Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
Camilecu, stefimic
Sanatate multa puiutilor! E tare rau cand sunt bolnaviori!
stefimic, tu trebuie sa te inarmezi cu rabdare ca unde sunt 2 copii -unu care merge in colectivitate si un bebe, cel mare va cam aduce virusi de pe la gradi..Stiu de la sora mea ca fetita mare are 4 ani iar cea mica 1 an, si pana la varsta de 1 an(si 3 luni) a racit de 4-5 ori.Important e sa nu ii distrugi imunitatea prin antibiotic.
Freedelia, si eu am crezut ca tu conduceai, si ma gandeam in sinea mea ce "legi" usoare prin China: sa te vada politaiul alaptand la volan si sa fie atat de calmi...ca sa nu mai zic ca pana am vazut ca nu tu conduceai, am zis ca esti dusa rau!!
Dayanara , ai zis ca tragi o tura de mall.Ei , eu am trecut la chestii mai serioase si asta noapte in orele mele de insomnii mi-am surprins sotul si...am comis-o!
dar din cate vad faza cu "sexul poate declansa travaliul" e doar un mit in cazul meu![]()
Dar macar "am marcat" si in luna a 10-a de sarcina
Cine ar fi crezut???
Anca-
in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Jasmine spune:
OK,atunci e musai sa-mi iau si eu o burtiera pt dupa cezariana
de care si de unde?
mie imi trebuie XL sau XXL
37+ 
freedelia spune:
Dayanara si Babyangel -- chiar asa femeia fantastica ma credeti? Am condus eu si in dimineata in care am mers la spital sa nasc, dar chiar sa conduc si sa alaptez in acelasi timp??? Insa am auzit ca exista o pompa de san care este conceputa special pt condus, nu ai nevoie sa foosesti mainile deloc, decat cand o conectezi, in rest ea face toata treaba. Asta pt mamicile care se intorc la lucru dar vor sa continue alaptatul, ca sa nu piarda timp -- conduc si pompeaza in acelasi timp. Genial!
Honey -- tocmai, ca la cezariana, cu cat e mai rigida burtiera, cu atat e mai bine. Pentru ca te ajuta mult mai mult cand te misti, sa nu soliciti taietura. Iar de durut nu te doare, pentru ca este mult mai lata, adica taietura vine in mijlocul ei, nu aproape de margini.
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
honeybaby spune:
Delia - eu dupa pierderile de sarcina am purtat pantaloni normali ca sa le zzic asa, nu foarte stramti in talie pt ca nu-i suportam. Aveam burta foarte rigida si ma durea daca o apasam, ca si cum as fi fost balonata. Era ciudata senzaia parca era umflata cu pompa. A tinut decat 2-3 zile.
De aici am tras eu conluzia ca nu e buna una foarte rigida
. Acum nu stiu...
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Denisa -- la ce varsta gestationala ai pierdut sarcinile? Acum eu nu stiu cum e dupa nasterea naturala, dar dupa cezaariana, din care am facut 3, durerea nu e atat pe burta, cu senzatia de balonare si discomfort (adica probabil ca sunt si alea, dar la cat de tare doare taietura, nu le mai simti). In cazul cezarienei, ca de altfel si la operatia de bila pe care am avut-o si unde taietura este mai sus, pe abdomen, durerea provine de la incordarea muschilor cand te misti. Or, cu aceste centuri, nu mai folosesti muschii din imediata apropiere a taieturii, ci pe cei de deasupra si dedesubtul centurii. Asa ca se diminueaza mult durerea.
Dar, fiecare om e diferit, poate pt tine chiar ar fi insuportabila o centura rigida...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
honeybaby spune:
Delia - in cazul taieturii cred ca e diferit. Mie mi-au povestit prietene care au trecut prin asta ca cel mai mult de ajuta ceva mulat ca un body care sa nu lase burta sa se reverse. Senzatia e nasola ca iti "cade burta" dar nu doare (in cazul nasterii naturale)
Sarcinile le-am pierdut una la 7 s si una la 11 s ( defapt ambele s-au oprit la 7s). Nu au semanat deloc intre ele. La prima contractiile au durat 5 ore la a doua 1 ora cred. Recuperarea la fel: la prima am avut nici pe naiba, la a doua am mai avut contractii vreo 3-4 zile dupa.
Asa ca nu stiu la ce sa ma astept acum la nastere.....
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Delia - in cazul taieturii cred ca e diferit. Mie mi-au povestit prietene care au trecut prin asta ca cel mai mult de ajuta ceva mulat ca un body care sa nu lase burta sa se reverse. Senzatia e nasola ca iti "cade burta" dar nu doare (in cazul nasterii naturale)
Sarcinile le-am pierdut una la 7 s si una la 11 s ( defapt ambele s-au oprit la 7s). Nu au semanat deloc intre ele. La prima contractiile au durat 5 ore la a doua 1 ora cred. Recuperarea la fel: la prima am avut nici pe naiba, la a doua am mai avut contractii vreo 3-4 zile dupa.
Asa ca nu stiu la ce sa ma astept acum la nastere.....
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
nibi_niki spune:
. Buna fetelor...Noi de duminica suntem acasa...suntem ok..papam lapte de la mami ca are din belsug..Ne mai chinuie colicii din cand in cand dar in rest e bine..Multumesc pentru incurajari la toate...un pupic si pentru Denisa.Felicitari noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi iar celor care nu ati nascut inca o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea..

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Niki - bine ati venit acasa
. Adaptare usoara
. Sa ne arati poze cand ai timp
iar merge greu forumul....imi ia o gramada sa trimit un mesaj si cand reusesc il tirmite de 2-3 ori
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
bine-ati venit acasa Niki, acomodare rapida :)
anca tu n.ai deloc contractii ? nici dupa partida de sex?
am fost la moasa, bataile inimii ok, tensiunea mea ok...dar daca mi se indesesc contractiile ma duc la spital, ca au inceput sa ma cam doara, nu durere de spate cum stiam ca tre sa fie, ci de burta, asa ca la ciclu...
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE