Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 4
babyangel spune:
Camilecu
sunt sigura ca o sa mi se para cel mai frumos copilas al odiseei, ca ..stii tu..treaba cu cioara
Cat despre marime...cred ca nu-l mai bate nimeni pe David de ATB.
Mie mi s-a spus ca va avea in jur de 3700 grame.
Cristina, zau ca ma gandesc ca nu a vrut sa vina pe lume iarna...Si cum in weekend vine caldura, voi naste si eu!
Si cateodata ma gandesc ca nu ii place nici zodia Pesti, si asta noapte ma gandeam sa ii spun medicului sa ma lase sa nasc doar sambata noaptea dupa 12 daca tot am ajuns aici..sa fie berbecut..ca mami
!
dar e bine si in 20...ultima zi din Pesti, fiu-meu ala mare e ultima zi de fecioara, iar eu sunt pen-ultima zi de berbec!
Andra vei vedea ca Ianis e un puternic si va fi totul ok. Este intr-adevar trist sa vezi "copii cu nevoi speciale" si sa stii ca puiul tau se incadreaza acolo...Eu stiu cum e pt ca ca Lucas al meu a fost "diagnosticat" cu deficit de atentie( parte din vestitul ADHD) si am plans ca nebuna..Pana la urma m-am linistit ca imi dau seama ca de fapt cadrele noastre didactice care au o anumita varsta respectabila, nu reusesc sa tina pasul cu evolutia noilor generatii de copii si nici nu reusesc sa isi faca "upgrade" la metodele pedagogice..si uite asa din cauza neputintei lor afli ca de fapt copilul are o problema!
In fine , scuze pt Off topic, dar m-am aprins putin ca stiu cat am suferit pe tema asta!
Dianami , am vazut pozele noi cu motanelul Alex, si tare bine a crescut...Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 luni de cand traiam primele emotii ale odiseei de iepurasi!
Anca-
in 42 saptamani
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Erina
Nu prea va veni pe lume cand vrea el, ca doar sambata il obliga nenea Dr.![]()
Bumbitza, mare adevar ai zis tu acolo....pai eu chiar aveam psihicul linistit si eram impacata cu situatia, dar nu ma lasa cei din jurul meu sa-mi vad linistita de sarcina...Persoane care mai mult ca sigur nici nu vor veni sa ne vada ca nu suntem in relatii de prietenie
Anca-
in 42 saptamani
In asteptarea
-ului Codrin Fabian

si mami de
Lucas-Sebastian
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Oana Sa-ti dea Domnul sanatate, sa te poti intoarce cat mai repede la Eric.
GabyHila 
Corimami si eu am avut colici dupa nasterea Elenei, uneori rau de tot, dar desi am baut ceaiuri nu mi-a trecut decat cand au vrut ele
. Nu pot sa te ajut.
Dayanara mie mi-a crescut intr-o zi tensiunea la 140/85, dar numai un moment cred, ca eram super nervoasa si cred ca de aia. Oricum de atunci mi-o monitorizez. Nu sunt umflata la fata, doar grasa
, putin la maini, la picioare e insa problema. Abia am reusit sa ma incalt cu cizmele lu' sora-mea care sunt cu vreo 2 numere mai mari
. Mi-am cumparat ieri un ceai diuretic pt gravide, sa vedem daca o avea ceva efect.
Honeybaby spor la treburi, sa terminati cat mai repede.
Babyangel Codrin vrea musai la caldura. Nu iese el din asa culcus calduros direct la zapada. Ma bucur ca rezisti asa de bine.
Diana mare bebelus ai! Sa-ti traiasca.
Andra sigur Ianis va fi bine. Va fi greut acum cu atatea investigatii, ca e micut, dar toate trec, macar va veti asigura ca e totul ok.
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
honeybaby spune:
Neatza !!!
Sa vedeti ce dusa sunt .
Am dormit aseara foarte bine si azi m-am trezit speriata la 6 ca nu a miscat bebeluna toata noaptea

.
Ma duc la baie , imping in burta ea nimic. Ma uit pe geam vad zapada, ma apuca plansul ca e semn rau, eu urasc iarna si uite ca nu mai scapam de ea
. Vin in pat mai dorm pana la 7,20 cand suna alarma sotului ma trezesc si ma duc direct la sticla de cola (2,5) beau jumate si ma pun pe impins in burta. Nimic!!!!
Ma apuca groaza. Deja ma pregateam sa ma imbrac si sa plec la dr cand incepe si bebeluna sa se intinda un pic.
Acum vad ca doarme iar. Sper sa fie ok, doar somnoroasa.
Nemary– ce mult ai asteptat cu bagajul.
crissintibun- ma bucur ca ai dat un semn de viata
Cenia- daca le spui asta iti iau dosarul se uita pe analize si isi vad de treaba ![]()
Anca- e o idée cu inchisul tel. Pe mine ma intreba cat mai am dupa care fac ochii mari ca am burta mica.
Si eu am bocit aseara fara motiv.
Se apuca sotul sa monteze sifonierul pt bebeluna vine si tipul care ne face bucataria ca ii place si lui sa se bage si incep sa se contrazica. Mie mi s-a facut rau pt ca mirosea a alcool si tigari, nu suport combinatia. Pana la urma am dat-o in plans de nervi cand ii tot auzeam ca se contrazic, imi venea sa-I dau afara sa-l montez eu.
Andra- nu mai citi acolo. Asa patesc si eu cand citesc. Atat cat Ianis se dezvolta armonios nu aveti de ce sa va faceti griji inutile. E normal sa se nasca cu unele “lipsuri”, doar s-a nascut prematur, dar nu inseamna ca si ramane cu ele. Ia in considerare varsta dupa DNP
Mihaela – mi-am adus aminte ca am baut si eu ieri o cana de ceai de codite de cirese. Azi parca sunt si mai umflata Nu mult dar ma strang adidasii
Sunt zombi ca m-am trezit cu noaptea in cap. Ma duc sa pun hainutele in fisonier. Poate asa ma ia somnul
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
annya9 spune:
Neata mamici si burtici!
Dupa ce am tras o partida de greata aseara, vad ca acum nu mai am nimic, desi am dormit extrem, extrem de prost ca de obicei.
Si mie mi-a gasit dr. de familie tensiunea putin mare 13/5, si mi-a dat sa beau ceai de codite de cirese si matase de porumb. Eu insa nici macar n-am ajuns sa-l cumpar, insa din cate stiu este diuretic si si-asa sunt toata ziua la toaleta...
Azi vreau sa ma duc pana la Piciul pe Titulescu, cica au ceva reduceri, sa vedem poate ma lipesc si eu de ceva.![]()
De azi intram si noi in 34 de sapatmani...deja simt ca nu mai pot duce, iar cel mai tare ma macina noptile, nici nu mai stiu ce inseamna una tihnita...
Abia astept sa treaca saptamanile astea.
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
mihaelagrosan spune:
Vai mai fetelor, eu ma odihnesc foarte bine pt. o gravida, nici la baie nu merg in fiecare noapte, ma mai trezesc de dureri, ma mai intorc, dar per total e ok. Imi pare tare rau pt. voi cele care dormiti prost.
Vad ca e mai slaba activitatea pe aici, mamicutele sunt ocupate cu bebeii.
Ellanik tot vroiam sa intreb de tine. Ce mai faceti? Da un semn sa stim ca sunteti ok. Chiar asa te tine bebe Geo?? 
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
babyangel spune:
Honey, nu te lua dupa gurile rele..burtica ta nu e mica, si e foarte frumoasa...Pai ei nu se uita la tine ca esti o manuta de om??ce ar vrea sa fii ca un balon zburator??
Lasa ca la a doua sarcina va fi mai mare![]()
Anca-
in 42 saptamani
In asteptarea
-ului Codrin Fabian

si mami de
Lucas-Sebastian
Bumbitza spune:
Annya
sa nu mai ai greturi.
Fetelor vroiam sa va cer si eu parerea, am de cumparat un cadou pentru o fetita de 1an, a unor prieteni apropiati. Nu ne putem duce la petrecerea de rupere a turtei, la inceputul lui aprilie si vreau sa-i cumparam ceva si sa-i dam saptamana asta. Dar nu stiu ce, hainute parca n-as prea vrea, sunt in pana de idei
...
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
greenfrog spune:
corimami si eu am dureri de burta si gaze la fel ca bebe. cand il alaptez facem concert. daca pentru mine e asa de neplacut, mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce simte el. ieri dupa amiaza a fost o zi grea, a plans rau din cauza colicilor, infacolul nu a mai fost suficient. am trecut si pe bonnisan.
eu beau in continuare ceai de chimen, anason si fenicul. si pare sa le mai linisteasca.
imi pare rau de Oana, ma gandesc prin ce trebuie sa treaca saraca. Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede ca sa poata merge acasa mai repede.
Anca, mai ai putin
si iti vezi minunea!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cenia Am fost si eu la dr si am dilatatie 2! Am simtit contractii, am zis ca oi avea ceva dilaatie 1 ca simt ca si cum as aea capul copilului intre picioare si nu le pot apropia ca ma doare intre. fetele care ati nascut: intrebare? v-a pus gheata pe burta dupa ce ati nascut? aici am cerut si au zis ca nu e bine sa pun. in ROmania numai m-am trezit o sticla mare gre pe burta cu gheata. Cenia + 37 de saptamini si 4 zile si dilatatie 2! , David 4 ani si Naomi 21 luni |
wow, dilatatie 2 si nu ti-a dat sa iei nimic pana saptamana viitoare?
eu cand am nascut-o pe Daria am vazut la majoritatea fetelor ca le dadea o punga cu gheata sa tina pe uter si sa se maseze, dar mie nu mi-au dat, au spus ca nu am nevoie. acum chiar nu stiu si nici nu am intrebat de ce.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria