Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou am fost azi la doctor..cred ca ati si uitat de mine..anywayyyyyy...sunt in 5 sapt...am vazut doar sacul gestational a zis ca dupa 2 sapt vedem mai mult siauzim si inima...mi-a dat duphaston 2 pe zi iar peste 2 sapt din nou la control si facem si teste (de sange si care mai trebuie)...cam atat..m-am mai linstit ca nu e ectipica ca eu asa aveam impresia...vad ca nu ati fost prea active..doar cateva pagini am recuperat..va Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
AysTea spune:
citat din mesajul lui douradoudou am fost azi la doctor..cred ca ati si uitat de mine..anywayyyyyy...sunt in 5 sapt...am vazut doar sacul gestational a zis ca dupa 2 sapt vedem mai mult siauzim si inima...mi-a dat duphaston 2 pe zi iar peste 2 sapt din nou la control si facem si teste (de sange si care mai trebuie)...cam atat..m-am mai linstit ca nu e ectipica ca eu asa aveam impresia...vad ca nu ati fost prea active..doar cateva pagini am recuperat..va Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Felicitari mamico
De obicei se da utrogestan sa sustina sarcina, nu prea am auzit sa se dea duphastondar cine stie
douradoudou spune:
multumesc fetelor ..pai duphastonul e progesteron sintetic de ce nu ar fii indicat?eu nu stiam asta..cunosc mai multe fete care au luat tot pt sustinere..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
cora79 spune:
citat din mesajul lui douradoudou multumesc fetelor ..pai duphastonul e progesteron sintetic de ce nu ar fii indicat?eu nu stai asta..cunosc mai multe fete care au luat tot pt sustinere.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
JoAnn spune:
eu sunt aici
ma doare burta
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael
cora79 spune:
citat din mesajul lui JoAnn eu sunt aici ma doare burta www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
JoAnn spune:
habar nu am....
de fapt e o durere in zona ovarelor nu stiu ce le veni ...
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael
cora79 spune:
citat din mesajul lui douradoudou eu mai sunt Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |