Burtici,
spuneti-mi si mie ce magazine mai mari sunt in Bucuresti cu hainute si lucrusoare pt copii, mai ales nou-nascuti?
Ca eu in afara de Kiabi pana acum n-am vazut nici unul mai mare, sau cu o diversitate mare de haine pt bebei mici-mici.
Astept cu mare interes recomandari ![]()
Corina
25s+ cu Maria
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Incep sa fac un nou capitol , ca sa aveti unde scrie in noapte asta pandind-o pe Nati ; mie una imi pica ochii in gura si nu cred ca voi rezista. Asadar .... continuati discutiile ca sa trecem la pagina 20 sa ii dau drumul noului capitol R_ocsy 30 + Ana SofiaAMR 9 saptamani ! |
,k tipa si sotul dupa mine,cica,dorm cu burticile in seara asta?
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Burtici, spuneti-mi si mie ce magazine mai mari sunt in Bucuresti cu hainute si lucrusoare pt copii, mai ales nou-nascuti? Ca eu in afara de Kiabi pana acum n-am vazut nici unul mai mare, sau cu o diversitate mare de haine pt bebei mici-mici. Astept cu mare interes recomandari Corina 25s+ cu Maria |
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Rocsy si tie la fel
. Si eu cred ca trag pe dreapta. Fii-mea iar nu da semne ca ar vrea sa doarma, se culca numai pe la 11.30-12 noaptea. 
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Hello,
am revenit si eu si credeam ca a dat Nati detaliile;
pai bine mai Nati am fiert pe aici toata ziua si tu nimic.....
Sabina, Condoleante
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 33+