Roxana- moasa nu ti0a spus cum sunt contractiile care le ai ??
Doctora mea asa imi spunea ca sunt contractiile dureri de burta ca la ciclu, numai ca pe mine la ciclu ma doare spatele
.
Poate scoatem sapt asta agitatele![]()
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
BUNA ZIUA DIN NOU
AM SA INCERC SA FIU CAT MAI SCURTA PENTRU INCEPUT CA SA FAC SI EU 10 MESAJE
in primul mesaj va pup si urmeaza urmatoarele :)
denisa pai nu prea are ce sa spuna, tocmai ca se manifesta diferit, la prima nastere ma durea doar spatele nici urma de burta si zic de alea nasoale de travaliu
acum doar burta...la monitor se vad cel mai bine, de aia m.as duce la spital , dar stau sa vad daca se indesesec sau patesc ca ieri
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel ... multumesc si tie...
o sa fiu foarte scurta ca sa pot face si eu 10 mesaje.. deci.. fara suparare va multumesc fiecareia in parte.
jasmine .... multumesc pentru urarile de bun venit
..si uite asa ma repet cu multumiri..
Bobita2010 ... multumesc
Vad ca esti cu acelasi DPN ca si mine .. eu nasc la municipal.. tu la ce maternitate ?
Dayanara .. Multumesc
..fetelor felicitari pentru forum ... e super tare si cred ca noi, tinerele mamici vom invata f multe de la voi
si acum .. in asteptarea listei cu iepurasi ... sa va mai spun cate ceva despre noi...
Avem DPN pe 01.04.2010 .. azi am fost la control si totul este in regula desi am colul usor intredeschis la exterior
Minunea noastra se cheama LAvinia si o asteptam cu mare dragoste, ca toate mamicile de altfel care isi asteapta ingerasii.