Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Unul in wrap(micutu) si alexosu' intr-un carrier la spate..Si... mai e loc si pe parti www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
mdaaa multumesc mult , m-ai rezolvat...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
uer iz za parti?
u e le petrecere?
donde esta la fiesta????
mey uamni buni...suntem la chef nu la dezbateri...mai cu foc va rog...luati o gura de alcoale ca sa va vina cheful ca de nu....stiti ce sa intampla nu??? adorm...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Raluk,io am noroc ca Razvi adoarme singur,il pun in patut si gata.Dar,mai are seri,cum a fost si azi,cand tre' sa-l tin in pat,langa mine si sa-i spun povesti...cum tre' sa-i fac si lu' Alex de altfel,seara de seara.Numa' asa se culca...ii citesc povesti sau ne uitam la enciclopediile de la Adevarul si mami tre' sa-i spuna ce e fiecare animal/pasere/floare in parte De exemplu,in seara asta si-au baut laptele amandoi in acelasi timp,apoi m-am apucat de citit ; Razvi a capitulat,l-am pus in patut si inapoi la citit lui Alex Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
n-am pretentia sa adoarma singur in pat, i-as citi, l-as mangaia, i-as canta, i-as da paturica, suzeta, orice... Sunt chiar foarte curioasa pana la ce varsta/greutate Alex va adormi doar plimbat/leganat/dansat in brate zeci de minute, uneori chiar si doua ore... Uite ca m-a apucat curiozitatea asta . Ce va face cand nu voi mai putea?
Cu gandurile astea ma apuca un chef de un pahar de vin... visez la el demult... oare cand va fi ala? Din sarcina mi-l imaginez cu aburi de condens pe exteriorul paharului, si cu picaturi prelingandu-se pa margini ... poate daca m-as apuca de beutura ar dormi si piticotu un-doi...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)