Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
inca nu stiu eu am zis din auzite ca ink nu am ajuns la dr de Yannis |
ufff! Mi-ai dat emotii, ca in aprilie cand face voinicul 3 luni noi avem botezul si nunta si char nu am de unde sa mai scot si banii de vaccin. Ma gandeam ca mi-o fi zis dr ceva si nu am auzit eu.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza de ce pui tu patura de acasa??? La cabinet pune dr pe tot patutul ala mare (masa de consultatie e un patut ca aia in care stau bebeii de desfacut deci 2 saltele si fara inclinatie si pune dr peste tot aleze , pe cantar pune alta aleza, tot ce fol deschide din pungi noi, daca bb regurgiteaza pe masa scoate frumos un pachet de comprese sterile nou si il taie in fata mea si fol comprese sterile sa il stearga pe fatza de laptic, eu doar dezbrac copilul, pampersu il scoate dr, daca are nebunii tot dr il sterge cu servetele umede pampers tot dr ii pune de la ei din dotare...eu prima oara mi-am luat de toate la mine si apa de biberon si bberon si lapte si scutece si pampersi dar cand am vazut cum sta treaba aa si dup consult era treaz si parea ca incepe sa scanceasca de foame si mi-a zis dr ca daca vreau pot ramane intro cam sa alaptez sau daca vreau LP sa cer orice am nevoie , vreau biberon sterilizat? vreau LP? vreau apa ptr laptic? etc sooo....nu treb sa imi fac griji de nimic si alezele alea car le pun ei pe masa mi se par mai ok decat patura mea de acasa de Yannis |
Asa e cum zici tu la particular. Eu spuneam cum e procedura la medicul meu de familie (recunosc ca e oarecum exagerare cu paturica, dar ma gandesc ca daca are ceva familiar n-o sa planga). Lorex nu cred ca a fost la particular. Daca a fost, scuze, nu lua in seama postul meu.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
la 2 luni e infarix hexa
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
Beatrice1982 spune:
am fost la vaccin
nu a plans mult.......destul de bine a fost
5 vaccinuri a primit
de doua ori l-a impuns asistenta...................
a doua oara iar a plans.....
azi a mancat tare haotic si cred ca dupa ce am iesit afara a plns de mama focului, mai degraba de foame ca dupa ce i-am bagat tatza in gura a tacut si 10 km pana acasa tot a supt........cred ca se si calma acolo intre timp........
acuma..........
drul a zis ca daca face un pic de febra...nu-i nik./
asistenta zice cum venim acasa sa ii pun comprese reci pe picioruse si sa ii bag un supozitor de paracetamol..............
ce mama ma-si sa fac??????????????????????????????????????
help
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 am fost la vaccin nu a plans mult.......destul de bine a fost 5 vaccinuri a primit de doua ori l-a impuns asistenta................... a doua oara iar a plans..... azi a mancat tare haotic si cred ca dupa ce am iesit afara a plns de mama focului, mai degraba de foame ca dupa ce i-am bagat tatza in gura a tacut si 10 km pana acasa tot a supt........cred ca se si calma acolo intre timp........ acuma.......... drul a zis ca daca face un pic de febra...nu-i nik./ asistenta zice cum venim acasa sa ii pun comprese reci pe picioruse si sa ii bag un supozitor de paracetamol.............. ce mama ma-si sa fac?????????????????????????????????????? help Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Nu te grabi cu supozitorul ca s-ar putea sa nu aiba nevoie. Pune-i comprese pe picioruse si urmareste-i temperatura. Daca face febra ii pui si supozitorul. Nu e obligatoriu sa faca febra.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Asa e cum zici tu la particular. Eu spuneam cum e procedura la medicul meu de familie (recunosc ca e oarecum exagerare cu paturica, dar ma gandesc ca daca are ceva familiar n-o sa planga). Lorex nu cred ca a fost la particular. Daca a fost, scuze, nu lua in seama postul meu. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
aaaa sooooorrry sunt cu vaca nu m am gandt ca e vro diferenta ca e vb de copiii!!! nu credeam ca nu s aceleasi norme de igiena peste tot ca in toate pozele de la maternitati am vaz super conditii indif dc era stat sau partic... de aia ziceam... srry uite asa mi ies mie vorbe de fitzoasa!
de Yannis
Beatrice1982 spune:
ok mariuca sara...................
multu de sfat
apoi alexxuta draga la mine n-a pus nik desfacut din punga ci ce era acolo
dar cum l-am desfacut asa cum l-am dus am lasat cosmonautul sub el..................
Poze
Beatrice1982 spune:
ce face sebi mariucasara?????????????
Poze
Beatrice1982 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2948560210105915686wdsthZ
poze balansoar...........si cateva altele..:D
Poze
Beatrice1982 spune:
ai mai dar unde ati disparut??????????????????
mie iara mi-a repetat drul ca sa il pun sa guste sucuri si apoi pot sa ii dau banana si mar razalit...............shit................
Poze