Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa si noi tot la 9 facem baita ca poate poate e mai obosit...dar, din contra...e fresh rau dupa baitza ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
si noi tot fresh dupa baita
si mancam pana la 11
dar dupa doarme
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
Beatrice1982 spune:
ma duc sa pap ca sa vezi atunci cum se trezeste....mai nou nu ma lasa sa manc, atunci ii trebuie si lui cand mie..............si ceine are prioritate???????????????ell normal...........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
si noi tot fresh dupa baita si mancam pana la 11 dar dupa doarme Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
fresh????
bine ca doarme dupa...............
apoi ma gandesc sa mergem in fiecare zi la vaccin daca asa bine doarme dupa................
Poze
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
si noi tot fresh dupa baita si mancam pana la 11 dar dupa doarme Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
da...pe la 11 reusim si noi sa il adormim dupa baita...si doarme pana la 5-6, uneori se tezeste si pe la 3 sa pape
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Beatrice1982 spune:
cred ca fetele care or sa intre s-or satura tot de posturile mele..................
daca va plicti treceti repede pe diagonala peste...............
cred ca umplu capitolu asta......da cine face altul?
e lorex..............face a..ca io nu ma pricep........
Poze
Beatrice1982 spune:
il las pana la 9 jumate
daca nu se trezeste il trezesc...........................
Poze
Beatrice1982 spune:
se tot foieste dar nu ii in stare nici sa isi deschida okii..........saracu de el..............
Poze
Beatrice1982 spune:
cum am fost la oras, mi-am luat doua cremesuri, unul l-am papat unul tare imi face cu okii cred ca il pap si pe ala..................
Poze
plateea spune:
vezi, bea, de-aia zic eu... uite! cand nu scrii, nu scrii, si cand scrii, esti cat alexutzzza si lorex la un loc...
evyme si multe! saru-mana!
fetili... de asemenea......
lorex, povestesc msine sau cand ma lasa junioru' acu-s cu el pe picoare si il legan, mana dreapta cu feonul, stanga pe tst, si spatele cocosat!
si, daaaa, promit, ca sambata, duminica, dupa botez pun poze cu plateea si bbT... dar nu vr fi la fel de frmuoase ca ale voastre... aveti toate, fiecare in parte, asa poze de frumoase... de ma ia cu tremurici cand ma uit...
cristies, unde e colajul, sa il printez si sa bocesc zilnic???
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea vezi, bea, de-aia zic eu... uite! cand nu scrii, nu scrii, si cand scrii, esti cat alexutzzza si lorex la un loc... evyme si multe! saru-mana! fetili... de asemenea...... lorex, povestesc msine sau cand ma lasa junioru' acu-s cu el pe picoare si il legan, mana dreapta cu feonul, stanga pe tst, si spatele cocosat! si, daaaa, promit, ca sambata, duminica, dupa botez pun poze cu plateea si bbT... dar nu vr fi la fel de frmuoase ca ale voastre... aveti toate, fiecare in parte, asa poze de frumoase... de ma ia cu tremurici cand ma uit... cristies, unde e colajul, sa il printez si sa bocesc zilnic??? Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
ahaaaaaaaaaaaaa
acuma inteleg
abia astept pozici de la botez.............si ale tale de ce sa nu fie frumoase???????????????????
ale tuturor is frumoaseeeeeeeeeeeeeeeee
Poze