Pestisori, La Multi Ani! (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna zi asa ochi frumosi este la joaca.Mandrele mele dorm,acum,mai pe seara ies si ele.Cat despre bucatareala,ai bucatarit duamna mea destul.Sau asa mi se pare mie.Acum la noi cozonacii sunt la framantat,apoi tortul si sa vaz cum fac cu bananele.
aaa...si m-am vopsit,de fapt sunt cu vaxeaua in cap.Si m-am si tuns putin,cat sa aiba forma.
Va ,spor la treburi!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna ziua dragelor!
Am terminat si eu cu gatitul! Acum ma apuc sa ma fac si eu frumoasa!Din pacate am uitat sa ma tund si nu prea mai are cine stie ce forma parul meu. Asta e! Gasesc eu sa il aranjez cumva! De vopsit am renuntat sa ma mai vospesc de 2 ani! E mai bine cu parul natural ca am scapat de o grija!

Va pup si va doresc sa primiti cu multa liniste si bucurie sarbatoarea Invierii Domnului!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

am intrat la o scurta pauza ca, ma duc sa ma imbaiez si eu ... aseara am ferchezuit doar copilasii, io n-am mai apucat... asa ca, ma duc amu sa fac o baita... iar pe urma, am de intins o de si de condimentat carnita (maine dimineata o bag la cuptor, ca sa fie proaspat facuta pt. pranz) si gata si io cu trebile ...
Si dap Nicoll... si io zic ca este/am destul de papa ... ca, am si aperitive/antreuri, am si felul 1, am si felul 2 si, bineinteles, este si desert. Basca gal-gal-galul ... pt. fiecare ce doreste/pofteste ... Deci, am acoperit toata gama de feluri din meniu . Plus ca, am si cele reprezentative sarbatorii pascale (oua rosii + cozonac... iepuras , in loc de miel ...). Si gata .

Felicitari sirenetelor harnicute care au terminat deja trebaluiala , bravas duamnelor care se fac frumoase si mult spor in continuare celorlalte sirenete care mai trebaluiesc inca si care mai au de trebaluit ! O dupa-amiaza placuta sa aveti cu toatele! Fug la baie... &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello si de la noi!

Am cam terminat cu treburile,asa ca am intrat sa va urez..
Sarbatori fericite si pace in suflet!Lumina Sfanta a Invierii,sa coboare in sufletele si inimile voastre!

Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Cryna, dar cata mancare ai facut!!!!Ai musafiri? Eu nu am gatit prea mult pentru ca maine este ziua soacrei si mergem la ei. Nu avea rost sa fac prea multe. Tiramisu mi-a iesit delicios!
Cred ca o sa ne ingrasam zilele astea la cate bunatati am pregatit!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, mami... io nu am gatit chiar asa de mult ... ia uita-te la meniul celorlalte sirenete ca, ele au gatit si mai si decat mine ... io doar am acoperit meniul, felurile unui meniu adica, si atat . In fine, ... iar musafiri nu am, papam doar noi (suntem 5 persoane in total: 3 adulti si 2 copii... de fapt, 4 adulti si 1 copil dar, io, pe mama mea tot la categoria copii o includ ...)...
"La multi ani!" soacrei tale, sanatate, viata lunga si multa fericire alaturi de familie! Si sa aveti petrecere faina maine !

Danuta, multumim mult de urari si Sarbatori fericite si tie , cu multa lumina si caldura in suflete !

Mai revin... "you all"...

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Multumesc mult, Cryna!
Am vazut ca si Andanii a gatit bunatati!Sirenutele sunt foarte bune bucatarese!

Visul nostru

Mergi la inceput

Daaa Ninia ... sirenutele stiu sa gateasca iar, ce nu fac ele sau n-au chef sa faca (adica io ), cumpara ... de ex., io, n-avui chef sa ma bag la facut cozonac si prajiturit si le-am cumparat gata facute... iar, anul acesta n-avui chef nici de vopsit oua rosii si le cumparai gata vopsite si pe alea ... si antreurile sunt tot cumparate... io gatii doar felul 1 si felul 2 ca, na, tot zisai ca, anul asta nu ma mai ambalez asa tare la pregateala ca in anii trecuti, cand gatii mai multe soiuri de papa... eh, ... uite ca, asta omisei sa va spui ... hmmhhh, hmmmhhh... daca-s aeriana si zorita ... deci, n-aveti de ce ma lauda asa de tare (anul acesta )... hmmmhhh, hmmmhhh...
Si, ia uite ce mese imbelsugate au toate sirenetele ... si Baby... si Nicoll... Andanii... chiar si Dany are destule pe masa... si, sunt sigura ca, si celelalte sirenete care n-au mai dat pe aici au mesele faine si pline cu papa buuuuun (prestatie proprie sau cumparate gata ). Bravas la toate !!!
Si gata cu barbologeala mea ... va urez la toate:

PASTE FERICIT!!!
Sa aveti o SARBATOARE PASCALA luminoasa, vesela, plina de caldura si multumire sufleteasca !!!
Numai bine si fericire la toata lumea & & !!!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Nina sa-ti traiasca soacra,sa fie sanatoasa si sa se bucure cat mai curand de primul nepotel!Petrecere frumoasa!
Cryna important este sa va faca placere ce consumati!Si daca ai reusit sa pacalesti bucataria cat de cat,barvas duamna!
Danuta ,multumim si intoarcem urarile!
Cuscra

In noaptea invierii/Cind clopotele bat/Va spunem cu drag/ Hristos a inviat!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Fie ca lumina sa va calauzeasca sufletele si pasii pe cararea vietii!
Hristos a Inviat!

Mergi la inceput