Sueta viitoarelor mamici (82)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
at mai vin pe aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
babiela spune:
anca noi iti dam voie, dar pe capetele incoronate trebuie sa le intrebi
fetele am terminat operatiunea spalat geamuri , ma duc sa fac ceva de mancare, as manca supa de rosii cu galusti , o fi buna cu rosii in bulion, eu faceam doar vara cu rosii de la tara, dar mi-e o poftaaaa
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cos_minutza spune:
Da pe mine ma primiti din cand in candDaca tot mi-am facut ieri curaj sa-mi scriu parerea si tot mai trag cu ochiul la voiSper ca nu sunteti suparate pe mine
In primavara asta,musai sa vina barza
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman ca am si uitat sa va intreb,pot sa intru din cand in cand pe la voi? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
citat din mesajul lui babiela anca noi iti dam voie, dar pe capetele incoronate trebuie sa le intrebi fetele am terminat operatiunea spalat geamuri , ma duc sa fac ceva de mancare, as manca supa de rosii cu galusti , o fi buna cu rosii in bulion, eu faceam doar vara cu rosii de la tara, dar mi-e o poftaaaa -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
moooama ce buna e
imi ploua in gura
dar nu pot face galuste ca tin post
si nush decat cu oua sa le fac
Lia73 spune:
baaaaaaaaaaaaaai
am vinit si yo de la sapa
nu mai sunteti???
ooooooooooooof
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Da pe mine ma primiti din cand in candDaca tot mi-am facut ieri curaj sa-mi scriu parerea si tot mai trag cu ochiul la voiSper ca nu sunteti suparate pe mine In primavara asta,musai sa vina barza |
cu cel mai mare drag
Suntem ca si surori pe forum
Ne sprijinim mereu la greu,
Suntem toate pentru una
Si la fel vom fi mereu.
cos_minutza spune:
Lia te rog sa nu ma ignori,pot sa ma alaturi si voua ori ba?Dumnezeu mie martor ca nu am avut intentia sa supar pe nimeni
cos_minutza spune:
Se pare ca am postat in acelasi timp
Va multumesc din sufletNici nu stiti ce usurata ma simt,chiar nu am vrut sa supar pe nimeni.In aceasi situatie ca voi sunt si eu: VREAU SA DEVIN MAMICA.
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Lia te rog sa nu ma ignori,pot sa ma alaturi si voua ori ba?Dumnezeu mie martor ca nu am avut intentia sa supar pe nimeni In primavara asta,musai sa vina barza |
nu te-am ignorat puiule
scriu yo ca bezmetica
pana vine qal meu sot sa faca truzti cap nou
dau gata 10 pg