Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
moooama ce tampa sunt
sa bem si noi atunci
sa fim cu toatilii betivoase
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
va place semnatura mea???
luminita42 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
pt ca scrie ASPIRANTE,soroooooooo! ce nu intelegi? si pt ca se alcoolizeaza! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliiiiii, e pentru endometru, mai fata mea!
Ia sa bem si noi! Au dreptate fetile -de la aspirante!- cu paharelul!
galliciana spune:
vb aceea:
ia mai bea un paharel
sa ne veselim nitel!!
cine canta cu mine??? hic, am zis!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
liutaaaaaaaaaaa?? putem sa o trecem si NOI??
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana liutaaaaaaaaaaa?? putem sa o trecem si NOI?? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
bineteleeeeeeeeeeeeeeees
TOATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
soricica spune:
eu trebuie sa ies si diseara nu cred ca pot intra, pe langa meci, nu am inci incarcator pt pc.
lumi, strangi tu te rog semanturile si le salvezi undeva ?
ca sa nu le cautam dupa.
pentru ca si maine o sa ajung mai dupa pranz.
pupici si o dupa amiaza placuta.
ps: cu rabdarea treci marea, asa si noi,cu calm o sa reusim.
trutzi spune:
Cred ca e primul subiect creat in acest sens.
p.s. Vreau si eu un paharel hic
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Cred ca e primul subiect creat in acest sens. p.s. Vreau si eu un paharel hic Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
care sorooooooo??
ce preferi de baut,soro?
ia d-aci:,da.....vezi, cu masura, daaaaaaaaa?? ca....asteptam