Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Io am zis ca nu le mai fac nik,saptamana asta le-am facut placinta cu branza de bivolitza,gogosi,ciocolata de casa si salam de biscuiti cu rahat...deja trebuie sa dau jos 3 kg pan la vara....totusi am notat prajitura cu visine...da' meii aluat bella este peste tot si-i mai bun decat linco!
Mitzu nu o dau din toamna pe Maria la scoala ca nu suntem pregatite psihic..abia din 2011...azi aveau evaluare la gradi,le pregatise doamna vreo 3 fise de lucru(io mor de inima rea cand vad ce lucruri multe si complicate fac dupa amiaza)
Vivia culoarea preferata a mandrei este albastru spre bleumarin...ce ziceai ca au facut ieshenii au devastat un magazin???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mersi Simona!

Hmm, de aici merg unele, dar nu tot ce scrie, Maruta e totusi un copil extrem de agreabil, cel putin pana acum...

Eu asta cu Krem de la Krem nu am prestat-o niciodata, mi s-a parut intotdeauna greu de facut. E? Si ce e aia crema Ole de vanilie? E o budinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simo, ba io cred ca poti sa il faci si in casa ...
Cool, vrea sa fie dinozaur ?? Super tare !!
Zicei ceva de o expo cu dinozauri bai da uei, unde este, parca am citit de ea da nu-mi amintesc acum ! Si stiti cumva daca Antipa a iesit din renovari ? M-am toot uitat pe siteul lor da nu gaswesc nik !

Mitzule, crede-ma ca daca io am facut-o, e usoara !!! Creme ole e un fel de budinca, crema, ceva pacolo,doar ca fireste ca are e-uri o gramada !!
Ioana, si ai inscris-o la scoala de acum ?? Bey, ma pui pe ginduri, tre sa ma interesez si io la scoala noastra de peste gard ! Poate ramin far de loc pentru gizmo !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

si apropos de foi ...am mai descoperit foile pandispan ..foi piscot de prajitura ..nu stiu de cat timp saunt pe piata ..eu acum le-am descoperit si sunt super ...faci repede o crema (ciocolata , gem , miere )si gata parjitura ...

Mergi la inceput

Foi de pandispan ?? Ce fain, astea-s special pentru mine, au vreo denumire/ marca ?? Le gasesc si la supermarchetzi ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi ne intalnim marti cu viitoarele doamne de la scoala de cartier ele sunt acum la clasele a 3-a .
Abia astept sa vad mutra Giuliei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Antipa este tot in renovari ...
expo este la Romexpo ..nu v-am povestit ce -am facut noi ?
expozitia asta a mai fost si anul trecut si am fost sa o vedem atunci ..dar tot in cadrul expozitiei este un magazin cu tot felul de figurine dinozauri ..asa ca ne-am deplasat si acum cu gandul sa intram cu totii sa o vedem ..deh , sa-l actualizam si pe coco care face ca dinozurul toata ziua ...
ei bine , am ajuns acolo si am ramas putin in soc ..bilet de adult 60 ron , bilet copil 40 Ron ..indiferent (0-14 ani)
mai , nu stiu dar mie mi s-a parut enorm ...deci eu plateam 200 Ron ca intram cu totii acolo ..ca sa ce ? sa vedem 6 dinozauti in marime naturala care grohaie si behaie ...in fine ..poate sunt eu dezaxata ..nu am intrat , ne-am dus pana la magazin si am luat o enciclopedie si asta a fost ...dar au organizat cu gradinita ...expo , cu film 3 D (care mi-a zis Luca ca nu are nicio leg cu dinozaurii , ci a fost ceva cu planetele )si a costa 40 ron si le-au dat si o mica figurina ...

deci ca sa stiti la ce sa va asteptati ..in cursul sapt e mai ieftin 50 ron adult si 30 copil ..dar mie mi se pare specula grosolana

Mergi la inceput

m-am uitat pe ambalaj ..scrie Pandispan ..mare si sunt de la Rubin king ..le gasesti la raionul de blaturi ptr tort ..eu le-am luat din Kaufland de unde am luat si cornete wafe ptr inghetata ..alta superinventie ...i-am tratat pe baieti ca la cofetarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Simona, a fost si la noi expo de dinozauri la 60 Ron intrarea si Petro a intrebat daca ii dai voie copilului de 4 ani sa o viziteze singur. Sincer, nu am dat atatia bani...si ma bucur cand aud ca si altii gandesc la fel.

Si noi suntem in faza de inscriere la scoala...

Mergi la inceput

Multumesc, Simo !
Ciiiit e biletul ala ?? Vericule, da ce-mi da in banii astia ?? Si o excursie la Paris ??
Nashpa cu Antipa ... de cind tot ziceam ca mergem, ba e copilul prea mic, ba lasa pe saptamina viitoare, pin ne-am hotarit noi a intrat in renovari, intreg anul trecut a fost de nevizitat, credeam ca au terminat cu trebile !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput