Re-design pt sufragerie

Re-design pt sufragerie | Autor: ioanamatei

Link direct la acest mesaj

Salut,

Caut niste piese de mobilier pt sufragerie, apt de 3 camere, Bucuresti, bloc vechi.Imi trebuie un fel de comoda pe picioare, cu 3-4 sertare, si o masuta de sufragerie nu ft mare.Piesele de mobilier pe care deja le am in sufragerie sunt usor mai clasic-elegante, de aceea ma gandesc ca trebuie sa gasesc comoda si masuta in acelasi stil clasic, baroc, din lemn, frumos accesorizate.Ikea si alte mari dpozite de mobila nu ma ajuta pentru ca sunt modelele standard, cele moderne.De aceea va rog, poate stitisa imirecomandati magazine de desgin interior, eventual din cele mai micute si mai specializate unde poti gasi asa ceva.Am in plan s atrec pe la mobexpert, pe la neoset si homebrands.Pe site la mobexpert nu am gasit ce vreau.POate mai stiti voi alte magazine.

O alta intrebare este daca vi s-ar parea usor demodat, sa zic asa, sa imbrac canapeaua si fotoliile cu huse noi.Din cauza de copil mic, multi anid e acum incolo, trebuie sa le protejez.Dar mi se pare ca as pueta obtinue un efect nu tocmai dorit cu husele.Voi aveti asa ceva?

Thanks

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanamatei

Salut,

Caut niste piese de mobilier pt sufragerie, apt de 3 camere, Bucuresti, bloc vechi.Imi trebuie un fel de comoda pe picioare, cu 3-4 sertare, si o masuta de sufragerie nu ft mare.Piesele de mobilier pe care deja le am in sufragerie sunt usor mai clasic-elegante, de aceea ma gandesc ca trebuie sa gasesc comoda si masuta in acelasi stil clasic, baroc, din lemn, frumos accesorizate.Ikea si alte mari dpozite de mobila nu ma ajuta pentru ca sunt modelele standard, cele moderne.De aceea va rog, poate stitisa imirecomandati magazine de desgin interior, eventual din cele mai micute si mai specializate unde poti gasi asa ceva.Am in plan s atrec pe la mobexpert, pe la neoset si homebrands.Pe site la mobexpert nu am gasit ce vreau.POate mai stiti voi alte magazine.

O alta intrebare este daca vi s-ar parea usor demodat, sa zic asa, sa imbrac canapeaua si fotoliile cu huse noi.Din cauza de copil mic, multi anid e acum incolo, trebuie sa le protejez.Dar mi se pare ca as pueta obtinue un efect nu tocmai dorit cu husele.Voi aveti asa ceva?

Thanks

Nu e deloc demodat sa imbraci canapeaua in huse.Dar husele tb facute de un croitor care se pricepe - adica sa nu se vada ca sunt huse. Noi aici , in Bangladesh,asa avem imbracat tot de la canapele si fotolii la scaunele din dinig room si pernutele de la mobila de de pe veranda ( canapelele ,3 dintre fotolii si pernutele de pe veranda sunt albe, imaculate , imbracate in huse identice dar care au avantajul ca se pot spala).Nu se vede absolut deloc ca sunt imbracate in huse. Acasa,in UK, avem totul din piele.
Cam astea sunt cele 2 variante daca vrei canapele/ fotolii impecabile cu copii mici in casa.

Cat despre mobila, pot sa iti spun ce au facut ai mei acu' 30 de ani cand nu existau designeri in RO .Si mobila din magazine era de toata jena,.... Au angajat un arhitect care le-a 'proiectat' toata mobila in casa si apoi totul s-a executat la fabrica de mobila. Si asta intr-un oras de provincie, nu in Bucuresti.

Daca pe vremea aia se putea ( cu pile la fabrica, recunosc) acum sigur nu e problema, fabricile fac comenzi private si designeri /arhitecti gasesti fara probleme.
Eventual te poti inspira din reviste de specialitate si sa ceri sa execute o piesa identica.
Eu asa as face daca as vrea ceva mai clasic /retro.

Bafta!

Lara w14+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristi_Milea spune:

#

Nu e pe verticala insa este baroc asa cum ai spus ca vrei...eu mi-am luat ceva asemanator de la un magazin de deco din Mall.

http://my-interior-decoration.ablog.ro/2009-10-16/mobila-colorata-si-in-tendinte-pentru-sufragerie.html

Insa acum nu prea ma mai incanta barocul...as vrea ceva mai clasic asa ca te sfatuiesc sa te gandesti bine ce stil vrei!
Succes

Mergi la inceput