Pestisori, La Multi Ani! (57)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
buna ... sunt putin prinsa cu una alta prin casa , treburi de primavara ...
Multam de cafea Baby , dar la ora aia chiar sa nu dormi sper ca dupa ce ai pus fasolea la inmuiat te-ai culcat la loc , da ?
O zi buna la toate !
E soare si e frumos!
Ninia81 spune:
Buna ziua!
Vreau sa ma alatur si eu grupului de pestisori! Ma primiti?
Sunt nascuta pe data de 20 februarie 1981.
Va pup!
Visul nostru
Eseea spune:
fetelor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Buna ziua! Vreau sa ma alatur si eu grupului de pestisori! Ma primiti? Sunt nascuta pe data de 20 februarie 1981. Va pup! Visul nostru |
Sigur! bine ai venit!
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza buna ... sunt putin prinsa cu una alta prin casa , treburi de primavara ... Multam de cafea Baby , dar la ora aia chiar sa nu dormi sper ca dupa ce ai pus fasolea la inmuiat te-ai culcat la loc , da ? O zi buna la toate ! E soare si e frumos! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Am mai cautat ceva pe internet dar la 2 m-am culcat
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Azi e randul meu la trezire asa ac av invit la o cafeluta .
Ninia81, bine ai venit in baltuta ! Speram sa si ramai , ca au mai fost sirene care au aparut iar apoi s-au dat la fund .Si poate ne spui mai multe de tine .
Eu nu am noutati , la munca e bine , ieri a fost cam plictiseala si ma dispera astia ca nu au venit sa reinstaleze netul.Dar vor veni ei .
Spor la treburi si treceti si pe la raport ca scot biciul
O zi minunata!
daniela_daneza spune:
Astazi este sarbatoare mare , cruce rosie "buna vestire " si se maninca peste ( ma rog pt. cine a postit).
Ninia81 spune:
Baby, Daniela, va multumesc pentru primirea in baltutza!
Despre mine ce as putea sa spun...sunt casatorita de aproape 2 ani cu un taur, iar acum...sunt in asteptarea unei minuni, care se lasa asteptata, adica un bebe!
Daniela, vad ca si tu vrei sa fii mamica! Doamne ajuta ca primavara aceasta sa ne aduca liniutele mult visate!
Visul nostru
babylina spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza Astazi este sarbatoare mare , cruce rosie "buna vestire " si se maninca peste ( ma rog pt. cine a postit). Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Buna dimineatza!
Oh, multumesc frumos, nu am calendar si m-ar fi apucat vreo treaba mai grea azi.
Aseara am facut o prajitura cu banane. Pentru prima sarja a iesit ok. Sper ca la urmatoarea sa iasa perfect.
Tethys spune:
'Neata si de la mine! Sosii la -luta lui Dany si prajitura cu banane a lui Baby .
La noi e soare afara... e frumos ... in rest, nik nou si interesant, doar o lipsa de chef... de a face nik azi... leneee totala ... si o "intrezarire" de butoias (poate si d-aia lipsa mea de chef )... da', o sa dispara repede ... sper ...
Ninia, bine ai venit in noastra si iti dorim sedere placuta . Muuult succes cu sosirea minunii in viata voastra .
Bineinteles ca, primavara o sa aduca liniutele mult visate la amandoua sirenetele !!! Si cui isi mai doreste ...
Mno, ma duc la trebile mele si mai vaz io ce s-o mai intampla si azi ... va pe toate si va doresc o zi frumoasa si linistita ! &
Mi se spune "argint viu"...