Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gagici,

Eu ma bag la somnic!
Sa aveti o seara frumoasa in continuare si un somn linistit!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

polo, esti bine venita printre noi.
avem nevoie de descrierea ta pentru semnatura de la petitie.
ai exemplu pe prima pag sigur sau chiar cu o pag in urma.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

fetele si eu ma retrag, ca mai am inca musafiri si maine ma trezesc de dimineata ca am multe de rezolvat.

va pup, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

noapte buna,fetelor, sa dormiti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna seara, ASPIRANTE MINUNATE, FRUMOASE SI DESTEPTE!

Ce-i dezmatul asta si cine e dezmatata care ne-a mutat subiectul?
Baaaaaaai, fato, tu alta treaba n-ai, decat sa tulburi niste senioare? Sa-ti fie rusine! Care-i treaba? De ce ai mutat subiectul? Ai avut macar bunul simt sa citesti tot ce am scris pe parcursul celor 83 de capitole???!!!
Ia baga o explicatie pertinenta si coerenta, nu aiuristica si ... off-topic.

P.S. Stai, cred ca m-am prins: probabil moderatorii primesc ceva pentru subiecte active si cu capitole multiple. Si fata asta, laura- dooshcinci, a furat subiectul de la Catalina2307, moderatoare de relativ putin timp.
Catalina, fata buna, nu ne lasa prada unei zgripturoaice! Ai vazut doar, ne-am insusit criticile constructive si am actionat imediat. Tu stii exact prin ce trecem noi, ASPIRANTELE ajunse la varsta SENIORATULUI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ete...nah....bine ca va retrageti toate...si io abia am venit.

m-am uitat la meci cu husbandu...si ne-am cinstit-el cu bere,io cu iaurtel de baut.

v-am zis ca de cand am venit la Budapesta...si zuzele astea de femei ma striga samira...a inceput si omu meu sa-mi zica samira???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Buna seara, ASPIRANTE MINUNATE, FRUMOASE SI DESTEPTE!

Ce-i dezmatul asta si cine e dezmatata care ne-a mutat subiectul?
Baaaaaaai, fato, tu alta treaba n-ai, decat sa tulburi niste senioare? Sa-ti fie rusine! Care-i treaba? De ce ai mutat subiectul? Ai avut macar bunul simt sa citesti tot ce am scris pe parcursul celor 83 de capitole???!!!
Ia baga o explicatie pertinenta si coerenta, nu aiuristica si ... off-topic.

P.S. Stai, cred ca m-am prins: probabil moderatorii primesc ceva pentru subiecte active si cu capitole multiple. Si fata asta, laura- dooshcinci, a furat subiectul de la Catalina2307, moderatoare de relativ putin timp.
Catalina, fata buna, nu ne lasa prada unei zgripturoaice! Ai vazut doar, ne-am insusit criticile constructive si am actionat imediat. Tu stii exact prin ce trecem noi, ASPIRANTELE ajunse la varsta SENIORATULUI.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Ne-ai gasit!!!!

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ete...nah....bine ca va retrageti toate...si io abia am venit.

m-am uitat la meci cu husbandu...si ne-am cinstit-el cu bere,io cu iaurtel de baut.

v-am zis ca de cand am venit la Budapesta...si zuzele astea de femei ma striga samira...a inceput si omu meu sa-mi zica samira???!!!

Pai si ce draga, asta e numele tau de scena , tu ti-l alesesi.
Asa, bravo iaurtel sa tii puiutii la caldurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap...numele meu e mami sami...de azi nu mai raspund decat la acest apelativ

am amortit naibilor in pat!!!

la pranz s-a dus si mi-a cumparat barbatelu o supa de conopida-absolut delicioasa...pieptutz de pui si legume gratinate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

MamiSami, felicitari, scumpica fosta ASPIRANTA. Sa dea DD sa se lipeasca mogaldetele bine-bine!

Mergi la inceput