Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
bobita multumesc mult stiu siteul ideea era daca chiar a reusit cineva sa il cumpere din bulgaria ca sotul a intrat in vreo 6 farmacii si toate ii spun ca se distribuie vaccinul doar in spitale gratuit nu si in farmacii...
35
Rares
rmkristine spune:
Corimami auzisem si eu ca si mamicile pot avea colici. Stai linistita, "esti in grafic"!
Anca chiar citeam mai demult ca la noi se pune prea usor diagnosticul de ADHD! E mult mai simplu decat sa stea sa investigheze copilul corect.
Denisa bebele meu se misca mai mereu, dar si eu am momente cand de ex, noaptea, dupa ce merg la baie, iar el in general se trezeste, nu misca deloc. Dar nu ma nelinistesc (f tare) si dimineata e ok.
si la mine e la fel cu "binevoitorii": Da' n-ai burta prea mica sau prea joasa???? Nu!
Jasmine pai in pat nu stai tot in fund, ca doar n-oi putea sa mananci la orizontala!
Si mie mi-a zis dr ca dupa 37 de sapt pot sa nasc oricand, e ok, deci mai am un pic pana marti!
Bobita se poate folosi Hemorzon-ul in sarcina? Si eu am pb, mi s-au agravat in sarcina
, dupa ce mi-au aparut dupa prima cezariana!
Eu sunt cam anapoda!
Felicitari Catus! Bun venit Vlad Alexandru!
Marina
36 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
Bumbitza spune:
Kristine, mie mi-a dat dr tratament cu supozitoare Carpicorn (sunt din plante, deci safe) si Ultraproct (scrie acolo ca la recomandarea medicului), de administrat o data pe zi timp de 30 de zile - asta a fost tratamentul meu si vad ca s-au mai ameliorat durerile si jena aia in general.
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Mesaj de la Catus: ![]() ![]() Pe 16 martie, ora 10:00 s-a nascut bebe Vlad Alexandru de 3,350 kg, 50 cm, apgar 9, cezariana.![]() ![]() ![]() 37+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
Multumim de mesaj Bumbitza.

Felicitari, catus!
Recuperare rapida si mult laptic pt bb.
Bine-ai venit pe lume, Vlad Alexandru!
Sa fii sanatos, cuminte si necolicos.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
happyjoy spune:
Dragi mamici, revin si eu cu vesti mari - maine in jurul orei 13 ne intalnim cu printesa : ))))
Nume inca nu avem dar lucram la asta : )
Inca nu am emotii mari; totul e pregatit acasa (casa renovata, patutul montat si "utilat", hainitzele spalate si calcate... pisicile curate : )
Imi pare tare rau de Oana, ca trebuie sa treaca printr-o asa mare si grea incercare si ma rog sa se rezolve cat de repede toate si sa revina acasa... Ramai fara cuvinte in situatii ca asta...
Irinabobe, chiar ma gandeam la tine ... Ce bine ca s-au rezolvat problemele si sunteti bine acum : )
Andra, imi place tare optimismul tau! Si eu cred ca daca mama simte si vede ca bebelusul e bine si se dezvolta normal sunt sanse f mari sa nu fie nimic rau. Si doctorii mai gresesc si aparatele, asa ca e f bine ca esti optimista... Le rezolva Dumnezeu pe toate !
Si eu am avut parte de zile dificile acum pe "ultima suta de metrii"... Si fizic si psihic. Pe cele fizice le-am mai ignorat ca m-am gandit ca daca e data stabilita, printesa e punctuala si nu face surprize : ) asa ca am mai trebaluit prin casa sa fie totul ok pana plec. Cu cele emotionale e mai greu, ca asa sunt unii oameni , orice ai face nu ii multumesti si unde-s mai multi intr-o casa nu se poate sa nu iasa discutii... Mai rau e ca doar eu ma consum si bocesc si mi-e rau -ca o mareeee fraiera. Incerc sa ma "scutur" de toate, ca nu poate sa ma vada printesa asa - ce exemplu dau eu copilului?!? Sa zica ca a nimerit cu o miorlaita de mama : ))) Si asa am stresat-o destul...
Dar gata cu tristetea!!! Trebuie sa fim Happy - Joy : ) (eu tot mai dau vina si pe hormoni ca amplifica starile - acum poate ii conving sa lucreze si cu emotiile pozitive : )
Am vazut ca si voi va luptati cu hemoroizii - eu am problema asta de mai mult timp, dar acum s-a agravat, insa la mine functioneaza o crema cu Tataneasa de la plafar. In 2 zile se cam retrag dar apar iar daca stau in fund sau in picioare mai mult. Oricum e buna si daca se aplica zilnic, macar nu mai sunt durerosi.
Diana, am nevoie de sfatul tau!!! (Sau daca se mai pricepe cineva, as aprecia tare un raspuns!!!)
Printesei ii vor face hemoleucograma, grup sanguin, Rh, Proteina C reactiva, glicemia, bilirubina, TGO, exudat faringian, solutii perfuzabile de reechilibrare. Daca vrem, suplimentar putem face vaccinului Anti hepatita B si BCG ( in val de 120 ron) - pe astea vreau sa le fac ca am tot auzit ca sunt f importante.
Optional mai e un pachet de 400 ron, care contine urmatoarele: efectuarea testului pentru depistarea FENILCETONURIEI si HIPOTIROIDIEI ,Galactozeniei, hiperplaziei adrenaliene congenitala, deficitului in biotimidaza, homocistunirei, boala urinei cu miros de artar, triozinemiei, homocistinuriei si hipernetioniei, grupul bolilor acidemii organice, tulburari in oxidarea acizilor grasi, acidemiei argininosuccince, anemiei drepanocitare, fibrozei chistice.
Aici am nevoie de ajutorul tau Diana... Nu stiu cat de importante sunt analizele acestea de 400 ron si as vrea sa te rog daca imi poti da un sfat (daca sunt doar un moft nu le fac ca si asa de abia am strans banii pt pachetul minimal...)
Pe final, vroiam sa va spun ca desi intru rar (nici n-am avut cum o perioada si intru cand am ceva de zis, ca nu sunt f vorbareata de fel) va consider prietene de nadejde - de genul acelor oameni minunati pe care te poti baza in miez de noapte daca ai probleme. Asa ca primiti toate pupici si imbratisari dragi si sincere si ne "auzim" dupa marele eveniment de maine!
38+ 
honeybaby spune:
Roxana - asa am patit si eu dupa ce a coborat bebeluna. Seara se face "gol" in parti. Asa patesc toate mamiferele cred.
Si lui Honey i s-a lasat asa burta incat facea gauri in parti. Tin minte ca bunica zice la fel cand ii se lasa burta la vaca : ca nu mai are mai mult de o sapt.
Durerile de ciclu iar sunt normale pt ca daca se lasa apasa pe coloana
.
Bubeluna iar e la somn...offf...tot stresata sunt..
Jasmine - parca tu m-ai intrebat. Da, cred ca am baut aproape un litru de cola.
De obicei eu asa beau cola cand ma trezesc , dar doar un pahar mic nu mai mult. E pe post de cafea la mine.
Am terminat cu sifonierul. Ma duc sa vad ce mai fac ca sunt in priza...
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Multumesc si celorlalte fete care i-au trimis urari sotului. 

Ieri am fost la stomatolog, din cauza unei masele aveam dureri si la dinte si la inca o masea..durerea se transmitea..
Maseaua asta era plombata si culmea si la sarcina cu Ioana am avut pb cu ea, mi-am plombat-o dupa ce nu am m alaptat si acum iar sa am pb cu ea
.
Mi-a dat plomba jos, mi-a pus o pasta pe baza de arsenic iar sapt viit (Marti) voi merge sa-mi scoata nervul si sa mi-o plombeze iar.
Toate astea imi va face pe viu (ca deja sarcina e avansata si nu poate sa imi faca anestezie
).
Am mom cand ma m doare, sper sa rezist pana Marti.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
2anke spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Fetelor vroiam sa va cer si eu parerea, am de cumparat un cadou pentru o fetita de 1an, a unor prieteni apropiati. Nu ne putem duce la petrecerea de rupere a turtei, la inceputul lui aprilie si vreau sa-i cumparam ceva si sa-i dam saptamana asta. Dar nu stiu ce, hainute parca n-as prea vrea, sunt in pana de idei ... |
uita-te www.mytoys.de/ab-1-Jahr/KID/de-mt.to.pr01.02/?filter=gender.w" target="_blank">jucarii aici pt fetite de la un an. Daca iti place ceva cauti in romania.
Multa sanatate la OanaIacovita!!!! Daca primeste medicamente puternice care intra in lapte, atunci neaparat trebuie oprita lactatia sa nu-l afecteze pe bb.
Felicitari noilor mamici, sa aveti bb-ei sanatosi si cat mai mancaciosi!
Anca
38+ cu
si
Lucas 4 ani+10 luni
bordeancavio spune:
annya, exact asa ma simt si eu, dorm foarte prost. de fapt mai mult nu dorm. ma tot foiesc, atipesc putin, dar ma trezesc repede si nu mai adorm la loc. ma cam deranjeaza burta, in orice pozitie, iar azi noapte se intarea in continuu, nu contractii, ci doar statea asa tare, ca un pietroi. of... si eu abia am 34 sapt si 3 zile....
bumbitza, poate merge ca si cadou o mica bijuterie, de argint sau aur, gen un pandantiv micut, sau o bratarica, nus ce sa zic, e o parere....
dayanara, nu cred.... ai vazut lichid curgand sau macar un pic sa pierzi??? poate a fost bebe agitat. si eu toata nopatea m-am foit continuu, asta mic se incorda, burta lua toate formele, plus se intarea toata ca un pietroi, pana dimineata asa a fost. acum vad ca e mai bine.
vio asteptand pe bebe
34+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#