Aspirante optimiste > 20 ani (458)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
am revenit
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
PaulaFrida spune:
Am revenit si eu .
A fost frumos filmul de animatie.Acum pap supa de fasole cu ciolan afumat si ceapa verde si ma uit la Seinfeld.
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Acum pap supa de fasole cu ciolan afumat si ceapa verde |
In primavara asta,musai sa vina barza
bebelu86 spune:
pofta mare Paula
eu am terminat de papa. nu am mai stat k mi-e foame rau
s-ar putea sa dispar, ca e sotu prin zona si s=ar putea sa acapareze iar calculatorul sa se joace
pup toate fetiliii
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
PaulaFrida spune:
multumesc bebelu acum am terminat,mmm ce bun a fost .
Asa era si cu sotul meu inainte,se juca el singur,Heroes Of Might And Magic si eu stateam si ma uitam la Tv si ma plictiseam si asa ca i-am zis sa ma invete si pe mine,am invatat si eu si acum ne jucam impreuna.Ne si distram impreuna si e inca un lucru pe care-l avem in comun
TTC Ticker
Marriage ticker
PaulaFrida spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Paula multumim de infoVizionare placuta In primavara asta,musai sa vina barza |
Cosmy multumesc daca mai gasesc ceva interesant normal ca va spun si voua
TTC Ticker
Marriage ticker
cos_minutza spune:
Bebelu a pus monopol sotzul pe PC?Zi numai si ma duc sa rezolv problema
anamira spune:
Salutare fetelpr
Am intrat doar sa va salut ca vreau sa dorm putin pt, ca azinoapte nu m-am odihnit prea bine. Poate din cauza presiunii atmosferice prea ridicate, cel putin asa zicea Busu
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
cos_minutza spune:
citat din mesajul lui anamira Salutare fetelpr Am intrat doar sa va salut ca vreau sa dorm putin pt, ca azinoapte nu m-am odihnit prea bine. Poate din cauza presiunii atmosferice prea ridicate, cel putin asa zicea Busu _ Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :) |
Odihna placutaE tare Busu