LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufetecucuiete, am o maaaaaaaaaaaare dilema; tocmai voiam sa-i comand o tabla magnetica lui Ian cind imi trec prin minte urmatoarele intrebari "existentiale" : o fi bine sa-i fac asa cadou? nu ar trebui, oare, o jucarie-jucarie, nu un "ceva ridicat la rang de jucarie"? tabla magnetica n-ar trebui sa fie asa, in casa, a mea, a lui Coco si nu cadoul copilului? nu e ca si cum as primi eu cadou de ziua mea aspirator sau mobila de bucatarie????

HELP!!!! Vi se pare ok "ca cado'"?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

El oricum nu tine minte acum si nu realizeaza ca e ziua lui si face 1 an. Eu nu mi-as face atatea probleme. Daca tu crezi ca o sa-l bucure, ia-o, tot trebuie sa o iei oricum, nu? Ca doar asa vrei.

Daca vrei insa peste ani sa vada copilu' cum a fost la ziua lui se va uita in poze si va vedea amprenta de la 1 an, 2 ani etc. Eu de asta i-am luat kitul pentru amprente...o sa-i iau in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

si eu am mai auzit prietene carora nu le-au intrat banii.cica e pb doar cu anumite banci.
eu n-am verificat, pt ca indemnizatia mariei o las sa am de cheltuiala la doctori la bucuresti

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bianca, Mihaela si Monica, merci mult de tot, asa cred si eu: problema se pare ca este numai la anumite banci. De ce, nu stiu. Sa vedem cum se va rezolva. Topicul pe care l-am gasit la sfatul Monicai este: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150022.
Din surse foarte sigure am aflat ca nu a virat Trezoreria banii.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Daca vrei insa peste ani sa vada copilu' cum a fost la ziua lui se va uita in poze si va vedea amprenta de la 1 an, 2 ani etc. Eu de asta i-am luat kitul pentru amprente...o sa-i iau in fiecare an.

bianca, stii cumva daca exista si kituri mai mari ca sa incapa si palmutele si talpitele?
m-am uitat pe site-ul mentionat de tine, am vazut si ce alte oferte au insa nu cred ca incap
ai si alte idei?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Bubulina nici mie nu mi-au intrat banii, de obicei intrau pe 12-14 maxim pe 15. Ieri am sunat la Directia Muncii si m-a intreabat la ce banca sunt (la Transilvania) si mi-a spus ca saptamana asta sigur nu, sa incerc luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am card la brd. si imi urmaresc contul de pe internet.
ma uit mai tarziu daca cumva s-a remediat situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna tufete,
Noi ne luptam cu o diaree, nu stim de la ce... Stefan nu mi-a facut NICIODATA diaree, nici macar cand ii ies dintii, e o diaree ca o smantana subtire si am vazut ceva gelatinos (?) .. cautam raspunsuri si mergem pe regim...

Legat de indeminzatie, a sunat o prietena de-a mea la Directia Muncii si a zis ca nu au intrat banii de la Guvern (sau de unde naiba trebuie sa vina)... cica abia dupa 31 martie , isi bat joc de oameni, sunt pers.care traiesc numai din indeminzatia copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

M_monique, azi am vazut la bancomatul brd urmatorul afis:"maternitatile (exact asa scria!!) intra dupa data de 20". Atunci m-am mai linistit, credeam ca-i ceva in neregula cu contul meu, eu am la ING si 17 e ziua in care intra, dar nici azi nu intrasera. Deci e ceva problema mai generala (cu exceptia Bistritei, ca inapreda i-a si cheltuit).
Gianina, eu nu ma ingrijorez cu papatul la tv, nu vad nicio mare problema daca asa-i place copilului, eu de ex. pana haaat prin liceu mancam citind! Asta era mania mea, cartea-ntr-o mana, feliile unse-n cealalta, lungita pe pat...eu nu prea le am cu traditiile astea gen neaparat frumos, la masa, in scaunel... Si oricum e clar ca Phiphi nu mananca din automatism, datorita desenelor, fiindca daca-i servesc ceva ce nu-i place apoi nu mai conteaza desenele, ma refuza categoric!
(eu acum de ex. 60% din mese le iau in fatza calculatorului Aschia nu sare departe de trunchi, ay?:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ramona - poate ar trebui sa-i faci o analiza ceva, poate e vre-un crocobaur. Dr pediatru ce spune?
Ai grija cu deshidratarea

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am vazut ca o puneti iar de o intalnire. De data asta sigur venim si noi, ca vreau neaparat sa va cunosc personal Inca nu stiu daca o sa ramanem sa dormim la pensiune, sau venim numai pentru o zi. Oricum o sa anunt din timp.

Am vazut o gramada de poze cu bebei superbi

Am pus si cateva poze noi

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

11 LUNI

S-a notat !
Ca sa ne cunosti bine de tot trebuie musai sa dormi intr-o noapte acolo !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput