Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Eu stiu ca frunza ii zice la varza!.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..uite ca asta nu mi-a venit in minte. da' o bag si eu imediat. astept sa se trezeasca maia. fragutza, tu poti sa incepi cu asta, lasa schema aia de la doc. ma carina, da' frunza aia de care vorbesti ce frunza e mama? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
E frunza de la morovul Lilianei...
Nush ce am, azi am batut campii toata ziua...
Ma, Nataliei ii plac alea facute si cu putina slaninutza afumata..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Danuta1979 spune:
Monica, nici mie nu mi-au intrat banii (tot card la Raiffeisen a si eu). Mie de regula imi intrau pe 16, dar se pare ca intarzierile de care vorbeati voi se aplica si la mine.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
monica_dicut spune:
Pot sa rad si eu??
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Pot sa rad si eu?? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Te poftesc langa mine, ca eu mor aici.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Trebuie, dar trebuie sa ma laud nitel si eu ca nu mai pot de mandrie.
Fata mea dupa ce a papat legumele a dormit o ora in patutz la ea si s-a trezit de mai bine de o ora si se joaca singurica acolo, fara sa zica nici pas. Ma duc la ea ca nu mai pot de drag.
suede spune:
Ma fetelor,eu inteleg ca banca e de vina....sau astia n-au virat spre Raiffeisen???
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Vai, ce m-am distrat! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Te distrezi de frunzele mele?? Pai e frumos asa???
Nela, i-am servit niste morcov fiert...a spus si el ca e bleax-cah si tot ce vrei...dar eu am insistat Si am infrant Si l-am adormit .
Secretul meu ?? Am pus zeama unde au fiert intr-o canuta. Bagam o lingurita de morcov fiert si imediat venea cu 2-3 lgt de zeama. N-avea timp sa il scoata afara prea des. Vreo 2 gurite nu le-a mai scos pe vf lambii si sa-si provoace sila, mi le-a scuipat fix in par Asta e, mai exersam. Si-asa din cele 10 vf de lgt daca a halit 5.
Cum se mai simte Ana-Banana-Piersicuta?? Ce virus, soro?? De unde?
Si la voi nu se da viganol pt ca aveti soare (asa banuiesc eu...dar' nu stiu daca-i corect)
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
mai liliac lasa lamentarile, ca io nu te cred. zi ca ai stricat capitolu' si infatisarea lui si asta e! doar nu ti-om lua capu'. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Numele meu de cod este...MOTZOC!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iulia0807 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Numele meu de cod este...MOTZOC! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Liliana esti za best!
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia