***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 14
Irinusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Asa ma enerveaza habotnicia lor, nu calca in biserica decat la evenimente in familie.... Soacra-mea are tatl mort de curand dar niciodata nu imparte asa cum e crestineste, nici lumanari la biserica nu aprinde... De post nu mai zic. Sarbatorile sunt doar pt mancare. Ma mai enervez si pe sot caci atunci cand face urari nu zice Paste/Craciun fericit ci doar genericul sarbatori fericite. Unde nu e credinta, nu sunt multe.... simt ca ma bat cu morile de vant... na, |
Liviana, nici la noi nu-i credinta (doar papa si traditii) si pot sa spun mandra ca "sunt multe" in schimb!
Eu cred ca conteaza ce ai in suflet si minte si ce faci (adica bine sau rau) in viata, nu ca mergi la biserica sau dai pomeni!
Sper sa fie fara suparare, mai ales ca-i Vinerea mare ;) ... doar mi-am spus parerea!
Sanatate!
Edit: scrisesem pomane ...ups! E cam grea limba romana ... ;)
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
lbelciug spune:
Irinusha, esti prea dura. Normal ca e imp ce ai in suflet si minte si ce faci, dar daca nici de Pasti si Craciun nu treci pe la biserica, atunci cand? Si daca nu vrei s-o faci pt tine, atunci de ce sa nu te duci macar pt copii/nepoti? Nu sunt de acord nici cu extrema cealalata, habotnicia si mersul al biserica frecvent doar de ochii lumii. Pe scurt, cine are cu adevarat credinta, ajunge macar in aceste momente din an la biserica. Si gata, nu mai zic nimic, cred ca am fost gresit inteleasa iar eu vreau liniste!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
carstea spune:
De acord cu Liviana.Eu nu tin post dar in ajunul Pasteleui sau Craciunului parca simt nevoia sa merg la biserica si as vrea sa-l duc si pe Rares.Am inceput sa spunem ingerasul seara impreuna la culcare.Astea sunt obiceiuri pe care daca nu i- le transmit eu nu are cine asa ca simt ca e datoria mea .
Putem fi numiti crestini de duminica adica din an in paste dar cred ca niciodata nu e prea tarziu.
Desigur ca e important ce ai in suflet tot anul dar sa mergi la biserica nu are legatura cu asta ci cu faptul ca daca nu-i ducem noi pe copiii nu vor sti ca exista aceasta portita cand vor da de greu.Trebuie sa le deschidem sufletul catre doamne doamne.
Monologul e mai mult pt mine caci simt ca rares nu va avea aceleasi radacini cu mine.Eu mergeam la biserica si tineam tot postul cand eram copil si ma entuziasmam la lectiile de istorie si tineam cu ai nostri.Rares cu cine va tine?
Paste fericit va diresc alaturi de copii si soti!
Si voiam sa va spun ca noi suntem fericiti pt ca sora mea e insarcinata si sarcina pare fara probleme.Va pup
bettyR spune:
Liviana, cred ca esti prea inversunata cu mersul la biserica, trebuie sa respecti decizia fiecaruia, nu asta conteaza, dar asa e la noi.
Irinusha nu mi se pare deloc dura, sa zic 'normala' ca asa suntem si noi. Eu imi amintesc cat ma chinuia mama cu mersul la biserica, si tot nu s-a intamplat nimic, doar niste certuri intre noi doua de la 14 ani si pana acum, la maturitate evitam subiectul.
doxinu spune:
Sunt deacord cu Liviana,la modul ca daca ea le-a cerut socrilor sa-i duca la biserica pe cei mici,cred ca trebuiau sa o faca.Daca avea ea timp nu ruga pe nimeni.
Si io il voi impartasi pe STEFAN maine sau in seara asta
,insa nu pot spune ca ma duc la biserica.Credinta nu sta in de cate ori mergi la biserica pe an ci in ce ai in suflet,ce faci in viata,omul din tine.
Stefan nu vrea sa mearga in biserica de mic.Cum ajungem cum urla.Cred ca din cauza ca nu este luminata bine.De Craciun am mers la o bisercuta in curtea unui spital si a fost foarte bine.Tot acolo mergem si de aceasta data.Nu l-am obligat niciodata si nici nu am de gand.Sunt alegeri pe care nu le putem face pentru ei(din principiu).Cand va cosntientiza o sa aleaga singur.
Va urez un Paste Fericit alaturi de familiile vostre si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti
kid spune:
Va dorim si noi Paste fericit, cu multa lumina, sanatate si tot ce va doriti! 
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alynta27 spune:
Salutare!
Noua ne place la Biserica, chiar daca acum ajungem mai putin, copii fiind mici! Si baietilor le place! E linistitor!
Acum fiecare cu "crezul" lui/ei...
Un Paste fericit! Liniste in case! Si nu in ultimul rand multa sanatate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mihamora spune:
Paste Fericit! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Vreau sa stiu cu ce vine
la Elteka anul acesta
Nastere usoara iti doresc si bebe sanatos!
Sa aveti sarbatori frumoase !
Noi pe 8 plecam in Spania, avem de facut bagaje.
Edit: sa va zic si eu de biserica? Merg in fiecare duminica si nu ratez nici o sarbatoare, decat in cazuri exceptionale![]()
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
arcadia spune:
Salutare!
Acum m-am apucat si eu sa citesc din urma. Am activat pe la bazar, m-a prins intens ![]()
Didi, am fost la Waldorf cu el, am vorbit, dar n-am apucat sa completez dosarul ca mi-au fost copiii bolnavi pe rand, de fapt mai intai io, apoi Ioana (o sapt si ceva cu febra si kk mult, dar nu diareic sau urat mirositor, ceva muci dar fara rosu in gat, doar un pic la sfarsit, se pare ca a fost un soi de viroza), apoi sapt asta a inceput si Calin cu febra. Sper sa nu fie o problema ca am intarziat atat si sa mi-l primeasca. Mi-a placut faza cu obositul deshtelor
recunosc ca si mie imi place sa citesc ce scrii tu si alte fete care scriu mult, aflu multe info utile, pe care altfel nu cred ca le-as sti ca nu ma uit la tv ![]()
Betty ce mari s-au facut printesele tale
mi-am amintit ca ai stat in spital cu cea mica, tare urat trebuie sa fi fost, eu am fobie de internare dar daca ar trebui as face-o, pe finalul bolii mi-a facut Ioana 39,9 si m-am speriat, era sambata seara si am dat o fuga pana la spital, speram sa nu trebuiasca sa ma internez, ma gandeam cum ai descris tu ermetismul doctorilor si brrr ![]()
Revin ca nu am citit tot si s-a trezit pitica ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
ckristina spune:

va doresc un Paste Fericit plin de incredere, lumina, iubire si speranta alaturi de familie si cei dragi!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro