Sueta viitoarelor mamici (81)
Raspunsuri - Pagina 2
trutzi spune:
Neata!
Servici usor!
Doamne ajuta sa treaca cu bine peste toate problemele si sa nasca la termen
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Va pupacesc pe toate de nu va vedeti si ma pregatesc sa plec la scoala,azi noapte am dormit doar cateva ore,sora mea a ajuns iarasi la spital cu contractii,col scurtat,desi are cerclaj si face tratament non stop Sper sa fie bine si sa nasca la 9 luni "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Pai, vroiai sa mai stai?
citat din mesajul lui sunset_zuzi neata fete ...vad ca ne-au mutat de la aspirante |
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
Lia73 spune:
dc ne-au mutat aici???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
trutzi spune:
Eu nu am vazut, credeam ca zici de tine, ca te-am trecut pe lista
Lia73 spune:
ne zice si noua cineva dc am ajuns aici?????????
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
bebelu86 spune:
neata fetele
greu v-am gasit. m-am dus din capitol in capitol.
dar dece suntem aici?
Sun ai repetat testul?
toata lumea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Lia73 ne zice si noua cineva dc am ajuns aici????????? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
Pentru ca discutiile de la subiect arata mult mai mult ca o sueta intre prietene decat discutii intre femei cu probleme de fertilitate. A fost decizia mai mult moderatori. Care e problema?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
trutzi spune:
Am trimis un mesaj si am intrebat un moderator. Sper sa imi raspunda