Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)
Raspunsuri - Pagina 5
trutzi spune:
Cel care a ramas la aspirante.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Cred ca e primul subiect creat in acest sens. p.s. Vreau si eu un paharel hic Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
u ai grija ce scrii ca ti-a pus insigna
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
soricica spune:
trutzi si lia, va rog sa treceti pentru semanatura o descrie,aveti exemplu la pag1.
a scris lumi42 si eu.
mire, o petitie o gasesti si in cap. vechi si aici pe prima pag.
nu uita descrierea, te rog.
fetele, va urez spor la treaba.
trutzi spune:
Am vazut. Parca nu sunt postarile mele cand vad semnul
Asta e, mi-am spus opinia, in divergenta cu moderatorii si daca ei sunt sefi mi-au tas o stampila.
O sa o port cu drag 30 de zile
citat din mesajul lui Lia73 u ai grija ce scrii ca ti-a pus insigna Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
galliciana spune:
sorooooo,te impiedicasi rau.....
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
soricica spune:
lumi, o sa incerc sa intru diseara, poate ti se aseaza ideea pana atunci.
abia astept
pup fetele
Lia73 spune:
puteti face o lista si cu foste aspirante acum gravidoase???
unele vor si ele sa se implice
ce ziceti???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
galliciana spune:
citat din mesajul lui Lia73 puteti face o lista si cu foste aspirante acum gravidoase??? unele vor si ele sa se implice ce ziceti??? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
pai noi avem de toate aici, soroooooooo!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
lumi auzi ce zic fetele?
soricica spune:
lia, petitia e deschisa pentru oricine.
important este sa se inteleaga mesajul nostru.
nu vrem sa se semneze doar de dragul de a semna, cum nici noi vrem la "prieteni dintotdeauna" pentru ca e tot un forum.
vrem sa fim intelese, sa ni se acorde dreptul de a fi incontinuare aspirante., pentru ca asta am fost si suntem.
dragelor, foarte importante sun descrierile voastre pentru semantura.
le vom salva intr0un fisier apoi le vom anexa la petitie.
va multumesc mult de tot pentru ajutor.