Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, sanatate multa Alexiutzei si alor tai.

Ledi, vad ca si la David sticlele de plastic sunt nelipsite.

Cami, succes cu mancarea.Si Clara tot asa merge doar de o manutza sau de amble maine sau impingand antepremergatorul
Mi se pare ca merge greu cu piciorul drept, in sensul ca-l cam taraste si nu-l ridica cum trebuie.O sa merg la doctor sa vedem ce zice.

(Poate va era dor)Sa va mai zic ceva simptome de gravi, pe care eu la sarcina trecuta nu le aveam: ma scol noaptea sa merg la toaleta si apoi adorm f.f.f greu

4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Aaa....si sa zic si eu neatza si sa va invit la o sau laptic

Mergi la inceput

Fetelor, eu m-am dilit, caut nume de baieti (ca asa simt ca e in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cadia, ce dragut!!! de partea asta cu cautatul numelui imi e dor si mie. si de contraziceri cu sotul pe tema asta.. ce vremuri! spune-ne si noua la ce nume te-ai gandit!

succes cu casa! sper sincer sa reusiti, clar ar fi total diferit sa mergi de 50 de ori pe noapte la baie in casa noua, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Deja?Sa fie cum doresti tu.Oricum,ai timp sa gasesti si nume,sa te si razgandesti,sa faci si concesii cu sotul,care poate nu e de acord:)))Mi-aduc aminte de nume gaseam..si al meu nu era de acord.Imi venise la un moment dat un nume in minte..Rohan,dar era scris altfel parca..Nebunie mare,sotul nu era de acord,ca zicea ca parca e nume de razboinic.

Io-s ametita si cu niste greturi,ceva de groaza,la laborator nu raspunde nimeni..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

mai fetelor, sper ca v-a luat si pe voi entuziasmul primaverii! eu sunt asa incantata de vremea asta faina! am si eu singura planta in casa si a inflorit! partea tare e ca e ...craciunitza! normal ca de craciun nu a inflorit, dar merge si de pasti.

Mergi la inceput

of ledi...greturi si ameteli. sper sa fie bine si sa rasara soarele si la voi...ca ar fi timpul de acum!
eu am vrut david de cand eram in liceu. si imi mai placea edvin. dar edvin fairais suna cam ungureste. si noi ne contraziceam aproape zilnic

eu cred ca am fost CEA MAI NEHOTARATA GRAVIDA EVER! imi era fenomenal de greu sa aleg intre 2 chestii. doamne...am fost un cosmar pt cei din jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ledi multa sanatate. Au raspuns la laborator? Cum te mai simti?

CADIA sarcina usoara si fara greturi. Bafta multa cu casa, asa am vrea si noi o casuta pe pamant...uuuffff, poate, poate iese ceva si gasiti ceva.

Delia tare vorbaret David al tau.

Crisspy cum se simte Razvi. Multa sanatate de la noi.

Bee e mai bine Alexia? Asa am patit si noi cu iesitul afara, mai rau i-am facut Doamne ajuta sa treaca odata.

Un weekend deosebit fetelor. Multi pupici la toata lumea.
A venit primavaraaaaa!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

selene.b.am o rugaminte,cand citesti msj-ul adauga-ma in listuta ta de mess dk poti as vrea sa discutam cate ceva!id-ul e acelasi..ms anticipat!

fetele ma scuzati de deranj!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Adaugat.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Deja?Sa fie cum doresti tu.Oricum,ai timp sa gasesti si nume,sa te si razgandesti,sa faci si concesii cu sotul,care poate nu e de acord:)))Mi-aduc aminte de nume gaseam..si al meu nu era de acord.Imi venise la un moment dat un nume in minte..Rohan,dar era scris altfel parca..Nebunie mare,sotul nu era de acord,ca zicea ca parca e nume de razboinic.

Io-s ametita si cu niste greturi,ceva de groaza,la laborator nu raspunde nimeni..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Rohan chiar E nume de razboinic... :D E din Lord of the Rings, numele unuia dintre regatele de razboinici...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput