Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
hai buna dimi la burtici si la gagici
felicitari noilor viitoare mamici(anca aici intra si sora ta), sarcina usoara si bebeloi sanatosi tun!
bine ai venit cosminutza
si acum sa va zic una tareeeeeee
in tot patul de 2m eu am reusit sa cad din pat, in jurul orei 04.00 dar am tras si un urlet de cred ca m-a auzit si cotroceniul cand am urlat :" fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
imi era ff frik sa nu fii cazut pe burta
m a luat sotul din dotare de pe jos ca deh am inceput sa plang , am trezit toata casa si pe fiimea a luat o joaca
deciii sunt mai rau decat copii mici
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo hai buna dimi la burtici si la gagici felicitari noilor viitoare mamici(anca aici intra si sora ta), sarcina usoara si bebeloi sanatosi tun! bine ai venit cosminutza si acum sa va zic una tareeeeeee in tot patul de 2m eu am reusit sa cad din pat, in jurul orei 04.00 dar am tras si un urlet de cred ca m-a auzit si cotroceniul cand am urlat :" fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" imi era ff frik sa nu fii cazut pe burta m a luat sotul din dotare de pe jos ca deh am inceput sa plang , am trezit toata casa si pe fiimea a luat o joaca deciii sunt mai rau decat copii mici asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
bine ca esti K ale
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo hai buna dimi la burtici si la gagici felicitari noilor viitoare mamici(anca aici intra si sora ta), sarcina usoara si bebeloi sanatosi tun! bine ai venit cosminutza si acum sa va zic una tareeeeeee in tot patul de 2m eu am reusit sa cad din pat, in jurul orei 04.00 dar am tras si un urlet de cred ca m-a auzit si cotroceniul cand am urlat :" fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" imi era ff frik sa nu fii cazut pe burta m a luat sotul din dotare de pe jos ca deh am inceput sa plang , am trezit toata casa si pe fiimea a luat o joaca deciii sunt mai rau decat copii mici asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
saracu sot...esti de coma
Doamne ai grija si de noi 4+
Arianna11 spune:
Ale cum Doamne iarta-ma ai reusit sa cazi din pat ? Sper ca esti bine dupa peripetia asta
DD ne-a daruit o minune 9+
aleesicoo spune:
da sunt bine si eu si fata
nici acum nu pot sa imi explic cum am cazut
poate doar daca fac reconstituirea
de la mine ma pot astepta la orice
a zis sotz k imi monteaza patutul la fata sa ma culc in el pana nasc k sunt in siguranta
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo da sunt bine si eu si fata nici acum nu pot sa imi explic cum am cazut poate doar daca fac reconstituirea de la mine ma pot astepta la orice a zis sotz k imi monteaza patutul la fata sa ma culc in el pana nasc k sunt in siguranta asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Doamne ai grija si de noi 4+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo da sunt bine si eu si fata nici acum nu pot sa imi explic cum am cazut poate doar daca fac reconstituirea de la mine ma pot astepta la orice a zis sotz k imi monteaza patutul la fata sa ma culc in el pana nasc k sunt in siguranta asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
ancadragoman spune:
Poti sa stai linistita in patut ,mai ales la nivelul de jos esti in siguranta http://family.webshots.com/photo/2540828180101626593BBJbKf
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cora79 spune:
Ale,ai visat urat,sareai de undeva?bine ca nu ati patit nimic
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Eu am revenit de la gradinita putin camnu vreti sa stiti,saracele educatoare au o sanatate de fier
Copilasii sunt foarte dragalasi si scumpi,dar si cand incep in cor,fac pipi,beau apita,ma doare capul,mi s-a desfacut siretul,dna vreau sa te pup
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"