Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana manu,, amy amyyyyyyyyyyy, se zice fecioara, daaaaaaaa? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Jane, tu fecioara ....ca nu e Tarzan acasa!
Dar cand s-o intoarce????
A, tu?!
Babyboom...vino la mami...acum
danny1 spune:
iaca viu.unde se semneaza petitia?
laura25pt ca m-ai intrebat de ce spun ca se baga pumnul in gura:pai de aia ca desi nu e corect am fost mutate,desi protestam,nu se face nimic.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
galliciana spune:
danny
ma duc sa hranesc cainele din dotare!
reviu, fiti cuminti....
sidaca nu sunteti cuminti, tremet nensoarea peste voi!!
samira33 spune:
librutzo...sunt cuminte...am dormit...de ma dor oasele...pap ce trebuie.
azi e un soare superb aici....e caaaaaaaaaaaaaaaaaald...nu bate vantul....dupa-amiaza o sa iesim la o plimbare usoara.
acu mergem la micul dejun.
am slabit la Fivul asta surioarelor...stau pantalonii pe mine ca pe gard.
si nu m-am abtinut de la mancare...chiar am balotat...grasimi si proteine...ca asa zice la Fiv...am redescoperit painea prajita cu unt si ceai...si multe alte bunataturi
danny1 spune:
cred ca m-am lamurit .tre sa ma descriu ca aspiranta,da?precepui bine?
galli,poti trimite ninsoarea ca fiica-mea asculta colinde de 2 zile.
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
felicitari fetelor cu "bulina".va sta f bine asa colorate.vreau si eu una sa mi-o pun pe frunte,ca fiica-mea.