Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
as vrea sa fim trei, off
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
AysTea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 multumesc trutziiiiiii bai apropo cum sa ceri mah 1 leu pe 3 fire de loboda??? tre sa dai 20 lei pe loboda sa faci o ciorba cum trebe Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
pai va dati seama cat au muncit pt loboda aia au arat, au sapat, au plantat, au udat pe dracu ca asta creste singura, dar ce sa facem asta stim macar ca e ecologica
Lia73 spune:
citat din mesajul lui trutzi Daaaaa jaf Eu am facut ciorbita din 11 legaturi dar noi suntem doi Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
si noi tot 2 suntem
dar suntem ciorbari
animalul mic si nesimtit nu serveste asha ceva
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui trutzi as vrea sa fim trei, off Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
de 100000 de ori...poate te prinde
Doamne ai grija si de noi +4
sunset_zuzi spune:
saru`mana fete pt "aprecieri"...m-am aranjat si cu semnatura
Doamne ai grija si de noi +4
aleesicoo spune:
pacatoaselor mi ati facut de ciorba de loboda
acusica o sun pe mama sa ia
doamne da ce imi ploua in gura
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo pacatoaselor mi ati facut de ciorba de loboda acusica o sun pe mama sa ia doamne da ce imi ploua in gura asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
scuza-ma
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui trutzi as vrea sa fim trei, off Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
o sa fiti !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AysTea
Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu pai va dati seama cat au muncit pt loboda aia au arat, au sapat, au plantat, au udat pe dracu ca asta creste singura, dar ce sa facem asta stim macar ca e ecologica |
daaaaaaaaaaaaaa ecologicaaaaaaaa
au facut cainii pipi pe ea
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui Lia73 daaaaaaaaaaaaaa ecologicaaaaaaaa au facut cainii pipi pe ea Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
pai asta inseamna ecologic, nu ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/