Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
g_ioana spune:
Io am zis ca nu le mai fac nik,saptamana asta le-am facut placinta cu branza de bivolitza,gogosi,ciocolata de casa si salam de biscuiti cu rahat...deja trebuie sa dau jos 3 kg pan la vara....totusi am notat prajitura cu visine...da' meii aluat bella este peste tot si-i mai bun decat linco!
Mitzu nu o dau din toamna pe Maria la scoala ca nu suntem pregatite psihic..abia din 2011...azi aveau evaluare la gradi,le pregatise doamna vreo 3 fise de lucru(io mor de inima rea cand vad ce lucruri multe si complicate fac dupa amiaza)
Vivia culoarea preferata a mandrei este albastru spre bleumarin...ce ziceai ca au facut ieshenii au devastat un magazin???
mitzura spune:
Mersi Simona!
Hmm, de aici merg unele, dar nu tot ce scrie, Maruta e totusi un copil extrem de agreabil, cel putin pana acum...
Eu asta cu Krem de la Krem nu am prestat-o niciodata, mi s-a parut intotdeauna greu de facut. E? Si ce e aia crema Ole de vanilie? E o budinca?
alice2004 spune:
Simo, ba io cred ca poti sa il faci si in casa ...
Cool, vrea sa fie dinozaur ?? Super tare !!
Zicei ceva de o expo cu dinozauri bai da uei, unde este, parca am citit de ea da nu-mi amintesc acum ! Si stiti cumva daca Antipa a iesit din renovari ? M-am toot uitat pe siteul lor da nu gaswesc nik !
Mitzule, crede-ma ca daca io am facut-o, e usoara !!! Creme ole e un fel de budinca, crema, ceva pacolo,doar ca fireste ca are e-uri o gramada !!
Ioana, si ai inscris-o la scoala de acum ?? Bey, ma pui pe ginduri, tre sa ma interesez si io la scoala noastra de peste gard ! Poate ramin far de loc pentru gizmo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
si apropos de foi ...am mai descoperit foile pandispan ..foi piscot de prajitura ..nu stiu de cat timp saunt pe piata ..eu acum le-am descoperit si sunt super ...faci repede o crema (ciocolata , gem , miere )si gata parjitura ...
alice2004 spune:
Foi de pandispan ?? Ce fain, astea-s special pentru mine, au vreo denumire/ marca ?? Le gasesc si la supermarchetzi ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Si noi ne intalnim marti cu viitoarele doamne de la scoala de cartier ele sunt acum la clasele a 3-a .
Abia astept sa vad mutra Giuliei
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
Antipa este tot in renovari ...
expo este la Romexpo ..nu v-am povestit ce -am facut noi ?
expozitia asta a mai fost si anul trecut si am fost sa o vedem atunci ..dar tot in cadrul expozitiei este un magazin cu tot felul de figurine dinozauri ..asa ca ne-am deplasat si acum cu gandul sa intram cu totii sa o vedem ..deh , sa-l actualizam si pe coco care face ca dinozurul toata ziua ...
ei bine , am ajuns acolo si am ramas putin in soc ..bilet de adult 60 ron , bilet copil 40 Ron ..indiferent (0-14 ani)
mai , nu stiu dar mie mi s-a parut enorm ...deci eu plateam 200 Ron ca intram cu totii acolo ..ca sa ce ? sa vedem 6 dinozauti in marime naturala care grohaie si behaie ...in fine ..poate sunt eu dezaxata ..nu am intrat , ne-am dus pana la magazin si am luat o enciclopedie si asta a fost ...dar au organizat cu gradinita ...expo , cu film 3 D (care mi-a zis Luca ca nu are nicio leg cu dinozaurii , ci a fost ceva cu planetele )si a costa 40 ron si le-au dat si o mica figurina ...
deci ca sa stiti la ce sa va asteptati ..in cursul sapt e mai ieftin 50 ron adult si 30 copil ..dar mie mi se pare specula grosolana
BLUE ANGEL spune:
m-am uitat pe ambalaj ..scrie Pandispan ..mare si sunt de la Rubin king ..le gasesti la raionul de blaturi ptr tort ..eu le-am luat din Kaufland de unde am luat si cornete wafe ptr inghetata ..alta superinventie ...i-am tratat pe baieti ca la cofetarie
roberta04 spune:
Simona, a fost si la noi expo de dinozauri la 60 Ron intrarea si Petro a intrebat daca ii dai voie copilului de 4 ani sa o viziteze singur. Sincer, nu am dat atatia bani...si ma bucur cand aud ca si altii gandesc la fel.
Si noi suntem in faza de inscriere la scoala...
alice2004 spune:
Multumesc, Simo !
Ciiiit e biletul ala ?? Vericule, da ce-mi da in banii astia ?? Si o excursie la Paris ??
Nashpa cu Antipa ... de cind tot ziceam ca mergem, ba e copilul prea mic, ba lasa pe saptamina viitoare, pin ne-am hotarit noi a intrat in renovari, intreg anul trecut a fost de nevizitat, credeam ca au terminat cu trebile !!
Alice si Andrei