Fulgusori de nov - dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
laviniablaga spune:
Mesaj de la RamoC...analizele au confirmat rotavirusul la Domi, iar acum se vaccineaza si mami si buni! Copilul isi revine incet incet....desi inca sunt pe mucilagiu de orez si ceai de menta...si perfuzii bineinteles!
Monis, super poza cu tati povestind lui Santi!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
Lidia74 spune:
IONELA ce mai face varul tau?
DANKUTZA cum se mai simte mama ta?
FLORICK...mama lor de angajatori...nu ca nu stiu nimic despre ce prevede statul ca se acorda mamelor...ei chiar NU VOR SA STIE pt ca au impresia ca dau bani din buzunarul lor desi angajatii muncesc pt ei.
RAMONAC sanatate multa lui DOMINIC.
ionelamaria spune:
Acum pun si eu la copt o "placinta" dupa reteta Dc fulgusori:
lavi, multumim pentru vestile de la RamoC. Speram sa ajunga repede acasa cu bebe sanatos
coque, si noi papam culcati de cele mai multe ori... dar cu mana libera in tin pe el si il mangai... nu cred ca nu e destul de afectiva asa... lui ii place... are spatiu sa dea din piciorele si sa ma impinga cu ele... Culcat, dar pe o perna inclinata, asa incatcapusorul e mai sus decat fundicul iar spatele ramane drept.
Lyly, forma mai usoara e mult mai bine decat o forma complicata a Rotavirusului... dar eu am ceva retineri fata de vaccinuri de felul meu... acum na... sunt cazuri si cazuri. E clar ca i-as face si rotarix si prevenar sa il duc in colectivitati in curand
miany75, sper ca sunteti bine si e doar un episod...asta cu scaunele
Diana, merci de schema... rezoneaza cu ideea mea despre diversificare... deci sunt fericita ca nu imi mai bat prea mult capul. E bine sa auzi 9 citesti0 fix ce vrei tu sa auzi
smaranditza, tare faza cu urlatul lui pavaroti
cosmynik, daca ai incercat cu raid si nu a mers... sa stii ca tu ii starpesti pe cei din casa si apar altii de la vecini, prin gauri de aerisire , pe fereastra... pe langa tevi... deci nici n-ai sa scapi de ei pana nu scapa toti vecinii.
trimit si revin
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
Coque mersi ca m-ai spus de sotul tau. Practic a fost mai mic decat Cezarica. Eu ma gandesc sa o dau la un sport gen volei, basket, handbal. Dar sa nu ajung in cealalta extrema si sa fac din ea o prajina.
Avocado l-am mancat crud. Ce stie taranu' ce-i sofranu' ! Mi-a strapezit dintii. Dupa ce o sa aflu exact cum trebuie consumat de catre bebei, sigur o sa i-l bag in alimentatie.
Diana mersi de raspuns.
Lylyana incep sa ma sperii rau cu rotavirusul. Practic, scarba asta de rotavirus, il poate lua si din cabinetul medicului de familie cand te duci sa-i faci vaccinul. Nu-i asa? Of, Doamne! Deci, nici cu vaccinul nu esti in siguranta 100% Din cate stiam eu, vaccinul acopera doar o parte din infectiile cu rotavirus. Poti face vaccinul si totusi bebe sa faca infectia.
Mitzi eu voi cumpara de Topfer cerealele/ orezul. Sunt setata pe firma asta. Cezarica bea lapte de la Topfer, are cosmetice Topfer si o sa ii iau cereale Topfer.
Dynamo cu placere. Mie imi plac rau graficele alea. La sfarsit e pot si printa. Si sunt asa.... pe intelesul meu. Am mai cautat si eu pe net si nu mi-au placut.
Ancutza si eu stau si astept mura'n'gura despre diversificare. Nu am timp sa caut informatii. Diminetiile lucrez si cand ma intorc acasa, bebe vrea numai la mine in brate. In weekend, imi scriu planificarile si "mama Robert" duce pe Pinky in parc.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile despre avocado. O sa ma duc sa-mi cumpar ca sa vad si eu ce o sa manance bebe. CArtfoul dulce l-am incercat la steamer si e fain. Nu ma topesc de pe el, dar sunt convinsa ca bebitei mele o sa-i placa. E dulce un pic, dar in mod natural.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
monis5 spune:
apropos de avocado, chiar am facut zilele trecute o portie de guacamole . M-am folosit si eu de razatoarea de plastic pt bebe, pe care am primit-o de la soacra-mea si am dat avocado pe ea si a iesit super. Am mai pus lime (merge si cu lamaie), putin ulei de masline, sare, 2 rosii oparite si cojite si 1 ardei. Reteta originala e cu ardei iute si cu ceapa, pentru nealaptarese. Poate va tenteaza
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 apropos de avocado, chiar am facut zilele trecute o portie de guacamole . M-am folosit si eu de razatoarea de plastic pt bebe, pe care am primit-o de la soacra-mea si am dat avocado pe ea si a iesit super. Am mai pus lime (merge si cu lamaie), putin ulei de masline, sare, 2 rosii oparite si cojite si 1 ardei. Reteta originala e cu ardei iute si cu ceapa, pentru nealaptarese. Poate va tenteaza monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 am pus si eu cateva poze noi (la semnatura) dar vroiam de fapt sa-l laud pe tati care a produs povesti, cu ajutorul papuselelor de la Ikea . A ascultat el Iulian, dar mai fascinata am fost eu |
Si eu am papusele alea. In weekend, "mama Robert" trece si el la povestit. De abia il asteapta Pinky. Mersi de idee.
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
Lidia mami e bine. Multumesc de intrebare. Se recupereaza pe zi ce trece. Numai ca nu o vad atat de des cat mi-as dori, pt ca vin de la scoala. Pinky ma ia de odihnita. Imi dedic tot timpul ei, din cauza sentimentului de vinovatie ca am inceput munca. Sotul vine seara. Imbaiem copilul si gata ziua.
Pe 2 iau vacanta si am 10 zile libere de stat cu Pinky. Apoi vacanta de vara, o incep pe 15 iunie. Probabil ca o sa am liber pana pe 25 august.
laurairina13 spune:
Lady D-sper sa nu te super ca iti zic asa., multumesc tare mult de sfaturi!
Mereu esti atenta si raspunzi, chiar ma gandesc uneori ce egoiste mai suntem si sarim pe tine sa ne lamuresti..Poate le ai si tu pe ale tale intr-o zi, si ai vrea pur si simplu sa ne citesti si sa ne zici ce mai fac muschetarii tai, si noi sarim pe tine, cu cereri
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
cristinica09 spune:
Buna seara!
Astazi ne-am plimbat si dimi si dupa amiaza pe afara,banditelul a dormit,si acum apuc si eu sa scriu cate ceva ca am terminat de citit.
DIANA am salvat si eu diversificarea si am sa tin cont de ea.
COSMINIK referitor la gandaci... eu am cumparat de la o farmacie veterinara o fiola care se numeste REGENT 2000.Efectele au fost neasteptat de bune...au disparut toti gandacii.Mie mi-a spus o vecina ca solutia este foarte buna...fiola se dilueaza in 500 ml apa.
Ma pregatesc de baita.
O seara buna tuturor.