Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

Am schimbat si noi semnatura, si deja sunt consolata ca sambata va fi marea intalnire ci mult asteptatul meu iepuras.

Oana, sa iti dea Dumnezeu putere sa induri toate chinurile astea intr-o perioada atat de delicata si sensibila. Important e sa te faci tu bine, si sa nu iti pierzi niciodata increderea si optimimsmul!

Ieri nu am mai avut chef de povesti ca m-au terorizat toti cu telefoanele si aceeasi intrebare stupida: Nu ai nascut?? Cred ca in viata mea nu o sa mai intreb nici o graviduta: cum te simti, cat mai ai? etc...URASC,si imi vine sa nu mai raspund la telefon, dar nu pot ca dupa aia intra in panica si il suna pe sot: ce-i cu Anca?? de ce nu raspunde la telefon??

Aseara chiar am avut o mica criza de plans..motivul a fost altul, dar cred ca din cauza presiunii am cedat si am bocit bine!Asta e!

Anca-in 42 saptamani
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Babyangel nu mai fi trista , putin putin mai ai 2-3 zile si gata, trebuie sa fii optimista, ai sa ne dai clasa cu bebele o sa fie cel mai frumos, si mai mare bebelus de la odiseea noastra.

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Buna dimineatza, tuturor

Ma ingrozesc cand citesc vesti despre Oana – sa o ajute DD sa se faca bine si sa fie alaturi de sufletulul mic care o asteapta acasa, Oana ca si celelalte fete si eu ma rog pentru tine

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata si de la noi

nu am apucat sa citesc ce s-a scris ieri, dar recuperez, promit

noi am fost ieri cu zgaiba noastra la control, la dr basca, pt dilatatia aceea de la rinichiul stang ... pe 29 mar ne internam la spit grig. alexandrescu pt o urografie, in functie de rezultatul acesteia poate si o cistografie ... ca sa se depisteze cauza dilatatiei si sa vedem cum evolueaza in timp si daca va fi nevoie de interventie chirurgicala... offf ... eu gandesc pozitiv de felul meu, sunt optimista, dar e asa neplacut sa treci prin atatea controale cu un pui de om ... pe 27 martie suntem programati la control si eco pt asimetria ventriculilor cerebrali depistata la nastere si un consult oftalmologic, si pana pe 27 trebuie sa facem si un consult cardiologic ... si cu toate astea eu vad in puiul meu un copil sanatos care se dezvolta f armonios, mananca, ia in greutate. vreau sa va spun ca citind desprea dilatatia ventriculilor cerebrali am ajuns la niste discutii despre asta ale unor mamici, mi s-a rupt ceva in suflet cand am citit titlul rubricii: "copii cu nevoi speciale", nu este cazul nostru si tocmai de aceea trebuie monitorizat ecografic destul de des, ca sa nu se complice lucrurile... gata nu mai am putere sa scriu, ma duc la bebe sa ma linistesc

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

'Neata fetele,

Am schimbat si noi semnatura, si deja sunt consolata ca sambata va fi marea intalnire ci mult asteptatul meu iepuras.

Oana, sa iti dea Dumnezeu putere sa induri toate chinurile astea intr-o perioada atat de delicata si sensibila. Important e sa te faci tu bine, si sa nu iti pierzi niciodata increderea si optimimsmul!

Ieri nu am mai avut chef de povesti ca m-au terorizat toti cu telefoanele si aceeasi intrebare stupida: Nu ai nascut?? Cred ca in viata mea nu o sa mai intreb nici o graviduta: cum te simti, cat mai ai? etc...URASC,si imi vine sa nu mai raspund la telefon, dar nu pot ca dupa aia intra in panica si il suna pe sot: ce-i cu Anca?? de ce nu raspunde la telefon??

Aseara chiar am avut o mica criza de plans..motivul a fost altul, dar cred ca din cauza presiunii am cedat si am bocit bine!Asta e!

Anca-in 42 saptamani
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Anca,

sa ai un motiv de bucurie sambata, incepe primavara si vine puiul tau intr-o zi deosebita!

Cristina 39+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Oana, sa iti dea Dumnezeu putere sa trece peste aceasta situatie. Suntem alaturi de tine.

Cristina 39+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Oana, Doamne Ajuta sa nu pierzi lapticul. Si eu stiu ce inseamna mulsul unui sin angorjat. E groaznic, dureri mai mari ca la operatie.

Curaj si numai bine. Stiu ca faci tot ce depinde de tine!

Bebelusul David e cuminte si bun. Are dureri de burtica dar nu plinge foarte mult. Azi-noapte am dormit cu amindoi copiii in camera si Daria nu s-a trezit, doar s-a foit in pat.
Dimineata i-a cazut buricul si de acum putem face baita fara grija!

Numai bine tuturor si numai clipe fericite!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Babyangel nu te necaji.Mai ai doar un pic. Vei avea un bebelus puternic care a venit cind a vrut el.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

crissintibun – eu o sa nasc saptamana viitoare si am emotii de nu sunt in stare sa fac nimic, dar tu care stii ca maine iti vezi , multa sanatate

Cenia – suntem cam in aceeasi situatie – eu am 37 sapt si 5 zile si am dilatatie a colului aproape 3 (am fost la medic ieri dupa amiaza) si intrucat nici urma de contractie dureroasa m-a invitat marti pe 23 sau joi pe 25 ca sa-l chemam pe ``bobita`` al nostru, initial am zis joi, dar dupa noaptea trecuta, daca ma tin membranele ma duc marti pe 23

Cum ii spuneam si Dayanarei nu am avut nici urma de contractie dureroasa, iar alea false destul de rarute, in schimb azi noapte m-am trezit la 3 si pana la 5 am avut contractii nedureroase, dar burtica era beton/beton .
Azi dimineatza s-au mai diminuat contractiile nedureroase, dar mi-e frica sa ma si misc cand stiu ca am colul dilatat – mi-e teama ca nu o sa pot sta pana marti – nu-i bai, dar ma setasem pentru marti – Doamne ce emotii am – ma rog ca BB sa fie sanatos, asta e cel mai important
Nu-i asa ca nu are rost sa ma agit pt. contractiile nedureroase, nu ??? (scuze daca intrebarea e naiva)

Nemary – acum vad ca nici voi nu aveti nume pt. ``surioara``, in ceea ce ne priveste daca nu era colul dilatat cred ca o mai lungeam cu alesul numelui, oricum avem si noi un short list, mai rumegam azi si vedem … ce va iesi

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Am recuperat si eu un pic:

Oana, ma rog sa treci cu bine peste acest moment greu!

Bobita, iau si eu nr tau acum din listuta.

Dianami, f frumos ai povestit. Aveti o familie tare frumoasa si va doresc sa fiti sanatosi si sa aveti parte de cat mai multe momente minunate si linistite.

Cenia, despre epidurala... Din cate stiu eu se injecteaza in intervalul 4-6cm, max max 7cm, pentru ca daca este instalata mai tarziu de atat exista riscul ca apogeul anesteziei sa fie tocmai atunci cand e nevoie sa impingi si va fi f greu sa faci asta si sa te coordonezi cum trebuie. Plus ca, daca ai ajuns deja la dilatatie 7-8, nu mai are rost sa-ti faci epid, pt ca de regula de atunci incolo dilatarea se face mult mai rapid.
Pe de alta parte, am vazut ca Dayanara zicea ca i-a pus epid la 2cm dilatatie, nu este indicat sa se injecteze anestezia mai devreme de dilatatie 4 pt ca poate avea ca efect advres inhibarea dilatatiei. Cam asta stiu eu despre epidurala...

Anca, hai ca mai e un picut. Citeam un articol ieri exact despre faptul ca nu e bine sa spui tuturor DPN-ul, tocmai pt a evita sa te preseze toti cu intrebari spre final, mai ales ca nici starea gravidutei nu e roz din cauza intarzierii declansarii naterii.

Nemary, bafta la analize si vineri la control. Analizele uzuale de sange stiu ca se pot elibera de pe-o zi pe alta, la mine asa a fost.

Crissintibun, bine ai revenit cu vesti! Scoatem motatele acusi pentru maine! Eu iti urez de pe acum nastere usoara!

Corimami, imi pare rau ca ai dureri. Despre remedii, nu stiu exact ce ai voie sa iei in timpul alaptarii (n-am ajuns inca la cap asta)...redigest, carbune medicinal, ceai de sunatoare.

Andra
, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Erina, creste iepurasul, ce dragut ca acum puteti face baita :)

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput