produse Amway?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

A, da, si mi-am adus aminte ca am verificat si eu etichetele sa vad cat de "ecologice" sunt si pot sa spun ca mi s-au parut destul de chimice.

Off-topic, la fel am patit cu celebrele Yves Rocher si Hemel, care se lauda ca sunt din plante si care contin chimicale ca produsele clasice ! Ba la un ulei pentru copii de la Hemel am avut supriza sa nu gasesc eticheta deloc, asa ca n-am putut verifica ce are in el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Din toate produsele care le-am folosit: detergent de vase, bureti de vase, detergent de curatat wc,periute de dinti, gel de dus, o solutie abraziva de curata aragazul, spray de geamuri si spray de pete ,singurele care inca le cumpar pentru ca mi se par intradevar mai bune decat ce este pe piata sunt: sprayul de geamuri respectiv cel pentru scos pete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ooo, m-ati bagat in ceata de tot mai ales ca un produs e pt cineva ff bun iar pt altcineva dezastru.

chiar nu stiu daca o sa comand sau nu, ma mai gandesc, pt inceput ma gandeam sa comand pasta de dinti, periute pt noi si copii, ma rog ceva nu f scump adica.

multumesc tuturor

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

apa de gura - extraordinar de buna
deodorantul roll-on - super
rimelul de la artistry super bun si ieftin 40 lei
spray de pete-extraordinar
pastilele de spalat vase (masina automata)-super bune
inalbitorul univarsal (pt rufe) extraordinar chiar si pt scos petele de pe cratite
solutia pt cuptor- fabulooos, nemaipomenit de bun
periile de par-singurele care nu ma deposedeaza de podoaba capilara

si as putea continua.... dar nu vreau sa para a reclama.

Eu folosesc constant produsele pt ca sunt membru si unele produse sunt de neegalat.

spunea cineva ca parfumurile sunt scumpe... pana in 100 de lei nu mi se pare scump.

Detergentul de vase lichid- extraordinar chiar si cu apa rece si mainile raman intacte nu erodate.
ma opresc.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

A, da, si mi-am adus aminte ca am verificat si eu etichetele sa vad cat de "ecologice" sunt si pot sa spun ca mi s-au parut destul de chimice.

Off-topic, la fel am patit cu celebrele Yves Rocher si Hemel, care se lauda ca sunt din plante si care contin chimicale ca produsele clasice ! Ba la un ulei pentru copii de la Hemel am avut supriza sa nu gasesc eticheta deloc, asa ca n-am putut verifica ce are in el !

Tot off topic Yves Rocher are cateva ingrediente naturale dar in rest ai si ei parabeni si altele.Au scos in schimb o gama bio care este si certificata.
Iar Amway nu este ecologica.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curly25 spune:

iti dau eu unexemplu:am diluat concentratul de vase asa cum spuneau ei si nu puteam spala mai mult de 2-3 fafurii, sapunul de maini este bun dar mainile miros cam urat dupa utilizare, parfumurile m-au dezamagit majoritatea pt ca nu tine aroma. frate-meu a incercat sa spele ceva la masina cu faimosul metal cleaner- fara rezultat.detergentul de haine, in afara de faptul ca miroare frumos, dar nu ca ariel sau persil, chiar nu are nimic special. frate-meu si-a cumparat si gelul de par(o caruta de bani) si s-a umplut de matreata. mi-a placut in schimb textura gelului de dus, dar nu mi-a placut ca miroase a sapun ieftin-prefer crema de dus de la dove care nu costa o caruta de bani.am comandat si o cura cu calciu+ magneziu si vitamina B iar ei mi-au trimis produse care expirau in perioada urmatoare si pe care nu le mai puteam folosi. acum sa-ti dezvalui si secretul prin care ''fac'' ei bani: catalogul pe care il vezi tu pe net nu este acelasi cu catalogul din care face comanda reprezentantul tau.frate-meu a fost la amway si avea 2 cataloage:unul pt clienti si catalogul adevarat. De exemplu mi-e mi-a luat o crema care costa cam 54 de lei in catalogul pt clienti, rai in celalalt costa cam 47. restul de bani si-i opreste reprezentantul. cam asta e bussinesul lor, asta daca cumva te apuca sa te inscrii.la inceput tre sa comanzi de minimum 12 milioane ca sa devii IPA. adica comanzi jumate de catalog si dupa aia te chinui sa gasesti fraieri sa cumpere calciu cu 400 de mii cand isi pot cumpara din farmacie cu 100. dupa care il tot chemau la adunarile alea care '' nu costau nimic'' decat biletul de intrare si taxa pt inchirierea unei sali care de obicei e mare..... in concluzie CAM PROST cu raportul calitate-produs. si inca un sfat: nu-ti cumpara setul de oale de 30 de milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curly25 spune:

ee hai sa nu exageram, frate-meu a cumparat periuta pt toata familia in maximum 2 saptamani s-au ciufulit rau de tot, acum mai spalam talpa pantofilor cu ele. fara egal pe piata? am schibat balsamul de la ei pe tratamentul de par de la romanescul GEROVITAL- 13 lei, super bun. iar apa de gura aia super concentrata mi-a recomandat stomatologul sa o schimb cu corsodyl- 34 de lei care chiar a facut minuni(eu am facut si implant dentar si stiu ce vorbesc). si apropo: stiati ca nu exista dettergent de vase care sa ofere protectie mainilor? toate fara nicio exceptie au agent de inalbire.... asa ca lasati-o mai moale cu amway-ul ca nu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eu am ceva de scos pete super bun de la ei..costa 50 lei dar e super..nu se compara cu nimik de pe piata...chiar daca preturile sunt cam mari isi merita banii cu varf si indesat...Am sa mai incerc si alte produse de la Amway cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Am folosit putine produse de la ei: un detergent universal de bucatarie si un sampon, foarte bune nimic de zis, dar aceeasi calitate o poti gasi la alte marci la un pret muuult mai mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu am mai multe produse de la ei, dar in general nu sunt multumita de ele si nu o sa mai iau "never ever."
-detergent de vase - nu este cu nimic mai presus decat Fairy . Eu l-am diluat 1:1 pt ca mi-era ca daca o sa diluez mai mult o sa-l arunc
-sol de curatat aragazul- nu mai stiu cumii zice, dar este din aia (cica) de nu zagarie - seamana cu cif-ul

-sol pt cuptor - o porcarie - prefer de 1000 de ori Sano
-sol L.O.C pt bucatarie -
-sol L.O.C pt geamuri - nu este nici o diferenta intre ea si Ajax, Clean, etc.... Aaaa! ba da.... cele din urma miros super, pe cand asta...
- sol. pt covoare - nu este cu nimic deosebita fata de Biocarpet
- detergent de rufe SA8 - pe langa faptul ca nu exceleaza in ale spalatului si miroase ca sapunul lu' mamaia, fetita mea a facut o alergie f urata dupa ce am imbracat-o cu hainele spalate cu el. (verificat de 2 ori...dupa ce am schimbat-o de hainele cu pricina si i-am dat altele spalate cu alt detergent, bubitele i-au trecut)
- pasta de dinti- cu nimic diferita de altele (doar pretul extrem de mare)
- periute de dinti - sunt fff moi si se ciufulesc repede - prefer Colgate, oral B...

-apa de gura- buna,comparabila cu Colgate, Aquafresh, Listerine, etc., dar nu si la pret
-spray pt geamuri- bun (chiar nu se aburesc geamurile un timp dupa ce ai dat cu el), dar pute ingrozitor a amoniac.
-antiperspirant solid- prefer Lady,Nivea, etc...

Si pe langa preturile enorme la aceste produse, nici nu sunt ecologice cum se vehiculeaza. Chiar m-am uitat si am comparat ingredientele acestor produse cu cele celorlalte produse si in general au aceeasi compozitie.

"Domnul diamant" de la care le-am luat ne-a spus cand l-am intrebat daca sunt ecologice : Da! Au ambalajele ecologice !....no comment

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput