Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 17
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Va multumesc de primire si urari sunset_zuzi,Arianna11 FelicitariSarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!!! Am auzit bine...pupicei de molipsireSi eu,si eu vreau babiela,Cora Arianna imi pare rau ca te chinuie greturilor In primavara asta,musai sa vina barza |
Doamne ai grija si de noi 4+
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata fete ...m-am trezit cu o durere de cap rau de tot...sper sa-mi treca Am refacut testul de dimineata si se vede cea dea doua liniuta aproape la fel de intens ca prima ....diseara merg la medic...abia astept ..... vine weekendul......imi anunt parintii sambata ca vor fi bunici o sa fie soc Doamne ai grija si de noi 4+ |
Ce bineee,bravo Sun , sa ai grija de tine
DD ne-a daruit o minune 9+
trutzi spune:
Multumim.
Cu atatia pupicei sigur o sa prind barza luna viitoare (ca luna asta voi fi la ovulatie exact de Pasti )
citat din mesajul lui sunset_zuzi si sa nu uit...va dau pupicei de molipsire ...Doamne-Doamne sa va ajute si voua...toate meritati Doamne ai grija si de noi 4+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafeaua de molipsire si din cate vad am dupa cine sa beau
FELICITARI BURTICOASELOR!!!!!!!!
Si va dau si eu o veste ,sora mea cea mica este insarcinata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cora79 spune:
Cos minutza,Galli
Trutzi,sorry pentru ispita
Lia,Trutzi va admir ca puteti tine postul
Sper sa reusesc si eu sa tin in saptamana mare,desi am de prajiturit,bucatarit,si de multe ori gust din obisnuinta sa vad ce mai trebuie
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
cos_minuta Ma simteam discriminata
SUNT ASPIRANTA!!!!!
cora79 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Neata Am venit la cafeaua de molipsire si din cate vad am dupa cine sa beau FELICITARI BURTICOASELOR!!!!!!!! Si va dau si eu o veste ,sora mea cea mica este insarcinata anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Neata!
Felicitari pentru sora ta!
citat din mesajul lui ancadragoman Neata Am venit la cafeaua de molipsire si din cate vad am dupa cine sa beau FELICITARI BURTICOASELOR!!!!!!!! Si va dau si eu o veste ,sora mea cea mica este insarcinata anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
SUNT ASPIRANTA!!!!!
cos_minutza spune:
Anca ,felicitari si sarcina usoara surioarei tale!!!
In primavara asta,musai sa vina barza
trutzi spune:
Stai linistita ca nu e ispita
Doamne ajuta sa tii si tu in ultima saptamana
citat din mesajul lui cora79 Cos minutza,Galli Trutzi,sorry pentru ispita Lia,Trutzi va admir ca puteti tine postul Sper sa reusesc si eu sa tin in saptamana mare,desi am de prajiturit,bucatarit,si de multe ori gust din obisnuinta sa vad ce mai trebuie "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
SUNT ASPIRANTA!!!!!