Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Lauradooshcinci, eram sigura ca ne urmaresti dar nu mai indraznesti sa-ti faci simtita prezenta. De-aia am si trimis mesajul respectiv. Hahahahahahaha, ce usor esti de manipulat.
Esti sigura ca ai calitatile unui moderator? Ia aminte si invata de la ceilalti moderatori de pe DC. Si da-mi voie iar sa ti-o dau exemplu pe Catalina.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
Hai, du-te la culcare ca-i ultimul mesaj in seara asta. Inveleste-ti copilasii si saruta-i de noapte buna. Trebuie sa fie un sentiment foarte placut. Daca erai mai inteleapta, te integrai grupului nostru si ne povesteai si noua cum e sa fii mamica, ce nazdravanii sau ghidusii mai fac dragutii tai. Suntem noi vorbarete dar si bune ascultatoare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Normal ca urmaresc subiectul, pentru ca este unul 'inflamat' intr-o zona pe care o moderez. Motivatia mesajului tau anterior imi este indiferenta, dar atacurile la persoana nu se tolereaza, conform regulamentului. Daca insisti, foarte posibil sa ti se inchida contul.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
guzelnico spune:
Sa insist cu ce/ in ce, draga?
Tot tu hotarasti si daca mi se inchide contul?!
Experientele prin care ai trecut ar fi trebuit sa te transforme intr-o persoana mai buna, mai toleranta, mai intelegatoare ...
Esti sigura ca te descurci in postura de "moderator"? De ce am eu impresia ca, de fapt, tu esti cea care "inflamezi" subiectul?!
P.S. Ca sa eviti prezenta unui subiect "inflamat" in zona ta, muta-l la "Asteptand un ingeras in viata noastra".Catalina se descurca muuuuult mai bine decat tine.
luminita42 spune:
Fetelor,
eu inca bantui am avut un document de terminat, maine aveam deadline :-((
Maine cred ca apar pe la pranz ca de obicei. Va rog continuati sa trimiteti descrierile voastre dupa modelul aratat in lista de la pg 17, eu le voi adauga la lista.
Nu conteaza daca vom reusi sau nu pana la urma, important este sa facem ceva. Masura de a muta subiectul nostru de la "aspirante'' la ''discutii" reprezinta -si in opinia mea - o masura nedreapta si nu indeajuns justificata.
Stiu ca si voi simtiti la fel, dar...va rog fetelor (din toata inima!) sa nu mai oferiti ocazia pentru avertismente, nu ne ajuta cu absolut nimic, in absolut nici o actiune.
Haideti sa inaintam petitia si/sau scrisoarea catre admin. si sa ne pastram calmul!
Va zic asta cu mult drag si cu toate intentiile bune, eu zic ca este absolut necesar sa ne pastram 'formula' in care suntem, cat de cat intacta.
Noapte buna fetelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Buna dimineata!
Hai somnoroaselorrrr...trezirea la cafelutza!
Mie nu prea imi place , dar imi place sa stau si sa va privesc pe voi cum o serviti!
Nico-nasicaaa ti-am simtit lipsa ieri!
Hai sa-ti spun un secret:"nu certi pe cine trebuie!"
Babyboom
...vino la mami...acum
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150013 UN NOU CAPITOL |