*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 2

cleme spune:
cleme spune:
 Mimo cand eram la tata fata mare calcam asternuturi, ca asa eram invatata. Dupa ce m-am maritat m-am desteptat si am renuntat la "obisnuinta" asta

luny spune:
luny spune:
 Olgu, nu cred ca are site, noi rezervam numa prin booking ptr ca e cel mai safe.. am facut cam 11-12 ore, fara sa gonim.
uite ca si-au facut site http://www.villa-kalliopi.com/hotels/hotelbilder/
am mai scris si pe 'am fost acolo .ro' despre preumblarile noastre, daca vrei sa citesti cate ceva info
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
 MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

clauclau spune:
clauclau spune:
 Hello, hello, v-am citit azi dar n-am apucat sa va salut asa ca am intrat acum nitel sa va pupacesc. 

L-am vazut pe Sam fericit  cu trici si cu o super masuta
 cu trici si cu o super masuta  , frumoasa rau. Am vazut imparatia
, frumoasa rau. Am vazut imparatia  lui Dudel, mi-a placut foarte mult
 lui Dudel, mi-a placut foarte mult 
 . Si am vazut-o si pe frumoasa Thea la inaltime!
. Si am vazut-o si pe frumoasa Thea la inaltime!

La discutia aceea  cu dormitul nu mai particip, e bine oricum, fericiti si sanatosi sa fim.
 cu dormitul nu mai particip, e bine oricum, fericiti si sanatosi sa fim.
Va las si eu pozici cu creata  ( da Mimo, s-a cretofolit Rebe
 ( da Mimo, s-a cretofolit Rebe 
 ) si Razvanici pogonici.
) si Razvanici pogonici.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/PozeDeMartie2010#
Va pupicesc, ma pregatesc sa plec si eu acasa ...

luny spune:
luny spune:
 cine are chef sa vada seria de 2 ani - party Mufarin
Clau, chiar ca e carliontata Rebe!! ce bine ii sta in rosu!!

clauclau spune:
clauclau spune:
 Vai Luny , ce poze frumoase, ce de torturi, mamaaa, ce-am mai salivat!

V-ati distrat bine peste tot, traiasca Muffy scump.
 V-ati distrat bine peste tot, traiasca Muffy scump.

Luny, maine sa ai o zi usoara, sufleteste!

Acum chiar fug acasica!

luny spune:
luny spune:
 clau, mersi mult
..am uitat sa va spun , va recomand tortul extramega ciocolatos Montignac, reteta de pe bucataras, se face f usor, este demential
, va recomand tortul extramega ciocolatos Montignac, reteta de pe bucataras, se face f usor, este demential

, noi ne-am indragostit de el
, noi ne-am indragostit de el

mimonix spune:
mimonix spune:
 Olgu www.hoteldespotiko.gr/" target="_blank">Grecia anul trecut Tot pe Sithonia, 12 ore cu masina, din casa pana-n plaja  Am mai stat la Anthemus (bunut, dar m-au enervat cu umbrelele si sezlongurile care trebuiau platite zilnic la 8 dimineata
 Am mai stat la Anthemus (bunut, dar m-au enervat cu umbrelele si sezlongurile care trebuiau platite zilnic la 8 dimineata  si nu erau destule ) si am vizitat Athena Palace care mi s-a parut de nota 100  dar care n-are plaja imediat acolo, la botul calului
 si nu erau destule ) si am vizitat Athena Palace care mi s-a parut de nota 100  dar care n-are plaja imediat acolo, la botul calului  Toate pe Sithonia, f frumos. Cel de anul trecut , primul, nu arata chiar ca-n prezentare dar mie mi-a placut fffffffff mult. In iulie parca e prea cald, mai spre august as zice ca e mai bine. Spre sfarsit de august chiar
 Toate pe Sithonia, f frumos. Cel de anul trecut , primul, nu arata chiar ca-n prezentare dar mie mi-a placut fffffffff mult. In iulie parca e prea cald, mai spre august as zice ca e mai bine. Spre sfarsit de august chiar 
Simona,mamica de Teo  (16 ani) si
(16 ani) si DuuDuu (DOO ANI
DuuDuu (DOO ANI  )
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 

Nicoleta spune:
Nicoleta spune:
 Maaaai, se duce omu pana la medic si ce dezmaaat gaseste! E viroza, da?? NU are nimic in gat (nu are infectie, doar putin rosu), dar nici la plamani. A zis insa ca imi da un sirop care sa opreasca tusea!! Tulai Doamne!! 
Vazut tot, citit tot... la mine casa varza, minte varza... stiti voi, ca de obicei!! 
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

natynic spune:
natynic spune:
 Olga, uite link si de la mine de anul trecut, din Zakynthos: http://www.alykanas-beach.com/ Categoric nu e locul cel mai luxos, hotel de 3 stele absolut rezonabil insa dupa gustul nostru, cu dezavantajul lipsei meselor de care ziceam-era chicineta in camera cu toata vesela necesara dar eu sunt de-aia care nu prea "gust" gatitul in concediu, suficient m-au ametit gargarita mica si cei 2 pustani care cereau sandwich-uri non-stop
 . Alykanas era o statiune f linistita, f de familisti, exista insa in Zakynthos si locuri absolut nebune, de distractie dementiala...exista si locuri "intermediare"...sunt multe optiuni.
. Alykanas era o statiune f linistita, f de familisti, exista insa in Zakynthos si locuri absolut nebune, de distractie dementiala...exista si locuri "intermediare"...sunt multe optiuni.
Vad ca de Turcia nu vrea nimeni sa-mi zica si mie nimic Si cer iertare daca am suparat aducand vorba de concediu, nu asta imi era intentia.
 Si cer iertare daca am suparat aducand vorba de concediu, nu asta imi era intentia. 
Naty
  mamica  Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
 Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
 DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! 

natynic spune:
natynic spune:
 Mimo, arata f tentant si Grecia ta de anul trecut -iar faptul ca ti-a placut e, cred, o garantie a confortului si civilizatiei
-iar faptul ca ti-a placut e, cred, o garantie a confortului si civilizatiei ; mai studiem...
; mai studiem...
Sincer, eu as fi vrut Spania...
Naty
  mamica  Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
 Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
 DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!