Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 5
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela Doamne fetelor, greu v-am gasit , i-am trimis PM corei sa intreb unde va gasesc, eu de duminica seara n-am avut net pana azi si cand am intrat azi m-a luat durerea de cap cautandu-va, noroc ca sunt libera azi si maine si am avut timp. va pupacesc de mii de ori. sun felicitari si o sarcina usoara si la termen. cora, polo imi pare rau de z1. ma duc sa fac un pic de curatenie, dar am calc deschis, nu plec departe, mai tarziu vine si sora-mea sa ma ajute sa spal geamurile. -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Babi,
cum esti ???
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
babiela spune:
lorrin sunt bine, a inceput sa se vada burtica, deja am inceput sa mancam, cam mult zic eu ca si asa sunt o durdulica-grasunica, il simt pe bebe , in aprilie ne ducem la morfo-fetala de 22 sapt, si o sa aflam si ce e, la 13 sapt a zis d-na dr. probabil baietel.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
Arianna11 spune:
Neata fetele....ce bine e ca vb si noi ca inainte despre ale noastre
Cora, Polo o sa fie mai bine luna viitoare,aveti incredere
Pupiceii de molipsire
DD ne-a daruit o minune 9+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Neata fetele....ce bine e ca vb si noi ca inainte despre ale noastre Cora, Polo o sa fie mai bine luna viitoare,aveti incredere Pupiceii de molipsire DD ne-a daruit o minune 9+ |
neata
Doamne ai grija si de noi +4
Arianna11 spune:
Neata Sun abia terminasem de mancat cerealele cu lapte ,cand ce crezi.....am vomat pt prima data ...of Doamne si eu credeam ca am scapat de asta,ca ma salvez doar cu niste greturi
DD ne-a daruit o minune 9+
douradoudou spune:
sa ma bag si eu in seama...buna dimineata asa mai pe la pranz..bine k azi v-am gasit ...eu azi la 3 ma duc la eco...moooooooooooooor de frica..am numai amintiri dureroase...sper sa fie bine de data asta...va
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui douradoudou sa ma bag si eu in seama...buna dimineata asa mai pe la pranz..bine k azi v-am gasit ...eu azi la 3 ma duc la eco...moooooooooooooor de frica..am numai amintiri dureroase...sper sa fie bine de data asta...va Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
iti tinem pumnii
Doamne ai grija si de noi +4
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui babiela lorrin sunt bine, a inceput sa se vada burtica, deja am inceput sa mancam, cam mult zic eu ca si asa sunt o durdulica-grasunica, il simt pe bebe , in aprilie ne ducem la morfo-fetala de 22 sapt, si o sa aflam si ce e, la 13 sapt a zis d-na dr. probabil baietel. -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
ce mari ati crescut !
sa fie sanatos si la termen
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
babiela spune:
citat din mesajul lui douradoudou sa ma bag si eu in seama...buna dimineata asa mai pe la pranz..bine k azi v-am gasit ...eu azi la 3 ma duc la eco...moooooooooooooor de frica..am numai amintiri dureroase...sper sa fie bine de data asta...va Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
iti tin pumnii ca totul sa fie bine
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE