Aspirante optimiste > 20 ani (458)
Raspunsuri - Pagina 6
camcris spune:
cos_minutza nu se prevesteste nimic, ar trebui sa vina rusii pe 24 maxim 26 martie, deci mai am de asteptat, nu-mi mai fac sperante
bebelu86 spune:
asa...gata am citit tot
Elena Felicitari pt bebe. e super simpatic si frumos. are un botic de iti vine sa-l papi
Katy e cam greu cu postul pana te obisnuiesti, eu nu am avut pofte de nimic special. ma obisnuisem cu papa de post. dar oraganismul si-a spus cuv si a trebuit sa iau masuri
Cosminuta, Anca, Paula, Joann
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
Talida__ spune:
Fetelor lipsesc si eu 2 zile si ce gasesc... 1 capitol si jumatate de citit...
Andreea ma bucur enorm ca sunteti bine tu si bebelul. Ma cam speriasem mai ales cand am vazut ca au incercat fetele sa dea de tine si nu reuseau. Acum sa stai cumintica si sa nu ne mai sperii asa
Bebelu felicitari pt promovarea in functia de deschizator de capitole
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta la aspirante.
Paula
Hai ca m-am cam intins.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
camcris. vezi k te iau la
vezi ce ti-am pregatit. eu am zis sa nu mai fim stresate cu bb dar nici pesimiste acum. hai gandeste pozitiv k dc nu , stiu unde stai si vin peste tine si ti-o iei
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
PaulaFrida spune:
Elena m-as uita la pozele cu Missy voastra toata ziua si nu m-as satura,asa-i de scumpa,sunt topita dupa pisici.Noi i-am facut lui Missy o casutza,dar nu sta in ea deloc,numai cu noi vrea sa doarma.Initial am vrut sa-i cumparam o casutza sau un cort pt pisicutze si am zis hai sa facem o proba inainte,bine-am facut ca nu i-am luat ca dadeam banii degeaba ca sunt cam 100 de lei una.
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker
cos_minutza spune:
Talida bine ai revenit
Camcris un pic de optimism nu strica,oricum noi iti tinem pumni
In primavara asta,musai sa vina barza
bebelu86 spune:
fetelor voi stiti dc duphastonu se ia la aceeasi ora? k pana acum il luam seara, dar aseara era sa-l uit si vroiam sa il schimb sa iau dimineata
noi2
nunta noastra
Talida__ spune:
Elena este incredibila poza. Imi da fiori. Sa va dea DD sanatate la amandoi.
Cosmi
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
cos_minutza spune:
Bebelu habar n-am,eu il iau dimineata si seara dar nu in functie de oraBanuiesc ca nu are nimic ca pana acum a functionat
In primavara asta,musai sa vina barza
camcris spune:
cos_minutza, bebelu multumesc fetelor de incurajare
cand citesc cat de optimiste sunteti, nu stiu de unde aveti puterea asta dar mie una i-mi dati sperante tot timpul cand va citesc
si can mai apare cate o minune
sa ne ajute DD pe toate sa ne indeplinim dorinta cea mare