Fulgusori de nov - dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 Fetelor , am citit tot aici pe DC de mamici care au facut Rotarix-ul chiar si la 4.5 luni .(mesaje de prin 2008 ) pauza intre cele doua doze trebuie sa fie de 4 sapt si administrat pana la 6 luni. ce ziceti oare reusim sa il facem si noi ? dar cat o trebui sa treaca de la acest vaccin de 4 luni si o saptamana ? off, cred ca schimb pediatra . daca cineva e binevoitoare si pune maine o intrebare la pediatra sa , de cazul nostru , dau o bere . macar sa il facem si noi , ca am citit numai rele ... daca puteti ... |
Evy, noi o sa facem prima doza impreuna cu vaccinul de 4 luni. A doua doza la 5 luni.
De ce zici tu ca nu ar fi in regula?
Revin, am prospectul de la vaccin in fata. Scrie asa:
-prima doza poate fi administrata incepand cu varsta de 6 saptamani
-a doua doza trebuie administrata intre 14 si 24 saptamani
-a doua doza se administreaza la minim 4 saptamani fata de prima doza
Ce inteleg eu: prima doza putem sa o facem de la 6 saptamani pana la 20 saptamani, iar a doua doza la interval de 4 saptamani, dar cel tarziu la 24 saptamani. Oare am inteles bine?
Adriana de Laura (08.12.2009)
laurairina13 spune:
Ali
La multi ani mamico!! Sa ai o aniversare deosebit de frumoasa si tot ce iti doresti!!
Frumoase pozici!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Andre ti-am trimis PM
Lavinia mie 300 de g in 2 saptamani mi se pare mai mult decat ok, ca astea sunt luni in care trebuie sa ia cam 500. Danut a luat cam 200 de grame si abia am ajuns la 6.200 si eu sunt f multumita.
Ionela la capitolul educatia copilului eu recunosc ca stau prost... Nu am avut langa mine rede apropiate(frati, cumnati cu copii). Am doua verisoare care urla toata ziua la copii si aplica des pedepse corporale ceea ce pe mine (care cred ca nu am luat mai mult de 1-2 palmute usoare la fund cand eram mica) ma oripileaza. Apoi am niste prieteni apropiati ce au doi copii baiat si fata(de 5, respectiv 7 ani) super bine crescuti adik respectuosi, saluta tot timpul, multumesc pentru cadouri, daca vin in vizita nu se arunca asupra dulciurilor, mananca frumos pe farfuriuta lor si au limita in orice. Mai am prieteni care au copii care cer tot timpul cate ceva sau uita sa intrebe daca au voie. Dar apogeul este baietelul de 5 ani jumate al unui coleg al sotului(cu care am tot fost in concedii) ai caror copil e pur si simplu bomba. Au venit cu el de Craciun sa il vada pe Danut si m-am ingrozit. E un copil crescut liber si lasat sa invete din greselile lui(se loveste si nu sare nimeni sa il pupe si alinte, face mult sport, e lasat sa se deplaseze singur in diverse locuri si sa faca singur anumite lucruri-supravegheat de la distanta- etc) dar din punct de vedere social e dezastru. Sare, urla (Danut era pe pat iar el sarea de am zis ca sigur il loveste), mi-a rupt manerul de la usa unui dulap din sufragerie(facea tumbe si a dat cu piciorul in el), Vroia sa plece acasa cu toate jucariile pe care le gasise si cu ceva obiecte din sufragerie, tipa la parinti... Acuma studiez si eu comportamentul celor din jur si ma tot intreb unde au gesit cei din urma ca sincer asa un copil nu as vrea... Sa stau si eu si ta'su drepti in fata lui ... Asa ca Eu una mai astept lectii de la tine, de la Dankutza, de la alte educatoare/invavatoare/profesoare dar si de la mamicile cu mai multi strunfi si intre timp mai citesc si eu cate ceva...
mami fericit de Dan Mihail
lylyana.ion spune:
Neata!
Incep mesajul prin a va oferi cinstea ce se cuvine pentru cele 4 lunite, si sa uram si noi la randul nostru fulgusorilor nascuti intr-o zi de 18!
Ali, intai sa-ti urez LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! apoi iti raspund eu la intrebarea ta cu radiografia: mai bine faci ecografie!
Shtephy, ma bucur ca esti mai bine!
noi am avut o forma usoara a rotavirusului asta, pe care nu stiu de unde l-am capatat. am avut doar scaun apos si verde, cu mucus, unul cu sange la inceput, care ne-a si trimis la spital. pt ca nu aveam si celelalte semne: febra si varsaturi, ne-au bagat pe antibiotic "preventil" si inutil pana la urma, pentru ca nu am avut nimic altceva si nici de raceala nu l-a ferit
azi iesim si noi afara ca e caaald
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lili_a spune:
Neata!
Si mie mi-e somn, desi bietul copil m-a lasat in pace azi noapte, aa ca fetelor, multumesc pt , mai aveti?
Ionela si pt portia de astazi ,sper sa apuci si tu sa respiri un pic cu cei 2 copilasi care te solicita atita
coque eu zic sa dormi nitel si s-o iei de la capat cu mesajul, ca eu sint curioasa
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Incerc sa ved daca s-a adaugat pozele la semnatura ALI mama lui MIHAI http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family |
Ali, ! Daca vrei sa nu fie linkul ci doar un titlu la semnatura, ceva de genul poze Mihai, da reply with quote la mesajul meu, copy si paste la ce scrie mai jos:
poze Mihai
Shtephy ce bine-mi pare ca ai mai intrat pe la noi, si ce frumos ai povestit. Multi pupici!
Dankutza ma tot tin sa-ti zic ca m-am uitat la farmacie la cerealele de la Toepfer, si n-am prea fost incintata. In primul rind, n-au nimic pe baza de orez, care zic fetele ca ar fi cele mai bune de inceput. Ce-am vazut eu la Dona la mine erau 4 variante, toate de la 6 luni: ciocolata cu lapte (pe cuvintul meu!}, banane cu lapte, griu cu lapte si una singura fara lapte, cele cu alac/secara alba care nu stiu ce e De sunat la dna aia,n-am mai avut timp dar aud ca data fiind reducerea de la raft nu se mai acorda reducerea prin card. Incerc totusi sa sun azi.
Monisu deprimat ], iti trimit in primul rind o imbratisare, pun peste si , , , si indraznesc sa te deranjez si cu un PM impertinent
Va doresc o zi tare frumoasa
mami de Mariuca
floricik spune:
Ali LA MULTI ANI !!! Iti doresc multa sanatate si noroc. Hai ca azi e o zi superbaaaa.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
lylyana.ion spune:
lavi, noi am luat 100 g in 3 saptamani...desi am fost mari la nastere acum suntem codasi...am luat 2 kg in 4 luni
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
lylyana.ion spune:
mda...si ca o completare...am fost cei mai grasani la nastere!!!
pozicile noastre
varsta noastra
ionelamaria spune:
Am si eu o intrebare, poate stiti voi raspunsul. Am inteles ca exista termometre de monitorizare ca niste plasturei care se lipesc pe frunte (probabil ca sunt buni pt pitici mai mari) dar ma intreb: cum se numesc??? Am cautat pe net in n variante si nu dau de ei... nu am vazut eu cum arata dar mi s-a explicat acum ceva timp... si ca o tuta ce sunt, am uitat sa intreb detalii
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dymomo77 spune:
Ali La multi ani! sa ai parte de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
mami fericit de Dan Mihail