Relatie la Dimitrie Bolintineanu - sector 5

Relatie la Dimitrie Bolintineanu - sector 5 | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am si eu nevoie de o relatie la Liceul Dimitrie Bolintineanu - Calea Rahovei, sectorul 5.
Vrem sa ne inscriem fetita acolo din toamna si "oficial" nu mai sunt locuri...
Un numar de telefon directoare, invatatoare, o recomandare, va rog.
Multumesc.

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne Anculina si aici sunt toate locurile ocupate?
si eu din toamna ar trebui sa caut o scoala pentru Alex si desi el vrea la mine la liceu eu totusi as vrea sa-l dau la o scoala in cartier sa nu piarda timpul pe drum...dar ma sperii daca nu mai gasesc locuri
numai la primul an este criza asta de locuri sau la toate clasele?

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Da, si cand ma gandesc ca de fapt vroiam sa o dau la o scoala mult mai buna, dar in ultimul moment m-am razgandit, mi-am zis ca pentru I - IV e buna si asta, sa fie aproape de casa.
Si cand m-am dus sa ma interesez...au pus deja afis pe usa ca au avut 75 de locuri pt clasa I si au primit deja 78 de dosare...Si de-abia au inceput inscrierile...

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Anculina nu cunosc pe nimeni la liceul Bolintineanu, dar iti pot recomanda scoala nr 280, care este in zona Sebastian. Este bine dotata, elevii au obtinut note bune la olimpiade si alte concursuri. Nu cred ca aici s-au ocupat toate locurile.

Mergi la inceput

Incercam sa facem niste interventii prin cineva.
Unde e scoala 280 mai exact?

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Partea proasta e ca daca veti reusi si pe langa voi, vor reusi si alti parinti cu "pile", vor fi si 30 de elevi intr-o clasa. Va convine?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Partea proasta este ca daca nu reusim noi, oricum vor reusi altii.
Asta e Romanica. Iti convine?

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu nu-mi inscriu copilul la scoala aia, pe mine nu ma intereseaza, pot fi si 35 elevi intr-o clasa. Nu inteleg de ce te-ai suparat....

Doar remarcam faptul ca vor fi prea multi intr-o clasa si tot voi veti avea de suferit. Copiii vor avea de suferit. Actul educational nu va fi unul de calitate. Invatatoarea nu va avea timpul fizic sa se ocupe de toti in 45 minute cat dureaza o ora de curs. Si daca mai adaugi la asta si un elev mai "nazbatios", ai imaginea completa a scolii romanesti cu efectiv de elevi - mai mare decat maximul - la clasa. Asta-i tot!

Succes la scoala!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Anculina, voi "apartineti" cu casa de Liceul Bolintineanu ? fiindca daca e asa ar trebui sa aveti mari sanse ca sa inscrieti fata.

Scola nr. 280 Mihail Sebastian, este la Sebastian in spatele parculetului, pe str. Ghe. Donici.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Anculina ti-a raspuns si albinutza unde este scoala 280. Cum vii dinspre Sebastian faci dreapta pe Calea Rahovei, treci de un parculet pentru copii si faci prima la dreapta, treci de bloc si unde incep casele e chiar in spatele lor. E mare si albastra

Mergi la inceput

Nu m-am suparat, doar ca asa stau lucrurile.
Intre timp mi s-a taiat cu liceul Bolintineanu, am auzit ca oricum nu se face carte acolo.
Desi stam aproape, nu suntem "arondati" acolo, conform strazii, am inteles ca suntem la nu stiu ce scoala pe Amurgului, unde nici prin cap nu imi trece sa o inscriu.
Mersi pt explicatii, am inteles acum unde este 280, cred ca am si vazut-o, e alb cu albastru?
Am auzit ca intr-adevar e buna.
Ma duc astazi pana acolo, sa vad ce rezolv.
Aveti vreo cunostinta pe acolo?

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput