Pestisori, La Multi Ani! (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninnia nici eu nu mananc miel si eu as face grob din pui, nu am facut niciodata , caut acuma retete pe aici

of ce rau imi pare ca ti-a venit ciclul , stiu ca iti doresti bebele, dar las ca o sa vina el cand nici nu te astepti , sa dea dumnezeu

baby ne luam de mana ??? poate in doi trece mai repede

eu simt ca ma ia o raceala calumea , am luat fervex si simt ca-mi pica capul pe birou

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Anda, si eu tot de pe net am gasit reteta. Sunt multe. Eu am mai facut si in cursul anului si mi-a placut cum a iesit.
Sa ai spor!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata/Ziua buna si de la mine!

Sosii si io oleaca pe aici cu un brat de flori pt. toate sirenele intoarse pe dos ! Io incerc sa ma scutur si sa-mi fac ziua cat mai buna , ca-s supersatula de zile proaste si/sau butoi... gata, io vreau soare si buna dispozitie . Nu mai las pe nimeni si nimic sa-mi tulbure veselia , ca NU SE MERITA!!!
Asa ca, va ofer si voua BUNA DISPOZITIE & . Asa ca ZAMBITI, ZAMBITI si iar ZAMBITI. Si o sa fie bine . Iar, daca tot nu va scuturati... scot ... ... Io va doresc sa aveti sarbatori frumoase si cu multa lumina in suflete .

Ninia, las'ca o sa fie cu noroc mare data viitoare si-o sa vina si minunea voastra . Si io-s cu rusii la purtator de sarbatori ... da', io oricum n-am ce/cum face altceva ... si numai bine. Muuult succes in continuare .

Andanii, am votat iar animalutul ... si, ai cam pus multe semne de intrebare in mesajul tau... primul mesaj de azi... Multa sanatate . si numai bine.

Hai ca ma car la trebile mele.... la toate si nu uitati sa ZAMBITI !!! O zi buna, frumoasa, cu mult soare si cu mult spor sa aveti in toate ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Cryna, nu ma doare sufletul ca nu am cum sa fac de sarbatori, ma doare ca imi doream mult sa fie un bebe mic!Dar asta e! Vorba ta, nu se merita sa fim suparate!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, mami draga ... si io tot la bebe mic ma refeream ... scuze ca s-a inteles altceva ... mult succes data viitoare si fruntea sus ! O sa vina si bebele tau mic, cand ii va fi randul/vremea ! Acus', acus'... doar putintica rabdare & ... si, multa seninatate si zambete .

Am -it sirenetelor... "you all"...

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Multumesc mult Cryna, !Imi revin eu destul de repede!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Baby, ce ai patit?Bucura-te de vremea de afara, de sarbatorile ce vin! lasa grijile! si eu am fost suparata rau ieri, ca mi-a cenit ciclu si eu speram sa fie un bebe in burtica! Asta e! Cad si ma ridic!

Visul nostru

Vine si bebele. Poate ca vestea o aduce Mos Craciun , nu iepurasul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

ninnia nici eu nu mananc miel si eu as face grob din pui, nu am facut niciodata , caut acuma retete pe aici

of ce rau imi pare ca ti-a venit ciclul , stiu ca iti doresti bebele, dar las ca o sa vina el cand nici nu te astepti , sa dea dumnezeu

baby ne luam de mana ??? poate in doi trece mai repede

eu simt ca ma ia o raceala calumea , am luat fervex si simt ca-mi pica capul pe birou

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel dec�t ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse p�na atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

da, da, ne luam de mana. Eu caut reteta de drob de ciuperci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

O batrina mergea incet pe trotuar tirind dupa ea doi saci de gunoi.
Unul din saci se rupse si banknote de 20$ incepura sa se insire pe
trotoar.
Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii zice :
- Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii.
Batrina se uita si spune:
- Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa
adun banii !
- Stati ca nu-i asa simplu ! De unde aveti banii, nu i-ati furat ?
- Nu domnule, e simplu. Eu stau linga un teren de fotbal,
si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile
mele. Asa ca atunci cind e o partida imi
iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un spectator
o scoate eu o apuc si-i spun
20$ sau ti-o tai !
Politistul se gindeste ca e just si incepe sa rida.
- Dar ce aveti in celalat sac atunci ?
- Pai, domnule politist, ginditi-va si dumneavoastra, nu toti vor sa
plateasca !

Mergi la inceput

Noapte buna de la mine la toate sirenetele! Sa visati frumos si sa va treziti cu muuulta buna dispozitie maine! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput