Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *115*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

aha , merci de lamuriri ma gandeam ca vin notificari
o sa-l bag la urmariri

despre fata mea pot sa va zic deja ca are 7 kg si 64 de cm
s-a nascut cu 2900 si 48 de cm prin cezariana , o alaptez de la inceput , nu doarme mult ziua , noaptea inca mananca 2-3 ori , ii place sa-i cant sa se joace fratele ei cu ea , zambeste , rade ,tipa , canta ca toti bebelusii de vartsa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

multumim de capitol.vad ca apar si pagini din cel trecut.eu ramasesem acolo la cap trecut si cand sa trimit mes eroare ca i inchis.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Hepi Alex s-a emotionat si rusinat tot de la pupicul primit. Uff, nu mai stiu ce sa spun despre iritatie, nu pare sa-l manace, dar oare ar sti sa se scarpine? Ideea e ca azi a fost asa marait, nimic nu i-a intrat in gratii si nu stiu daca e de la bubite, dintisor, decalotare. Nu imi dau seama ce il necajeste. Ai scris tu acum vreo saptamana si mi-a placut foarte tare legat de DA si anume ca atat timp cat nu cunoastem cauza si incercam sa tratam doar efectul sansele de a o trata complet sunt mici. Numai ca e foarte greu sa depistezi cauza, iritatia apare si sa dispare in timp, deci nu prea cum sa observi usor schimbarile pentru ca se produce totul destul de lent. Ma gandesc, poate copilasilor carora le-a trecut, le-ar fi trecut oricum, nu stiu efectiv cat ajuta aceste tratamente. Am citit de elidel si nu mai am de gand sa-l dau cu ea, daca oricum vor reaparea. Dar nu il pot lasa asa, chiar daca detest sa-i dau creme peste creme, cand il vad sper ca de aceasta data vor avea efect, chiar nu stiu ce sa mai fac. Daca merg la alt doctor probabil un alt tratament, daca nu va functiona, vom incerca altul si tot asa. Un pupic si o imbratisare de la Alex pentru scumpa Maia.

Delia ma bucur sa te revad, pup soimita scumpa si pe mami ei.

DanuKa bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu cred ca ne-au mutat administratorii automat....ca imi apareau 26 de pag la cap trecut si deodata au aparut 21 si capitolul inchis....

noi n-am avut curent de la 12 la 17, asa ca v-am pierdut pe drum am citit acum in viteza ceva...

Delia pozele sunt o minunatie, soimita e o finuta, o adevarata domnisorica

la noin-a prea fost vant azi...dar destul de frig, ca mi-au inghetat mainile...

Santorini e totusi bine ca ai si ajutor de la soacra....eu recunosc ca am noroc ca doarme Ebru destul de mult ziua (are vreo patru-cinci reprize...) si mai fac cate ceva in timpul asta...dar si la mine casa e cu sus-n jos, nu fac decat strictul necesar, si trag tare in w/e, cand ori maista sotz cu fii-sa, ori vine soacra-mea....

Suede mie nu mi-a intrat nici indemnizatia nici alocatia....alocatia nu depasea de obicei data de 16, se pare ca nu prea au bani

Danuka soyez les bien venues! sa-ti creasca mari si sanatosi copilasii!

Uka nu esti mami dezorganizata, devine mai greu acum cu mancarica, pana ne obisnuim si cu asta si n-o sa ni se mai para asa....eu una de ex fac piure pt 2-3 zile si il tin la frigi sau la congelator, si uite asa 2 zile nu am de gatit legume pt ea....
si mie sotzul imi vine pe la ora 20 acasa (daca ju mai tarziu, in unele zile...), deci ajutor am doar la baitza....

multa sanatate puiutilor muciosi!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

hmmm cam liniste pe aici.monica petreci.pote treci pe aici sa ne lasi si noua ceva.ma da luto si mangulica unde sunt.da adela cami?

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

of mai lullaby, tare mi-e mila de piticul tau. of mititelul. asa m-ai impresionat cand te intrebai daca el o stii sa se scarpine... mai, mai ce trebuie sa fie in sufletul tau. fir-ar sa fie.
nu stiu daca a merge din doc in doc e o solutie, dar eu stiu ca as incerca orice, asa cum sigur si tu faci.
mi-e greu si doar sa ma gandesc la puiul tau si sa mi-l imaginez, dar sa mai fiu in locul tau? nu stiu daca fac bine, dar in momente d-astea e bine, poate, sa ne gandim si ca exista boli grave incurabile si mamici sfasiate de durere. Poate gandind asa (stiu si eu ?) poti merge mai usor mai departe si poate vei reusi sa privesti aceasta DA ca pe un lucru trecator (mai devreme sau mai tarziu).

Empatizez incredibil de usor cand e vorba de puiuti bolnaviori. Am mai spus-o, daca as reusi sa am vreo putere, 2 lucruri as schimba pe lumea asta:
1. femeile sa nu se mai chinuie sa ramana insarcinate;
2. sa nu mai fie puiuti mici care sa sufere. bolile sa apara de la 5 ani incolo cand poti sa comunici cu un copil.

Te imbratisez.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Chiar daca stau ca pe ghimpi ca trebuie sa intram la baitza, nu am putut sa ma rabd sa nu intru sa-i urez bun venit Danei!

Fetelor, eu ma stiu cu Dana de pe alt forum unde scriam in urma cu vreo 2-3 ani. Si ne-am si intalnit o data la Baia Mare, cand a venit in tara din Franta. Asa de bine ne-am inteles , si orice povesteam, ne dadeam seama ca si cealalta are/face/simte la fel. Apoi eu n-am mai intrat pe forumul ala, asa ca am comunicat mai rar, prin mailuri si sms-uri. Anul trecut eu nu-i spusesem ca sunt gravi, pentru ca nu spusesem prietenilor, doar parinti, frati. Si am primit de la ea un sms in care ma anunta ca e graviduta cu acelasi DPN ca si mine . Nu mi-a venit sa cred! I-am spus si mamei mele automat "uite pana unde merg asemanarile! Parca suntem surori". Ea avea programata cezariana in 16, si ii spusesem ca ii tin pumnii. Dupa ce am nascut nu m-am putut abtine sa nu ma minunez cu voce tare cunoscutilor mei: "sa stiti ca azi si Dana din Franta naste! Ca sa nu mai spun ca trebuie sa nasca dintr-un moment in altul Dana mea draga de la Cluj ".

Danuka, sper sa nu te superi ca am facut publice aceste informatii, dar sunt foarte entuziasmata sa te vad. Eu pe forumul ala, dupa ce au fost defectele tehnice, incet incet m-am indepartat. Mi s-a parut ca tu acolo te simti bine, nici nu m-am gandit sa te invit aici la noi, dar sa stii ca suntem o gasca super! Primesti aici sfaturi, informatii minunate, tragem niste chefuri cateodata, ai-ai-ai... O sa te simti excelent aici!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Gata. Am papat si noi fructele ( o banana si aproape 2 mere, cu cereale…aprox 250 g). Maia in continuare are scaun dupa fiecare masa. Asa e si la voi ?

Anomis – ce este Salin 2?

DanuKa – bine-ai venit! Sa-ti traiasca puii. Oaauuu…un baietel de 10 ani… !

Carinablanca – sigur ai facut cea mai buna alegere. Sa-l stapaniti sanatosi. Pana la urma ce marca ai luat ?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Am comandat Britax evolva1/2/3. Sa speram ca va fi ok cu comanda.

Referitor la scaun si Maria are zile cand face dupa aproape fiecare masa.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui DanuKa

Buna ziua fetelor , vreau sa ma alatur si eu (cam tarziu ) bebelusilor de octombrie , am o fetitza Izabella care a avut pe 16 , 5 luni , inca alaptez si pana ieri era exclusiv , de ieri am inceput sa-i dau mai bine zis sa o fac sa guste cate o molecula de pireu de morcov ,

ce sa va mai zic ? stau in Franta si mai am un baiat de 10 ani

Bine ai venit danuka! Inca o fetita nascuta in 16 octombrie

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Bine-ai venit Danuka.
Hehe, sunteti 2 la 2 Si mamica celeilate printese nascuta pe 16.10 este Danuta, o tipa superfaina

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

multumim de capitol.vad ca apar si pagini din cel trecut.eu ramasesem acolo la cap trecut si cand sa trimit mes eroare ca i inchis.

poze luta

Va jur ca eu n-am contribuit cu nimic la acest capitol Se pare ca marius l-a splituit ca deja era prea mult.
Ntz-ntz, ar trebui sa fim mai ordonate.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput