Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Bun venit acasa Nibi!!! Si acomodare usoara si rapida!!!

Brumari bun venit in odisee!!! In cate saptamani esti?

Dayanara, scoatem motate???

Eu ca de obicei am dormit prost, iar acum ma cam doare burta jos...asa ca niste cutite, daca stau mai mult in picioare, se face ca piatra si se patrateste!

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Aaa Roxana eu ma gandeam ca te-a pus si pe monitor azi. De asta intrebam

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

pai mai am putin si intru in saptamana 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

BRUMARI-bine ai venit
multumesc fetelor de urari...eu tot incerc sa recuperez ce am pierdut intr-o saptamana cat am lipsit...
INTREBARE:ce stiti de pampersul dublu?

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Hai ca vreau sa scriu de azi dimineata!

Multumesc fetelor care mi-au urat de bine! Am avut o perioada in care imi venea sa inghit pe toata lumea intr0o lingurita si de acolo consecintele! M-am luat la harta cu toata lumea...

Azi m-am adunat putin. A venit dna care face curatenie si am inceput si eu pe langa ea sa mai adun haine, sa impachetez haine, sa selectez haine ce i-au ramas mici zanei... sa bag la spalat. etc!

Am vb cu Ella la telefon! Zicea ca a alaptat pana ieri cand au venit rezultatele de la o analiza ce i-au facut-o in spital, un streptococ. si ca trebe sa ia gentamicina si se mulge la greu. Bebe Geo sanatos, taticul fericit, ea harnica (spala, face papa, curatenie.. bebe .... oare e robot?) Pupa pe toata lumea si cand are vreme seara intra sa ne spuna..

Apropo de Oana eu nu pricep o chestie si am mai intrebat eu ca blonda acu 2 zile. daca tot ii opreste laptele de ce o mai mulge? si mulsul asta se face manual? cand sanul e gata angorjat? de ce o chinuie?! of ca daca as fi din Cluj m-as duce macar cu o zupa la ea sau la sotul ei. va dati seama ca sotul Oanei are toate sarcinile unei mamici cat ea e in spital, plus Oana? Eu ii ofer o medalie...

ce mai vroiam sa zic? nika, ca s-a trezit muzicuta ca ii e foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Jeni_h si cine a mai nascut la Polizu am si eu nevoie de niste tarife orientative ce se mai practica la momentul asta in acest spital,ca ma gandesc ca de acum 2 ani cand am nascut ultima oara acolo s-a mai schimbat cate ceva.

merci.

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu , nu are monitor :)
stii care e faza tare? eu le numesc dureri de ciclu, ca.s asa jos, la burta, dar pe mine la ciclu nu ma doaremai deloc, mai ales dupa prima nastere, asa ca tare greu mi.e sa.mi dau seama
ah am trecut pe langa niste pisici, ce.a facut petic? s.a intors?

gaby ai dreptate , si mi.e mila de oana, doamne ajuta sa vina repede acasa , dar si sotul e de nota 10 ce sa mai, nu ca e anormal ce face ci pt ca putini ar fi in stare, cu un nou nascut!
cred ca o mulg ca sa nu faca mastita sau ce se face datorita sanilor plini sau poate e o sansa sa pastreze laptele pt micut

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput