Gradinita Garfield sau Pitiricky
Stiti ceva despre vreuna din aceste 2 gradinite? Sunt in apropiere de primaria sectorului 1, sediul vechi de pe Banu Manta.
Ma gandesc ca daca era de rau gaseam informatii, poate lipsa lor e semn bun.
Sau alte gradinite in zona Titulescu-Piata Victoriei? In afara de Little London.
Multumesc!
Raspunsuri
Kariris spune:
Se pare ca pana nu vorbesti cu cineva care chiar are copilul la o gradinita nu poti stii prea multe. Nici chiar in urma unei vizite.
O cunostinta de a mea care are un baietel de 2 ani si 4 luni il are la Pitziriki si este multumita in sensul ca chiar daca dpdv educational copilul nu a asimilat in 2 luni prea multe, este fericit, merge cu placere la gradi si a evoluat ca si comportament. El merge la program scurt.
Stand in zona am cunoscut mai multe mamici care au copiii la gradi din zona. La garfield am o vecina care isi are fata de 2 ani deja. E foarte multumita. Avantajele expuse de ea: exista medic in permanenta in gradi, copiii chiar nu se primesc bolnavi, mancarea este buna si meniul conceput cum trebuie; se fac activitati si in timpul vacantei, gradi functioneaza tot anul, se fac tabere.
O prietena care a vizitat garfield si i-a facut o impresie foarte buna, spunandu-mi ca lucea totul, era o curatenie si ordine impecabila si-a dat totusi fata la Little artists pe principiul ca daca e cea mai scumpa din zona e si cea mai buna. Intradevar a fost multumita, dar acum dupa 7 luni de frecventat gradinita spune ca poate totusi nu a facut alegerea cea mai buna.
Concluzie: parerile sunt impartite, subiective si uneori date sub impulsul de moment. ideala este gradinita unde copilul se duce cu placere si unde face progrese. E clar nevoie de o compatibilitate parinte/copil/grup de copii/educatoare si atunci cand este totul e bine, atunci cand nu este apar parerile negative.
dony74 spune:
Buna, te rog din suflet sa imi trimiti si mie informatii despre cele 2 gradinite, mai ales despre Pitiricky, unde ma tenteaza sa imi dau copilul.
Multumesc mult
musettepink spune:
CameliaBianca la ce gradinita te-ai hotarat pana la urma?Si pe mine ma tenteaza una din cele doua mentionate de tine dar sunt interesata daca ai gasit si alta ok in zona.
Restul fetelor daca aveti info despre aceste gradinite sau recomandari in aceasta zona,va rog sa-mi spuneti si mie!Multumesc!
de Luca
lucanmaria spune:
buna fetelor....
vreau sa imi spuneti si mie pareri descpre cele 2 gradinite garfield si pitiricky si eu sunt interesata sa imi dau pitica la gradi de anul acesta..
multumesc anticipat
musettepink spune:
Eu am fost si am vizitat Pitiricki,vizita neanuntata ca asa imi place mie,sa le iau prin surprindere.
A fost singura gradinita din toate cate am vizitat la care am gasit copiii facand o activitate.Lipeau o masina de pompieri,erau toti acolo cu educatoarele si mestereau.
Ne-au dat sa ne punem peste pantofi chestii din alea ca de spital,sa nu intram incaltati practic.
E f spatioasa gradinita,au camera unde dorm,camera unde se joaca si fac activitati si o camera care este sala de masa.
Curtea e mare,amenajata ok.
Niste scari in interior dar capitonate cu mocheta deci mult mai "blande" decat altele.
Au o chiuveta mica si un reductor la toaleta pt cei mici.
Singura chestie care nu mi-a placut era meniul,dar aici sunt subiectiva pt ca eu nu-i dau copilului crenvursti si recunosc ca nu mi-a suras cand l-am vazut in meniu.Dar doamna de acolo mi-a zis ca putem schimba in caz ca al meu micut nu mananca,deci cred ca e loc de intelegere.
Per total mie mi-a placut mult Pitiricki dar pe aici pe forum umbla zvonuri nu prea placute despre ea si inca mai investighez daca sunt adevarate sau nu.Deci care mai mergeti si o vizitati veniti va rog cu impresii.
de Luca
76oana spune:
va rog mult trimiteti-mi si mie informatii despre garfield, ma intereseaza foarte tare.
multumesc mult.
lucanmaria spune:
salut
eu am fost saptamana trecuta si am vizitat garfield impreuna cu pitica mea pe la ora 10 dar se pare ca trebuia sa fac o petitie ca sa intram in gradinita....acelasi lucru a patit si cumnata mea acum ceva timp....oare de ce??????....cred ca ora era rezonabila si am luat exemplu foarte bun de la "mamica lui luca".la pitiricky nu am ajuns inca dar o sa incerc saptamana asta si revin cu impresii.
pupici
Kariris spune:
76oana fetita ta e mare deja, nu? parca are peste 5 ani... inca nu ai dat-o la gradi? In 2007 tot in iunie te interesai de garfield pe acest forum...au trecut 3 ani de atunci... nu ai avut timp sa o vizitezi sa te lamuresti ce si cum??? fa-ti curaj si du-te sa o vezi...Stiai inca de atunci foarte multe despre garfield cum de inca mai vrei info?
lucanmaria spune:
salut,
am revenit cu impresii.am fost la pitiricki si mi-a fost greu sa imi mai iau pitica de acolo.domnisoara care ne-a primit a fost foarte draguta si mi-a raspuns la toate intrebarile desi nu imi anuntasem vizita.cand am ajuns cei de la grupa mica modelau o masca de carnaval.mancarea se gateste acolo,nu dorm unde se joaca si unde fac activitatile ceea ce mi se pare ok.au cabinet medical si o curte spatioasa scarile sunt acoperite cu mocheta.am ramas placut surprinsa ca o fetita de 2 ani si 8 luni pe nume eva mi-a recitat "Somnoroase Pasarele" ceea ce insemna ca din punct de vedere educativ este ok......parerile sunt impartite .....una peste alta eu sunt incantata...ramane sa ma consult cu sotul meu si as mai face o vizita neanuntata....... asta asa ca sa verific daca se tin de treaba sau nu.....pupici