Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna dimineata, mamici!
Astazi am o zi foarte foarte proasta si desi nu pot vorbi despre asta, am vrut doar sa intru sa va salut si sa simt ca nu sunt singura.

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

La multi ani, Monica! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bine in viata!

Mai, n-am facut niciun tort, am zis ca-mi sunteti prea dragi sa va dau ceva facut de mainile mele. Da' o prajitura plina de E-uri si BPA-uri, nu e mai buna?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Duamna Muma (MONICUTA)! Sa fii sanatoasa si fericita! Multa sanatate si Dragoselului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna dimineata, mamici!
Astazi am o zi foarte foarte proasta si desi nu pot vorbi despre asta, am vrut doar sa intru sa va salut si sa simt ca nu sunt singura.

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Si eu,si eu

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, merci! Sper sa fie buna aproximarea ca eu nu am dexteritate si ochiul format pt bucatareli! Ce scrie, aia fac!

Raluk, imi vine sa te pup! Si eu am aceleasi temeri cu fata mea, ca ceva in sarcina o fi afectat-o de este atat de agitata. In afara de o gramada de pastile pt dureri, oprirea contractiilor si pt sustinerea sarcinii am mai avut parte de un stres vecin cu disperarea. In cele 2 luni de sangerari am facut atatea echografii de nu le mai stiu numarul...na, asta e! Vom vedea pe viitor cum evolueaza.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

DIAMAR sanatate multa sotului tau! Sa fie totul bine!
Raluca_u ma bucur ca stefanel este bine. Da ce mobilitate are pustulica, parcurge patul de-a busilea foarte tare.
Techila felicitari pentru greutatea baietilor.Si pentru dintisori
Noi azi facem vaccinul, am amanat ca luni n-a putut veni pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Cristina, tu ce ai vazut urat afara, ce e cat de cat ok. (fata de vremea de MM, la noi e parfum de primavara).

Carina, multumesc de gand, sotul meu e ok (Thanks God), Diamar are sotul internat pentru o interventie. Diamar, multa sanatate sotului tau.

Fraguta, ma bucur sa vad ca se da pe brazda domnisoara, nu mai plange, merge la plimbari cu voi, la un moment dat am citit ca a stat si in carucior. Vesti bune de primavara (ca sa nu mai mentionez dintzoii). Cu DA vad ce e mai greu sa nu se lasa, da nici voi (sunt convinsa ca o sa o scoateti la capat si cu asta)

Noi nu am mai iesit decat seara in marsupiu la sotz(plimbarile noastre lungi de fiecare seara), ca in timpul zilei a fost vant si Dinu avea muci si mi-a fost teama sa nu faca o raceala.

Techilutza, super vesti de la doftor, felicitari si dintzosului sef. Intreb si eu care e Stefan si care e Andrei ca io ii stiu doar dupa numele de cod(cu ochi si cu falci).

Claucia, de cate ori scrii imi dai putere si credinta ca se poate, se poate sa raceasca puiul si nu e sfarsitul lumii. Cu rabdare si calm si optimism ma inveti sa merg mai departe. si multa sanatate celor doua minuni.

Iulika voi cum mai sunteti?
Liliacule drag ati invins raceala?

azi ma duc sa imi masoare grasimea din corp si sa imi spuna ce tratament pot sa imi faca unii de la un centru, respectiv impachetari de subtiere fund, coapse si brate, ca umbla piticii pe la mine la greu.

va pup cu drag si plec sa ma pregatesc.

Mergi la inceput

BIAZ
IULIA multumim mult de invitatiune. Acum sa stii ca noi chiar venim ca ne place rau de tot muntele. Sa ne anunti cand va mutati s avenim sa bem de casa noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi,

La multi ani Monica!

La multe lunite Karina Ioana de ninny si Sophie Amelie de andraiulia

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Techila felicitari pt dintisori! acum ar trebui sa va dea dr un cadou, nu? ca ea a vazut prima dintii

Raluca_u il pupam pe Stefanut, sa fie sanatos si sa se rezolve si cu ochisoru...si un pupic pe obrajorii bucalti ai Adinei, ca ne-a distrat si pe mine si pe sotz cu banii cumparati de la birou

Lali bine ca i-a trecut diareea lui Paul

Diamar multa sanatate sotzului

Doris si eu zic ca educatoare n-are nici un drept sa loveasca copii, eu zic macar sa discuti cu ea, chiar daca nu faci reclamatie, sa te asiguri ca nu se va repeta...

Monica super cadou de la Dragos, felicitari ! nenea o fi tati...ca de multe ori eu asa ii zic lui Edi, ca el o sa fie nenea daca il vede asa putin

revin...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput