Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Da stati ca va mai stresez un pic: daca isi ia sotu CiC paternal si eu primesc pe numele meu prin facultate de la stat inca o indemnizatie>??

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

2 indemnizatii nu vei primi, dar ar trebui sa vedeti care primeste mai multi bani...si din ce spui tu eu cred ca sotul ar lua indemnizatia mai mare...sau gresesc?

Oana 23+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am aparut si eu!

Am vazut ca vorbiti despre concedii: ehe! eu nasc si ma reapuc de munca, adica nici macar 1 zi de stat. Din pacate nu stiu cum o sa fac cu bebelina, ca nu gasesc nici o bona sa vina din prima zi. Asta e! Vedem cum ne-om descurca.

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ziua buna si de la noi!

Aseara am lucrat pana la 3 dimineata, iar azi m-am trezit la 11,30

Vestea buna e ca aseara cred ca l-am simtit pe bebitza
In partea dreapta, sub buric, ca niste lovituri foarte usoare. Cred ca a durat, cu pauze, mai bine de 15 minute! Eram foarte nervoasa atunci dar cand am simtit minunea mica mi-a inflorit ditamai zambetul

Si azi la trezire am simtit la fel, in acelasi loc!!! Cred ca e baietelul meu, nu semanau cu miscarile de intestine, era diferit! Si tati a fost foarte incantat!!!

Asa...acum sa vedem ce am citit din urma:

Racusor, sper din toata inima sa nu fie probleme cu hipertensiunea! Sa vii cu vesti bune de la medic!

Tina, FELICITARI pentru baietelul grasut si vioi! Sa fie sanatos si mami lui la fel!

SabrinaLia si cristina_serban, bine ati venit printre noi! Sa aveti sarcini usoare pana la capat si bebei sanatosi si frumosi!

Alina_2005, daaa...am mancat o shaorma imensa, nu de la Cin Cin, dar la foamea mea nu mai conta la ora aia...a fost foarte buna si nici nu mi s-a facut rau de la usturoi!

Andreea84, bine ai revenit acasa, sanatate multa si repaos total, ca sa se refaca colul buclucas. Ia tratament si te asteptam cu vesti bune!

Belu, ma bucur din suflet ca bebe si tu sunteti bine, ca i-a disparut chistul si ca e totul ok! Felicitari si tine-o tot asa!

Iulia, ma bucur de cunostinta! Super frumoasa burtica ta! Si ce nepotei scumpi si nazdravani ai! Numai buni de papat!

De concediile de care vorbiti...sunt total pe dinafara Nu prea mi-am batut capul pentru ca firma la care lucrez e a sotului si a mea si in plus lucrez de acasa. Dar trebuie sa-mi fac si eu niste calcule.

Ma duc sa mananc ca mi-e fomica rau. Eu mai am astazi ceva de ieri ciorbita de oase si ardei umpluti. Pentru cina sper sa fac paste cu ciuperci sau orezul Dragaicai...am ramas cu gandul la el

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Nu m-am mai vopsit deloc, iar oja o singura data, pentru 8 martie...

Dar as incerca henna, daca o fi vreo nuanta potrivita pentru mine, ca se cam vad ceva fire albe...

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

puiutz_mic, felicitari pentru gimnastica lu' bebe.

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

puiutz_mic, felicitari pentru gimnastica lu' bebe.

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Multumesc, Adriana! A fost foarte gingas, sa vedem mai incolo ce suturi o sa-mi dea

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Maya, mult succes cu contestatia! Si cu...celelalte treburi muuuult mai placute!

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

help...am uitat parola de pe picassa..si am sters mesajele primite...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata, am revenit de la doctor!
Tensiunea....8 cu 5
mi-a zis sa incep sa beau 2 cafele pe zi si ne vedem saptamana viitoare dupa analize...suplimentar trebuie sa imi fac testul de glicemie...

parca mai spunea cineva ca isi face sau ca trebuie sa isi faca, ce e cu testul asta? trebuie sa fac ceva special inainte?

maine dimineata merg la analize ...

mi-a zis ca pentru doctori e un lucru imbucurator sa scada tensiunea, ca practic asa raspunde organismul la sarcina, dar nu tot timpul si organismul gravidei e la fel de bucuros si apar starile astea....dar pe langa tensiune ii era frica si de probleme cu glicemia...

deci pana saptamana viitoare bag cafea si dupa mai vedem ce se mai intampla...

bebe in continuare e fericit, bate mingea in burtica ma mir ca nu a obosit azi dupa atata tropot

ma intorc sa citesc din urma si va mai scriu

va multumesc burtici dragi inca o data pentru sprijin si sa nu va suparati pe mine cand ma apuca paranoia dar imi doresc atat de mult sa fie totul bine!

(am schimbat si semnatura ca azi incheiem 24 de saptamani

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

belu ma bucur tare mult pentru vestile bune!!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput