Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*
Raspunsuri - Pagina 9
suede spune:
Ce faza!!!
Oare de ce???
Merci!
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Apropo de banii de cic ca vad ca sunt si multe alte fete care nu i-au primit am auzit ca cei care ii primeau inainte de 15 i-au primit iar ceilalti , care primeu dupa 15 o sa ii primim doar la sfarsitul lunii. Sper sa nu fie adevarat dar asta ar putea fi o explicatie ca nu au intrat. Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
x_ggg spune:
Am citit intr-un ziar local ca nu au fost bani pt cic si alocatii. Si ca s-au dat o parte, si mai urmeaza 2: cei ce primesc prin posta pe 23, cei ce primesc la bcr pe 25.
Eu am la brd si i-am primit pe 11.
Multumesc, tanti hepi.
--------------------------------------------
http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mary_07 spune:
S-au trezit bondareii
Papam si afara cu noi
V-am pupat ,
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Am citit intr-un ziar local ca nu au fost bani pt cic si alocatii. Si ca s-au dat o parte, si mai urmeaza 2: cei ce primesc prin posta pe 23, cei ce primesc la bcr pe 25. Eu am la brd si i-am primit pe 11. -------------------------------------------- http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/ Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Cine naiba sa ii mai creada??? Eu am la BCR...si au intrat normal pe 16...asa ca, Romanica sa ne traiesti!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
alex, mami, si tu parca aveai plantatie d-asta, ca e la moda. da-o incoace sa intru si la tine, sa-ti dea si tie fata cateva monede acolo. se poate?
haideti ma fetelor, lasati bebeii si picaturile si mancarica si alte nimicuri si haideti pe plantatie la o tigara. eu sunt isaura.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Hepilica cum te gandesti tu la noi! Pune si tu acolo la link plantatia-lui-zeina
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Eu am la Raiffeisen si ieri nu intrasera.
Ia sa verific ...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
raluci_b spune:
citat din mesajul lui hepilica alex, mami, si tu parca aveai plantatie d-asta, ca e la moda. da-o incoace sa intru si la tine, sa-ti dea si tie fata cateva monede acolo. se poate? haideti ma fetelor, lasati bebeii si picaturile si mancarica si alte nimicuri si haideti pe plantatie la o tigara. eu sunt isaura. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
si eu sarmana maria
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
liliac1 spune:
Vin si io repejor sa scriu 2-3 vorbulite cat imi fierbe morcovu'.
Azi am fost asa de euforica si-mi propusesem sa-l pandesc pe flacau cand face nnita...si-n sec 2, hop, ma arunc in pijamale si ma bag langa el sa prind 2-3 ore de nanita. Ei, are sens sa mai spun ca m-a tzatzarit din sfert in sfert de ora?? Cum atipeam, cum ma striga la apel . Asa ca m-am dat jos din pat mai obosita decat la inceput. Ce mi-o fi trebuit mie nanita la pranz ??
Normal ca acum fierb morcovi ca vine masa flacaului si nu mai tasneste nik de la
Luto David a raman acelasi baietel serios
mami de Andrei ai un flacau pe cinste
Anamaria L-am studiat si pe flacaul tau.
Cata bagat si io acolo la "cultura" dar am spus ca de la mine nu pleaca decat 1,2 max 5 banuti
Ancutzam pai se poate sa nu ne vedem??
Mai citesc si mai revin...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
SI io daca am la Raiffeisen nu mai primesc deloc???? Mama lor de ... bip bip bip ca iar intarzii cu ratele si luna asta. Nu mai pot de nervi ca si asa am niste zile de kko.
Fii-miu era sa se innece cu suzeta . Am zis ca mor pe oc. L-am lasat in patut cu zuza in gura. El a scos-o si a bagat-o pe laterala asa, asa se mai joaca el cu ea si o musca de plasticul ala. Ei bine, i-a intrat toata zuza in gura si se sufoca, nici nu stiu pe unde intra aerul sa poata sa planga
Pe de alta parte sunt fericita ca zice mama clar si raspicat. Zilele trecute am crezut ca zice asa fara legatura cu mine ci doar bombane el acolo. Azi in schimb mi-a zis doar de 2 ori, clar in fata. O data ii dadeam sa pape si facusem o pauza si el s-a ridicat asa, a intins manutele sa-i mai dau si m-a strigat ma-mmma. Si inca o data in pat, ne jucam si l-am lasat jos, langa mine. Si iar a intins mainile sa-l iau si a zis mama Nu mai pot de dragul lui cu toate crizele pe care mi le-a facut azi, il iert totusi pt cuvanttul magic
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei