Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

beyyyyyyyyyy,nu ma mai joc, numa la mine ninge???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

elly si tie uite
si pt amy
si pt danny

samira, vreau si eu caldura si mai bine trimite tu niste caldura, nu o lasa pe galli sa trimita zapada

galli iar i-ai dat morcovi catelului???auzi, dar si cand vine al tau ...wow ...cred ca trimiti cutremurul ...
mai fetelor eu am fost la dermato si m-am ales cu inca o luna de tratament cu antibiotic...iar? off sper sa scap de prostiile aste de pe fata... auziti si ma intreaba doctora cu o voce suava: nu ai facut candida inca?? pai ce asta urmaresti mataluta?? exact asta i-am spus, de asta mai iau o luna da de dau in candida??? ce m-a enervat... ma rog... deci sunt la tratament beah...
mai dat mayan nu ne mai gaseste sau... e in luna de miere???

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Dragele mele,
nu v-am mai scris de mult si nici n-am mai avut timp sa citesc in fiecare zi. Cu greu am dat in dimineata asta de voi.
Nu va mai intristati din cauza mutarii. Stiu ca nu e corect, dar avem noi destule suparari ca sa ne-o mai luam si pe asta pe cap.
M-am inscris la aceasta sectiune in aprilie anul trecut dupa o operatie de sarcina extrauterina unde am gasit ceea ce-mi trebuia in acea perioada: o vorba buna, un gand de mangaiere, o mana de fete minunate. A fost apoi o disputa cu vechea moderatoare si, asa m-a intristat chestia aia ca, am preferat sa dispar. V-am citit in continuare si chiar daca nu aveati de unde sa stiti prin ce trec v-am simtit alaturi de mine prin tot ceea ce traiati si voi. Apoi am scris din nou cand am vazut ca printre voi incep sa apara gravidutze. De vreo luna am observat ca armonia de la acest subiect nu prea convine. Azi m-am minunat cate avertismente ati primit. Pentru ce?
Dragele mele "puterea nu e la noi" si daca ei au hotarat sa fie mutat subiectul, chiar daca semnam noi toate petitia, tot nu v-a schimba nimic. Ati citit si voi ca daca comentam prea mult ni se inchide contul!!! Eu n-as vrea sa dispara aceasta minunata gasca de femei puternice, extraordinare... asa ca... haide-ti sa ramanem impreuna indifirent la ce sectiune. Cel mai destept cedeaza intotdeauna.
Iertati-ma daca v-am suparat. N-am avut nici o clipa intentia asta.
Va imbratisez pe toate.

Chestia asta sper sa apara la "asteptand un ingeras" : Z3 CM - se potriveste acolo nu?

Mihaela

Mergi la inceput

nu,manu, orez cu zeama de ciorbica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebenov

Dragele mele,
nu v-am mai scris de mult si nici n-am mai avut timp sa citesc in fiecare zi. Cu greu am dat in dimineata asta de voi.
Nu va mai intristati din cauza mutarii. Stiu ca nu e corect, dar avem noi destule suparari ca sa ne-o mai luam si pe asta pe cap.
M-am inscris la aceasta sectiune in aprilie anul trecut dupa o operatie de sarcina extrauterina unde am gasit ceea ce-mi trebuia in acea perioada: o vorba buna, un gand de mangaiere, o mana de fete minunate. A fost apoi o disputa cu vechea moderatoare si, asa m-a intristat chestia aia ca, am preferat sa dispar. V-am citit in continuare si chiar daca nu aveati de unde sa stiti prin ce trec v-am simtit alaturi de mine prin tot ceea ce traiati si voi. Apoi am scris din nou cand am vazut ca printre voi incep sa apara gravidutze. De vreo luna am observat ca armonia de la acest subiect nu prea convine. Azi m-am minunat cate avertismente ati primit. Pentru ce?
Dragele mele "puterea nu e la noi" si daca ei au hotarat sa fie mutat subiectul, chiar daca semnam noi toate petitia, tot nu v-a schimba nimic. Ati citit si voi ca daca comentam prea mult ni se inchide contul!!! Eu n-as vrea sa dispara aceasta minunata gasca de femei puternice, extraordinare... asa ca... haide-ti sa ramanem impreuna indifirent la ce sectiune. Cel mai destept cedeaza intotdeauna.
Iertati-ma daca v-am suparat. N-am avut nici o clipa intentia asta.
Va imbratisez pe toate.

Chestia asta sper sa apara la "asteptand un ingeras" : Z3 CM - se potriveste acolo nu?

Mihaela

bebitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
ma duc sa modific!
exact asta le-am spus si eu fetelor,
suntem mai destepte,surori,fecioare, muschetarese, zuze,buburuze,
mamici, viitoare mamici, frumoase,inimoase!
nefrustrate - io sunt ca nu-i tarzan acasa...
las ca vine el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

neata fetelor, sunt si eu o fosta aspiranta de la locul fetelor nou venite, si vreau sa semnez petitia, din simpatie, eu acum fiind graviduta. am inteles ca trebuie sa-mi fac o descriere: babiela-mamica de ingeras in ceruri, Cristina Maria (4.02.2008-12.02.2008), am sperat si acum astept un/o leu(oaica)sanatos(oasa).
sper sa fie bine, va pupacesc si va doresc sa vi se implineasca dorinta arzatoare.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

babiela, bun venit!
sora noastra cu semnaturile intra pe la pranz, si aduna tot ce s-a mai scris!!
sora cu petitia tot p-atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Neatza fetele si hai la ceai! Da ati scris nu glumaaa.Eu sunt cu stomacul in pioneze , azi o durere naspa care s-a lasat cu drumuri multe la baie si nedus la scoala.Acu stau cu ceai .
Despre nunta ..am decis sa inchriem un local gol , pe undeva si sa ducem noi mancare de acasa.Sa vedem cat ne costa o firma de catering mai intai si pe urma hotaram daca ne bagam noi mainile in oale sau nu.Prajiturile le fac eu oricum ..De cununat ne vom cununa la biserica ortodoxa de aici din Olanda , de fapt e numai una din pacate.O sa fie cam aglomerat , dimineata la primarie , dupa amiaza la biserica.Intre ele , dus mancarea la local si alte cele...Dar mai vedem pana atunci ce va hotari si M .Ca si asa ce greu isi misca fundu sa discutam despre trebile astea.Ca mai e timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

descriere:membra din martie 2009.mamica de 5 ingerashi.aspiranta din 2007.insuficienta ovariana,tiroidita hashimoto,trombofilie.fericita posesoare a unei sarcini pretioase obtinute cu ajutorul vitexului de care am aflat de la acest subiect.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 11+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

alioooooooooooooo!! ati disparut,meyyyy?
ptiu,ptiu, sa scuip in ,ca poate apareti!

Mergi la inceput