Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oooooooooooooooffffff chiar vb singura si copilul asta nu mai vrea sa se trezeasca

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

de ce pui tu patura de acasa??? La cabinet pune dr pe tot patutul ala mare (masa de consultatie e un patut ca aia in care stau bebeii de desfacut deci 2 saltele si fara inclinatie si pune dr peste tot aleze , pe cantar pune alta aleza, tot ce fol deschide din pungi noi, daca bb regurgiteaza pe masa scoate frumos un pachet de comprese sterile nou si il taie in fata mea si fol comprese sterile sa il stearga pe fatza de laptic, eu doar dezbrac copilul, pampersu il scoate dr, daca are nebunii tot dr il sterge cu servetele umede pampers tot dr ii pune de la ei din dotare...eu prima oara mi-am luat de toate la mine si apa de biberon si bberon si lapte si scutece si pampersi dar cand am vazut cum sta treaba aa si dup consult era treaz si parea ca incepe sa scanceasca de foame si mi-a zis dr ca daca vreau pot ramane intro cam sa alaptez sau daca vreau LP sa cer orice am nevoie , vreau biberon sterilizat? vreau LP? vreau apa ptr laptic? etc sooo....nu treb sa imi fac griji de nimic si alezele alea car le pun ei pe masa mi se par mai ok decat patura mea de acasa

de Yannis

Asa e cum zici tu la particular. Eu spuneam cum e procedura la medicul meu de familie (recunosc ca e oarecum exagerare cu paturica, dar ma gandesc ca daca are ceva familiar n-o sa planga). Lorex nu cred ca a fost la particular. Daca a fost, scuze, nu lua in seama postul meu.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

aaaa sooooorrry sunt cu vaca nu m am gandt ca e vro diferenta ca e vb de copiii!!! nu credeam ca nu s aceleasi norme de igiena peste tot ca in toate pozele de la maternitati am vaz super conditii indif dc era stat sau partic... de aia ziceam... srry uite asa mi ies mie vorbe de fitzoasa!

de Yannis

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eu beau ceai de fructe de anason....si am lapte la greu de la el..................

si tragem niste parturi si eu si Ivan de doamne ferste sa ne auda cineva..........

Poze

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

na gata ca vb singura...................

pe voi va dor sanii....adik asa niste mici fulgerari.........chiar si dupa alaptare/.............

Poze

da!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Salutare la toata lumea,

mai citesc si eu pe diagonala dar nu prea apuc sa postez ca tot timpul intervine ceva asa ca azi postez si apoi citesc, daca apuc.

Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa!

Miruna are un ochisor lipicios si ii pun Tobrex, 1 pic pe zi, 4-5 zile la sfatul neonatologului, chiar am vazut ca unele dintre voi ii puneti mul mai multe picaturi pe zi - au efect? Eu am incercat cu sef+lapte si nu a avut deloc efect timp de 2 saptamani, dimpotriva...

In rest suntem ok, papa, doarme, creste, coliceste... de-ale bebelusilor valuri. Eu sunt o mamica relaxata si ma bucur de bebele meu muuult mai mult decat la bebe1 cand ma stresam de numa' si n-aveam vreme sa ma bucur...

Avem si poze aici http://picasaweb.google.ro/jidveianfamily/MirunaSaptamana4#

va pupam si sper sa intru maine cand implinim o luna sa dam un tort si sa va anunt cat am crescut - sunt curioasa si eu

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si Miruna Ioana (18.02.2010).

AMR 8

ce fete frumoase ai! sa-ti traiasca! la multi ani mirunei!

_

Mergi la inceput

lorex esti la orizont?
asta micu inca nu s-a trezit................da si cand se trezeste direct foimla din el se trezeste
am pregatit tot aici sa fie la indemana sa nu planga mult...............

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

De ce nu ti-au facut BCG-ul? Nu mai aveau din stocul expirat si inca nu a venit altul nou?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

cre'ca!

_

Mergi la inceput

ce face iuria?????????

Poze

Mergi la inceput

............inimii tale..

vad ca merg jos kilele de la tine...........ce noroc ai.........

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

si noi tot la 9 facem baita ca poate poate e mai obosit...dar, din contra...e fresh rau dupa baitza

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

eu azi nu reusesc sa ii fac ca e casa cu susul in jossi numai maine
voi ii spalati capul de fiecare data chiar daca faceti la 2-3 zile?

Poze

eu ii fac zilnic baie...bine s-a mai intamplat sa mai ratez o zi dar incerc sa nu...si il spal si pe cap de fiecare data
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput