Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 16
doris_79 spune:
Gata, Liliacule 48 de puncte pt.masina rosie ca focul sa-i surada norocul Andrei.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Ioanna81 spune:
58 de monede de la mine... am favut de inca o roata si o portiera!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
x_ggg spune:
A fost doctorita. Si cica sa ii dau Amoxicilina????
Un fel de praf peste care sa pun apa fiarta si racita si sa ii dau 5 ml la 8 ore...
Hmmmm, antibiotic pt ca ii curge nasul??
La plamani nu are nimic, in gat nu e rosu, doar mucii astia nenorociti.. cred totusi ca voi continua cu picaturi si aspirator si diseara cand vine tati sa ne aduca vibrocil sau ophtamesone...
Ce ziceti? Ar tb oare sa ii dau antibiotic? Sunt o mama rea dc astept macar inca 24 de ore sa vad dc isi mai revine?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Fetelor, daca vreti sa ajutati fata calumea, se voteaza odata la 24 de ore, ca se aduna greu monedele alea, ca am si eu plantatie....deci sa nu uitati sa dati click in fiecare zi!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Hai sa ajutam fata sa creasca plantatia!! -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Poate ma dau astia afara de pe forum ca nu e voie cu de-astea. Si sa vezi tu ce-o sa-mi rod unghiile ca nu va mai pot zice 2-3 prostii si nici sa-mi laud "sirenele"
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
x_ggg spune:
citat din mesajul lui alex25 Fetelor, daca vreti sa ajutati fata calumea, se voteaza odata la 24 de ore, ca se aduna greu monedele alea, ca am si eu plantatie....deci sa nu uitati sa dati click in fiecare zi! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Da si plantatia ta sa o facem copilot pe Zeina. Eu am pus bookmark pt andra.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Poate ma dau astia afara de pe forum ca nu e voie cu de-astea. Si sa vezi tu ce-o sa-mi rod unghiile ca nu va mai pot zice 2-3 prostii si nici sa-mi laud "sirenele" Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Pe mine doar sa ma dea...dar intru dupa aia pe geam..daca apare una cu xx_ggg eu sunt!!
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui x_ggg A fost doctorita. Si cica sa ii dau Amoxicilina???? Un fel de praf peste care sa pun apa fiarta si racita si sa ii dau 5 ml la 8 ore... Hmmmm, antibiotic pt ca ii curge nasul?? La plamani nu are nimic, in gat nu e rosu, doar mucii astia nenorociti.. cred totusi ca voi continua cu picaturi si aspirator si diseara cand vine tati sa ne aduca vibrocil sau ophtamesone... Ce ziceti? Ar tb oare sa ii dau antibiotic? Sunt o mama rea dc astept macar inca 24 de ore sa vad dc isi mai revine? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
"NU se administreaza antibiotice (amoxilina sau altele) la copii la aceasta varsta fara a sti daca este alergic copilul, daca antibioticul este cel bun si de ce are rosu in gat." zice un medic de pe net serul si pompita cred ca o sa le vina de hac mucisorilor
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
liliac1 spune:
citat din mesajul lui x_ggg A fost doctorita. Si cica sa ii dau Amoxicilina???? Un fel de praf peste care sa pun apa fiarta si racita si sa ii dau 5 ml la 8 ore... Hmmmm, antibiotic pt ca ii curge nasul?? La plamani nu are nimic, in gat nu e rosu, doar mucii astia nenorociti.. cred totusi ca voi continua cu picaturi si aspirator si diseara cand vine tati sa ne aduca vibrocil sau ophtamesone... Ce ziceti? Ar tb oare sa ii dau antibiotic? Sunt o mama rea dc astept macar inca 24 de ore sa vad dc isi mai revine? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Amoxicilina este un antibiotic usurel. Vezi si tu cum se comporta dar atat timp cat copilul face febra ceva-ceva nu-i in regula si antibioticul chiar trebuie. Depinde si de copil. Uite, de ex. Andra mi-a facut pneumonie si eu, idioata, am vazut ca n-are febra, nu i-am dat antibiotic Am ajuns la spital cu insuficienta respiratorie si alte complicatii.
Vezi, daca 2 zile nu-i scade febra si nu se indreapta situatia, eu zic sa-i dai totusi antibiotic.
Parerea mea
P.S. cred ca v-am zapacit cu experientele mele
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
x_ggg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Amoxicilina este un antibiotic usurel. Vezi si tu cum se comporta dar atat timp cat copilul face febra ceva-ceva nu-i in regula si antibioticul chiar trebuie. Depinde si de copil. Uite, de ex. Andra mi-a facut pneumonie si eu, idioata, am vazut ca n-are febra, nu i-am dat antibiotic Am ajuns la spital cu insuficienta respiratorie si alte complicatii. Vezi, daca 2 zile nu-i scade febra si nu se indreapta situatia, eu zic sa-i dai totusi antibiotic. Parerea mea P.S. cred ca v-am zapacit cu experientele mele Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Dar bebele meu nu are febra... maxim a fost 37.5 in fundulet ast noapte ... acu e 37.2
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii