LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**
Raspunsuri - Pagina 12
Pisik06 spune:
OLGA, super tabla cu magneti. de unde ati luat-o? Sau mi-a scapat mie cumva?
BIANCA, mercic. Comand si eu puzzle cu animale, nu de alta, dar sa am cu ce sa ma joc, ca mai am ceva de genul, dar cu forme si Ana le scoate tacticoasa de acolo si le baga in gura. Are mania sa desfaca - darama turnurile facute de mine, scoate inelele de pe bat (bine, cu ajutorul meu, dar ma rog), scoate piesele astea de pe tabla, dar nimic nu pune la loc, nici macar o vaga intentie nu are
Noi am fost la film. La Remember me. Trist, f f trist, exagerat dupa parerea mea. Americanii astia au un talent sa dramatizeze si sa bage in toate filemele cate ceva de 11.09 ceva de speriat
Ma duc sa ma spal pe cap si la nani ca iarasi am trezire matinala.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Gata, fug la !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
cami_05 spune:
La multi ani sarbatoritilor VLAD, CATALIN, STEFAN ALEXANDRU !!!
Mihaela, ce frumusete de fata ai, cu/fara esarfa tot frumoasa e!
Olga, e totatala Chitibus. Spatele? Cu masaj, dar vezi cine ti-l face?
Andiaroro, Anastasia e o frumusica
Kea , ce ai facut pana la urma? Cum sunteti?
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Kea spune:
Ah, ca am uitat sa va spun! Da, l-am spalat cu apa cu bicarbonat si am continuat sa dau si cu crema aia antifungica, ca tot a zis Gaza ca macar trei zile sa dau, si cum incepusem deja... Azi am fost si am mai luat bicarbonat ca nu mai aveam decat putin, si maine continuam cu amandoua. De-am scapa! Atata imi doresc de nu va inchipuiti, deja am nervii prastie cu bubitele astea. Azi a aratat ceva mai bine, dar nu ma pot pronunta inca pt ca si inainte mai apareau, mai dispareau, dar azi parca numai un punct rosu am vazut.
cami_05 spune:
Kea, poate scapati cu bicarbonatul si cu crema.
Eu merg la . Noapte buna!!!!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Adee spune:
LA MULTI ANI VLAD, CATALIN, STEFAN ALEXANDRU!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
11 LUNI
olishka spune:
Pisik tabla am furat-o de la cristi din birou, dar cred ca se gaseste in Ikea si magnetii rotunzi la fel. Animalute magnet le-am primit.
Cami imi doresc un masaj. Poate ajung saptamana viitoare, caci sapt asta nici o sansa.
Kea sper sa scapati repede de bubite
Olga, mamica lui David iepurasul
Kea spune:
Si am uitat sa zic ca mi-am notat si cremele de care mi-ati spus, asa ca atunci cand merg in ro, sau cand aud ca o sa mearga cineva cunoscut, o sa-mi iau, sa fie la sertar, mai bine sa nu le folosesc, dar sa le am.
Adee spune:
Am vazut ca o puneti iar de o intalnire. De data asta sigur venim si noi, ca vreau neaparat sa va cunosc personal Inca nu stiu daca o sa ramanem sa dormim la pensiune, sau venim numai pentru o zi. Oricum o sa anunt din timp.
Am vazut o gramada de poze cu bebei superbi
Am pus si cateva poze noi
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
11 LUNI