Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
mommy_to_be spune:
Fetelor, nici o ecografie nu a fost atat de asteptata ca cea de azi, a lui Nati... Da... Fierbem in suc propriu![]()
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
n_a_n_a spune:
Dar si Nati ne tine in suspans, ca putea si ea sa posteze un carucior, ceva
... Si pe urma putea sa tot scrie pe detalii
...
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
mommy_to_be spune:
Referitor la aur, la bijutier iei pe gram cam jumate din pretul cu care il vand. Cand ne-am facut verighetele am dus la schimb verighete solide care au fost ale socrilor (tatal sotului a murit demult, iar soacra s-a gandit sa ne dea verighetele) si am mai platit si ceva diferenta bunicica, cu toate ca ce-am facut noi avea gramaj mai mic...
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
corinasmile spune:
Fetelor, ca sa nu va plictisiti cat scrie Nati, intrati www.morphthing.com/morph" target="_blank">aici ca sa va distrati - puteti incarca poza voastra si a partenerului, o prelucrati putin dupa indicatiile programului si in final obtineti o potentiala poza a "produsului de conceptie", ca sa-l citez pe Capraru.
Eu m-am amuzat teribil, ia uitati cum va arata Maria mea: http://family.webshots.com/photo/2959988270105580295iqSnfw![]()
![]()
![]()
Corina
25s+ cu Maria
![]()
r_ocsy spune:
La BCR am citit pe net ca mai bine fugi ( cica ti-ar da pe aur doar 65% din valoare ), la bijutier m-am prostit odata si am zis ca nu mai fac tampenia ( in final pe un lant de 14 karate am dat o verigheta de 18 karate, inca ceva ce nu mai tin minte + niste bani , deci batjocura curata si acolo ). Pana la urma, cred ca voi ramane in continuare cu el ca se pare ca esti mai mult in pierdere in Romania daca vrei sa vinzi niste aur
... ca de obicei, nu stiu la ce m-am asteptat. Doar ca mi-e ciuda, ca nici nu imi plac si nici nu ii port, ii tin degeaba cum s-ar spune !!!
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Dar si Nati ne tine in suspans, ca putea si ea sa posteze un carucior, ceva Nana 31+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -9 ![]() |

poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
Ioana5255 spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere. Asa e viata asta. Of
Pai Nati pana imbaiaza, culca fata mai scrie pe la 12.
Fii-mea in seara asta eu ma schimonoseam de durere, ea "mami dar ce ai", "ma doare mami", "ah te doare ca ai niste gemene acolo, dar lasa mama ca la anul nu o sa te mai doara".
Eu iar am racit si zau daca pricep, ca vb aceea stau numai in casa. Asa m-am saturat.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Sabina : si eu ma intrebam ieri acelasi lucru, unde am reusit sa racesc ... vorba cumnatului meu ... a fost ceva in aer ca prea multa lume racita in jur
. Sanatate multa si sa iti treaca repede !
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
r_ocsy spune:
Incep sa fac un nou capitol , ca sa aveti unde scrie in noapte asta pandind-o pe Nati ; mie una imi pica ochii in gura si nu cred ca voi rezista.
Asadar .... continuati discutiile ca sa trecem la pagina 20 sa ii dau drumul noului capitol
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !