Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Bely bine ai venit printre noi! Ai o fetita tare draguta si are niste ochi! Eu cred ca din formula nu ai sa reusesti niciodata sa faci branzica, asa cum nu se poate face nici din lapte de mama (am citit asta pe blogul unei tipe care a incercat). Laptele de vaca nu este ok pt bebei, dar branzica, iaurtul, derivatele in general sunt. Probabil ca se intampla ceva in structura proteinelor din lapte!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, gagici dragi!!

Yo disparui ca nu am avut net si am fost si prinsi tare. Nebunie.

Ieri am facut vaccinelul de 6 luni, de ziua ei. Si pt prima data i-a dat maraieli vaccinul, plus astazi un pic de febra..37,9 in fundutz. Doc mi-a zis ca pe masura ce cresc, ei reactioneaza tot mai puternic la vaccin, pt ca li se dezvolta sist imunitar si lupta mai puternic. Sper sa treaca repede.

In rest...sambata incep cu supica, doar zeama si curand piureutz. Succuletul il papa cu o placere...

Duminica Sophie a fost pt prima data la ziua unui copilas, de 3 anisori...Pun poze. Ce nebunie era acolo..

Abia astept sa citesc ce ati mai facut, ceea ce urmeaza sa fac. Bagam si un pomelo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

AJUTOR!
Ziceti-mi va rog frumos, ca clapaugeala este genetica (eu le am lipite de cap, tat-su arata bine cat de cat). Radu incepe sa semene usurel cu Dumbo Si acum ma lupt cu tat-su sa-l conving ca daca ii pun caciulita nu se rezolva problema.
Ia spuneti-mi ce sa-i fac??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Si eu am aceeasi dilema! De cate ori sta pe spate si intoarce capul isi suceste ureche, cred si eu ca stau ca la Dumbo! Si soacra-mea imi zice sa-i pun caciulita ! Eu ma gandeam sa-i caut o bentita din aia de fetite!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

sa nu faceti ca soacra-mea care i-a lipit lui razvan urechea cu leocoplast

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Siii?? A dat rezultate??

santo cam asa se intampla si la noi, cand se foieste ii ramane urechea in urma...
O sa caut si eu o bentita. Poate gasesc una de-aia frumoasa cu fluturasi cum am vazut ca are Ebru

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

AJUTOR!
Ziceti-mi va rog frumos, ca clapaugeala este genetica (eu le am lipite de cap, tat-su arata bine cat de cat). Radu incepe sa semene usurel cu Dumbo Si acum ma lupt cu tat-su sa-l conving ca daca ii pun caciulita nu se rezolva problema.
Ia spuneti-mi ce sa-i fac??

D'ale Andrei

Vremuri

Cand am aflat ca voi avea baiat (pe Alex ),una din marile dorinte era sa nu aiba urechi clapauge
...si nu le are [unu care isi sterge sudorile]
In schimb (ca doar nah,nu puteam fi fericita pana la capat), le are Razvi

Noi numa' ce ne-am intors de la mama,l-am lasat pe Alex acolo
Mi-a facut Elle pofta de curatenie si ma apuc sa spal carpetele din hol si bucatarie si sa mai smotruiesc ceva (om nebun,stiu)

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

liliana lui Razvan i-au stricat o ureche in maternitate. si era clapauga. acuma nu se mai vede deloc, deloc.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Melania pana te bagi la carpetele alea, zi repejor, e o chestie cu baietii si urechile clapauge?? Sau e o treaba genetica??
De unde si pana unde ai tras tu concluzia ca Razvi e micul Dumbo??
Hai sa ne facem rost de bentite, ce numai frumoasele dovlecute sa ne prezenteze ultima moda in materie de fluturasi in par ??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Mai, yo inteleg ca sunt probleme....dar capitolul 115 unde este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

,hai ma ANDRA acu si tu,am uitat sa-l pun,cauta si tu in urma pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

buna seara
greu am recuperat
si noi am fost la plimbare 2 ore prin parcul castelului , numa ca nu se dadea dormita Izabella , eram gata sa scot sanul pe o banca , de aveam sling-ul sigur o faceam

noi am incercat azi pastai verzi , bleach ce mutre a facut saraca , se uita incruntata la mine si se stramba in scaun , nu a mancat nici 5 vrf de lingurite

chiar voiam si eu sa va cert o reteta de branza , ptr ca aici nu cred ca gasesc calciu lactic nici nu am intrebat ce-i drept , nu e acelasi cu calciu normal ,nu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

,hai ma ANDRA acu si tu,am uitat sa-l pun,cauta si tu in urma pls

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Stii care e problema? Ca nu-l gasesc la sfarsitul lui 114. Asta mi s-a parut ciudat. Ori pt ca nu am intrat da cateva zile, nu mai stiu sa folosesc forumul.

Mergi la inceput