Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (85)
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Normal ca urmaresc subiectul, pentru ca este unul 'inflamat' intr-o zona pe care o moderez. |
De la Wikipedia, enciclopedia libera:
"Inflamatia (lat.inflammatio, a lua foc) este un raspuns biologic complex la factori nocivi, cum ar fi microorganisme patogene, factori iritanti, celule bolnave. Inflamatia este un mecanism prin care organismul lupta împotriva factorilor cauzatori ai bolii, initiind totodata procesul de vindecare. O cauza frecventa a inflamatiei este infectia."
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 elly sarumana si sa fie frumoasa la toata lumea la 12 am ora de condus, poate imi iau si eu permis pana la urma, dar mi e frica de lesin, am impresia ca vin toate masinile in mine sau ca ma izbesc eu in cele de pe dreapta, mai am 2 sedinte de facut. as vrea sa termin pana luna viitoare ca apoi ma reapuc de FIV si n as vrea sa ma gaseasca iar cu scoala neterminata, caci pana acum am lalait o din cauza cate unui fiv. |
Mire, senzatia asta o au toti soferii incepatori
Stai linistita ca te vei obisnui in cele din urma si vei capata un simt al distantelor automat.
Eu am carnet de 6 ani si conduc aproape in fiecare zi.
Pentru mine este aproape o pasiune, dar si eu am avut in primul an de soferie teama si nesiguranta. Ai sa vezi insa ca in timp, experienta isi spune cuvantul.
Bafta multa!
Babyboom...vino la mami...acum
guzelnico spune:
Buna dimineata, ASPIRANTE DRAGI, FRUMOASE, DESTEPTE SI MINUNATE!
Iete am venit si io la cafea.
Cam amarata, dar am venit. Simteam nevoia sa fiu cu voi.
Am avut o noapte tare grea, am adormind plangand dupa ce am scris semnatura pentru petitie. Mi-am amintit de toate FIV-urile sfarsite trist, de toate sperantele spulberate in fiecare luna, de 5 ani si ceva incoace.
guzelnico spune:
Stai asa, Galli, ca vin.
Mire, dupa ce iti iei carnet, te astept la mine la job cu masina, in fiecare zi, la cafeluta. Hai, sa-ti faci curaj, ca-i aproape de tine.
Sa stii ca tu esti stapana masinii si nu invers.
Elly, tu de ce ai alta culoare de triunghiulet? Ia sa studiez. Desi rosu se potriveste mai mult cu stindardul cu semiluna.
Ellyshor spune:
Nico
Ai incredere in Dumnezeu!
Fetelor, de la gripa se poate sa te doara ovarele? Simt ca o presiune si doar ce am trecut de ovulatie, nu m-a mai durut pana acum.
Babyboom...vino la mami...acum